od eazyi » Pia Aug 20, 2010 11:07 am
tak ešte dodám k pošte jednu nie potešujúcu maličkosť: predajca z Austrálie mi kartu poslal doporučene, za čo som platil 23 dolárov (!), no predstavte si, ako poslal takúto kartu: nie v bublinkovej obálke, ale len v obálke z tvrdého papiera, a uloženú medzi dvomi toploadermi! Takto by som ja (a verím, že ani žiadny iný seriózny zberateľ) v živote neposlal ani obyčajnú patch kartu (bez urážky), nieto ešte takúto výnimočnú kartu! Práve si pripravujem pekne šťavnatý prejav, ktorý pošlem predajcovi, ktorého meno na beji tu pre výstrahu všetkých, ktorí by mohli v budúcnosti niečo od neho kupovať, zverejním: jrsmith_23
napriek tomu karta prišla v poriadku, teda aspoň čo mi Luksus povedal, i potvrdili skeny. to je to hlavné, no i tak to tomu človeku neprejde, ešte jeho meno musia poznať na niektorých ďalších fórach.
dúfam, pre dobrý pocit nás všetkých kartičkárskych zberateĺov, že takýchto ľudí bude ubúdať, nech sa nemusíme strachovať, čo sa pri ceste cez polku sveta stane našej vysnívanej, draho zaplatenej akvizícií.
Zbieram Kirilla KaprizovaBývalý zberateľ basketbalistu Larryho Hughesa (ešte ostalo mnoho jeho aj iných basketbalových kariet, kto má záujem kontaktujte ma). Hokejový tradelist sa pomaličky bude rozrastať tiež
https://eazyi.rajce.idnes.cz/