Marec 2012

čo zaujímavé ste dnes našli v poštovej schránke ? / what did you find in your mailbox today ?

Marec 2012

Poslaťod Dee91 » Štv Mar 08, 2012 5:33 pm

Viem, ze uz neprispievám nové karty tak casto ako dávnejsie(a hlavne tie hokejové) ale teraz ma montelne nemám az tak velky chut na karty ako predtym a preto priidem sem len prezerat ze co je nove, ale sem tam aj u mna pribudne nieco nové. tanto tizden to bude zase 2x Mr. Stoudemire(Dual Patch ma Limit /25 a eTopps nema limit, aj ked som si myslez ze su to limitovane karty, mozno niekto vie presnejsie)
Obrázok
A este pridam jeden autogram z minulej stredy ked Komárno hral posledny domaci zapas v zakladnej casti v nasej extralige, proti Spiská Nová Ves, zaujimave je ze prave proti nim bol zachytená aj fotka ktoru som dal podpisat. Ide asi o najlepsi dunk v sezone. Takze este podpis J.Jones
Obrázok
Detroit Red Wings
Young Guns 28 / 58
Dee91
All-Star

Re: Marec 2012

Poslaťod eazyi » Štv Mar 08, 2012 5:58 pm

ak je ten Amare z roku 2002 čislo 58, tak podla Beketu ich ma byt 4000 kusov, hoci nie je cislovanie na karte, tak ktovie
Zbieram Kirilla Kaprizova
Bývalý zberateľ basketbalistu Larryho Hughesa (ešte ostalo mnoho jeho aj iných basketbalových kariet, kto má záujem kontaktujte ma). Hokejový tradelist sa pomaličky bude rozrastať tiež :)
https://eazyi.rajce.idnes.cz/
Obrázok užívateľa
eazyi
All-Star

Späť na Čo dnes priniesla pošta / Mailbox

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 8 hostia

TOPlist