Januárová pošta

čo zaujímavé ste dnes našli v poštovej schránke ? / what did you find in your mailbox today ?

Januárová pošta

Poslaťod eazyi » Uto Jan 06, 2009 10:20 pm

Nový rok 2009 sa začal dosť pekne:
Obrázok
Obrázok
Zbieram Kirilla Kaprizova
Bývalý zberateľ basketbalistu Larryho Hughesa (ešte ostalo mnoho jeho aj iných basketbalových kariet, kto má záujem kontaktujte ma). Hokejový tradelist sa pomaličky bude rozrastať tiež :)
https://eazyi.rajce.idnes.cz/
Obrázok užívateľa
eazyi
All-Star

Re: Januárová pošta

Poslaťod eazyi » Uto Jan 06, 2009 10:39 pm

Ešte nejaké "dlhy" zo starého roka, dám ich do januárovej pošty, hoci technicky patria do roku 2008, tak azda je to v poriadku:
pár tlačiarenských platničiek:
Obrázok
premierky sú tu dosť populárne:
Obrázok
a veľký úlovok spoza mora (ale z tej druhej strany mláky):
Obrázok
Zbieram Kirilla Kaprizova
Bývalý zberateľ basketbalistu Larryho Hughesa (ešte ostalo mnoho jeho aj iných basketbalových kariet, kto má záujem kontaktujte ma). Hokejový tradelist sa pomaličky bude rozrastať tiež :)
https://eazyi.rajce.idnes.cz/
Obrázok užívateľa
eazyi
All-Star

Poslaťod Luksus82 » Štv Jan 08, 2009 12:48 pm

to "H"-čko je skvelé :shock: ............už len 5 písmeniek a máš to v suchu :sign00201
Obrázok
Obrázok užívateľa
Luksus82
All-Star

Poslaťod Dampa17 » Pia Jan 16, 2009 10:33 am

Parádní karty :bravo , sice basket fakt jde zcela mimo mě, ale takhle si aspoň díky Tobě rozšířím obzory,
což není vůbec špatný ;) Jinak mě osobně se hodně líbí ty printing platy (v podstatě je beru jako memorabilia karty),
mám doma jednu hokejovou, už se o tom tady diskutovalo v hokejových vodách. Ať se dál daří :beer -CD-
"Sbírám rád a je to na mě doufám znát ... zbieranie, som ako v rozprávkovom sne ..."
Obrázok užívateľa
Dampa17
All-Star

Späť na Čo dnes priniesla pošta / Mailbox

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 10 hostia

TOPlist