NOVEMBROVÁ/LISTOPADOVÁ POŠTA

čo zaujímavé ste dnes našli v poštovej schránke ? / what did you find in your mailbox today ?

Re: NOVEMBROVÁ/LISTOPADOVÁ POŠTA

Poslaťod Luksus82 » Str Nov 17, 2010 8:53 pm

tá RC auto jersey sa mi páči :bravo
Obrázok
Obrázok užívateľa
Luksus82
All-Star

Poslaťod eazyi » Štv Nov 18, 2010 11:58 am

zeleny sip, bola to len taka ojedinela akcia, ci si sa dal i do zbierania basketbalovych kariet?
ak ano, bolo by to skvele a drzim ti palce!
Zbieram Kirilla Kaprizova
Bývalý zberateľ basketbalistu Larryho Hughesa (ešte ostalo mnoho jeho aj iných basketbalových kariet, kto má záujem kontaktujte ma). Hokejový tradelist sa pomaličky bude rozrastať tiež :)
https://eazyi.rajce.idnes.cz/
Obrázok užívateľa
eazyi
All-Star

Poslaťod eazyi » Pon Nov 22, 2010 5:47 pm

dnes mi prisla jedna karta, nie uplne bezna, vlastne, je to 1/1, takze je pochopitelne, ze to nie je bezna karta. No tato karta je este o nieco hodnotnejsia, nez ostatne 1/1. Kedze je mi jasne, ze vacsina zberatelov odtialto nema o tychto kartach velky prehlad, tak mi dovolte nieco o nej napisat.
Hned na zaciatok vybalim na vas toto: je to moja absolutne vysnivana karta, najlepsia Larryho karta aka kedy bola vydana a aka kedy bude vydana! Takze je vam uz asi jasne, ze toto je bomba (aspon pre mna, i pre basketbalovy zberatelsky svet!) a ja som rad, ze som priniesol tuto kartu do zbierky a na Slovensko!!!
Takze preco som taky vzruseny a cely bez seba z tejto karty a preco ju nevaham oznacit za BEZKONKURENCNE NAJLEPSIU HUGHESOVU KARTU NA SVETE!!!?
Tak po prve: ako so vsetkymi starsimi basketbalovymi masterpiecmi, tak su niekolkonasobne cennejsie ako novsie karty 1/1, no a toto je este k tomu novacikovska 1/1! Hughes ma len 7 novacikovskych 1/1 kariet, kazda z nich je teda pre mna nenahraditelna a ziadana, no doteraz som videl len jedinu z nich, takze toto je druha. To vsak zdaleka nie je vsetko. Tato 1/1 je z jedneho z absolutne najpopularnejsich basketbalovych setov vsetkych cias, z 1998/99 e-x serie, konkretne z ich paralelnej serie ESSENTIAL CREDENTIALS. Tieto paralelne serie su dve: now a future. Seria now ma cislovanie hracov zostupne, teda karta cislo 1 je limitovana do 1, karta cislo 2 do 2 az karta cislo 90 (posledna v serii) ma limit do 90! Seria future, ako uz nazov napoveda je venovana buducnosti, teda novacikom, ktori su na konci setu, takze limitacia prebieha vzostupne, veterani od cisla 1 su limitovany do 90, 89, 88... az posledna karta v serii, posledny novacik (karta cislo 90) ma limit do 1. Takze je jasne, kto je na tej karte. :bravo
Ostatni novacikovia z tej sezony, vratane Nowitzkeho, Piercea, Bibbyho, Jamisona, ci Vincea Cartera maju vyssie limity, a pri tych menach je to obrovska pocta a pre mna neocenitelna skutocnost, ze 1/1 ma prave Hughes (konkretne Carter napriklad je karta 89, takze v serii credentials future ma limit /2, ak by mal niekto zaujem si tuto kartu zaobstarat, nech sa paci: http://www.beckett.com/item/64154144/ )

Nechcel som vas unudit, no tieto veci okolo karty musite poznat, ak mate pochopit jej vyznam.
takze po tom vsetkom, tu je:
och, a este, karta je v uzasnom stave, co je fakt dokonale. vsetky nerovnosti su na softslive, v ktorom bola skenovana

Obrázok

Obrázok
Bývalý zberateľ basketbalistu Larryho Hughesa (ešte ostalo mnoho jeho aj iných basketbalových kariet, kto má záujem kontaktujte ma). Hokejový tradelist sa pomaličky bude rozrastať tiež :)
Obrázok užívateľa
eazyi
All-Star

Poslaťod kidder » Pon Nov 22, 2010 6:28 pm

NO tak to je paradni karta do sbirky, vskutku vlajkova lod sbirky :) Moc velka gratulace :) :bravo
Sbírám - T.Kidd (495/590), J.Hlinka (Col), 02/03 BTP Memorabilia, team Carolina, nabídka - http://www.hokejovekarty.sk/viewtopic.php?f=79&t=2751
Obrázok
http://www.kidder.estranky.cz
Obrázok užívateľa
kidder
All-Star

Poslaťod ELAGO » Pon Nov 22, 2010 6:31 pm

Fíha, veľmi pekný a nepochybne vzácny kúsok. Gratulujem, určite si dosiahol svoj basketbalový kartičkový grál.
Obrázok užívateľa
ELAGO
All-Star

Poslaťod Rob » Pon Nov 22, 2010 7:07 pm

eazyi velká gratulace ke splnění sběratelského snu a díky i za zajímavé čtení ke kartě :beer
Obrázok užívateľa
Rob
Semi-Pro

Poslaťod Dampa17 » Pon Nov 22, 2010 8:10 pm

I já se připojuju, basketbalovým kartám fakt nerozumím, ale podle toho co píšeš, je to fakt bomba :bravo
Můžu se zeptat, jak se ti podařilo ji získat? Nejde ani tak o cenu, jako spíš zdroj - ebay, obchodník nebo sběratel? Vzhledem k tomu, že co se týče zájmu je basket za mořem výš než hokej, tak to asi nebylo zrovna jednoduché a to nemluvím o ceně ...
Každopádně ještě jednou gratulace :beer
"Sbírám rád a je to na mě doufám znát ... zbieranie, som ako v rozprávkovom sne ..."
Obrázok užívateľa
Dampa17
All-Star

Poslaťod eazyi » Pon Nov 22, 2010 9:04 pm

Dampa, mas pravdu s tym, ze takuto kartu je nesmierne tazke ziskat. Konkurentmi su nielen dalsi Hughesovi zberatelia, no najma zberatelia paraleliek 90tych rokov. Takze odpoved na tvoju otazku je, ze karta sice bola kupena cez ebay, no obchod som si dohodol dopredu vlastnou iniciativou a cez ebay uz len bezpecne dotiahol. V ziadnom pripade som ju nechcel pustit do volnej aukcie. No a clovek, od ktoreho ju mam je konciaci zberatel podobnych paraleliek 90tych rokov a vo svojej zbierke ma neuveritelne kusky hodne desiatok tisic dolarov. Karta bola u neho vyse 10 rokov a jej zisk je pre mna
na nezaplatenie!
Obrázok užívateľa
eazyi
All-Star

Poslaťod Dampa17 » Pon Nov 22, 2010 9:13 pm

Díky a ještě jednou gratuluju ... holt kdo umí ;)
"Sbírám rád a je to na mě doufám znát ... zbieranie, som ako v rozprávkovom sne ..."
Obrázok užívateľa
Dampa17
All-Star

Poslaťod L73 » Pon Nov 22, 2010 11:00 pm

Rozhodně karta hodna obdivu. Klidně se poděl o její cenu, docela by mě zajímala. A pokud nechceš psát kolik jsi za ni dal, nahod nejaké přirovnání (třeba nová Škoda Octavia, ojetá Škodá Octavia atd.) :bravo Luk.
Sbírám karty gólmanů v jejich první sezóně v NHL - RC, XRC, zejména karty pod rok 1970. Luk.

Wantlist: viewtopic.php?f=80&t=17047
Tradelist: viewtopic.php?f=79&t=17048
Obrázok užívateľa
L73
Semi-Pro

Poslaťod ma-me » Uto Nov 23, 2010 9:59 am

Velká gratulace, monstrózní úlovek... :bravo
KARTY NA PRODEJ NA AUKRU................
http://aukro.cz/show_shop.php?shop_id=10524879

Michael Frolík - Fan and Collector
Obrázok užívateľa
ma-me
Semi-Pro

Poslaťod eazyi » Uto Nov 23, 2010 11:26 am

diky vsetci za pochvalne slova, a LUK, nejdem tu naozaj pisat o cene, no nie je to urcite v cenovych sferach noveho auta, to nie, bola vlastne lacnejsia ako ta Carterova /2 v tom linku, no uz o kolko lacnejsia, to nejdem dalej rozoberat. dufam, ze to stacilo pre predstavu. :00002991
Obrázok užívateľa
eazyi
All-Star

Poslaťod forsbitch » Uto Nov 23, 2010 6:28 pm

Obrázok to potom jo.. doufam ze si aspon sel v pondeli do prace a nezustal na ni doma civet :rr2 kazdopadne gratulace!
a koukej fotit i ty maly ryby, at si od toho designu hokejovych karet mame kde procistit hlavu. u ty tvy predchozi posty sem taky chvili prosedel,
a kdybych mel skleneny oko, tak se mi urcite vykulilo ven. jen tak dal
Obrázok užívateľa
forsbitch
Semi-Pro

Späť na Čo dnes priniesla pošta / Mailbox

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 12 hostia

TOPlist