Tak za chvilku to tady máme. Dnes jsem četl, že na MS Klinsmann nevzal Donovana, ale nějakýho Němce, který má jen 1 start za USA to mi hlava nebere Donovan 32 let takže zas není tak starý a zkušeností má mnoho na rozdávání.
Jako já věřím, že by jim Landon pomohl. Ale trenér si to nemyslí a brat ho za zásluhy? Možná za Bosnu nebo ČR, když se na MS dostanou jednou za 20 let. Ale Donovan byl už několikrát a v poslední době to prej není žádná hitparáda s tou jeho formou. Něco mu tam občas spadne, ale Klismann prostě radši pracuje s mladýma hráčema. Navíc má pupek skoro jako já
ja som zatial preluskal profotball venovany MS. fandit budem ako vzdy ENG. STV ponukne vsetky zapasy, tak som zvedavy aka bude uroven turnaja, tesim sa.
Tiež sa na šampionát teším. Ako v minulosti, aj teraz budem fandiť trojici Anglicko, Holandsko, Chorvátsko a africkým krajinám. No a som zvedavý, ako sa bude dariť juhoamerickým krajinám, keďže sú v podstate doma.
Na MS sa tesim velmi aj ja. Fandit budem Anglicku a Brazilii. Osobne som velmi zvedavy na tim Belgicka, ktory by mohol byt podla mna ciernym konom turnaja..
Ja už tradične budem fandiť Holandsku, ale MS budem sledovať zrejme len jedným okom, akosi sa neviem správne naladiť na tie MS, uvidíme či ma to počas šampionátu pohltí alebo ďalej sa k tomu budem stavať tak ležérne, v každom prípade Oranjes veľmi prajem