od eazyi » Sob Jún 08, 2013 9:56 pm
Haha, vdaka chalani, a detaily su jednoduche (a predsa nie az tak). Dostat sa tam da tak, ze ma clovek asi trochu vynimocnejsiu zbierku, no najma tam treba napisat, lebo darmo to ma clovek doma, ked o tom nevedia vo svete (na stranke beketu su poziadavky, ktore treba splnat, resp. co vsetko im treba poslat, aby o tebe rozmyslali ako o kandidatovi na zberatela mesiaca, resp. superzberatela). Uvazoval som o tom dlhsie, no a uz naozaj ma primalo k tomu to, ze sa tam dostal kamarat z Ameriky, a ked mi poslal podpisane vydanie tak som si povedal, ze mu to oplatim, a podpisem mu tiez jedno cislo, ked tam bude moja zbierka. Prave cakam na par cisiel, lebo basketbalovy Beket sa tu hlada tazko. Tato fotka je od neho po tom, co mi ich zaobstaral, lebo v skutocnosti som ani nevedel, ako moj clanok bude vyzerat. Clovek z Beketu mi len po tom, co som sa uchadzal o tuto poctu napisal, ze budem v junovom vydani, no nic blizsie. Okrem faktov o zbierke (teda statistiky) som napisal kratky clanok o sebe a zbierke, preco zbieram atd., ktory tam vpravo vidno cely (myslim, ze ho neupravovali velmi, par gramatickych veci mi pomohol este doladit prave ten kamarat z Usa). Pripojil som odkazy na baket, stranku, ktoru mam, najma je treba mat i dobre fotky. z ktorych potom mozu vybrat (opat, vobec som netusil, ktore fotky vyberu, ci uz kariet alebo mna, prvykrat som ich videl az ked mi Matt poslal tuto fotku, a som celkom spokojny). No a uz som len veril, ze zbierka stoji za to, aby si vysluzila miesto na strankach Beketu. Neviem, ci som prvy z nasich dvoch republik (nehladiac na to, o aky sport ide), no urcite je tu viac zbierok hodnych tohto ocenenia, len to treba skusit. Ked budem mat casopisy doma, spravim lepsie fotky, nech si to mozete i precitat prostrednictvom fora.
Zbieram Kirilla KaprizovaBývalý zberateľ basketbalistu Larryho Hughesa (ešte ostalo mnoho jeho aj iných basketbalových kariet, kto má záujem kontaktujte ma). Hokejový tradelist sa pomaličky bude rozrastať tiež
https://eazyi.rajce.idnes.cz/