bajlonto - negatívne hodnotenie .......... s týmto členom neoporúčam obchodovať !!! Predaj/nákup bol dohodnutý a už som len čakal kedy prídu peniaze. Po týždni nič neprišlo, tak som mu napísal že nič nedošlo a či to vôbec poslal. Žiadna odpoved neprišla. Tak som mu poslal daľší mail a zase bez odozvy. Myslel som že može byť niekde na dovolenke alebo tak, tak som mu napísal správu z fóra. Môj úmysel bol taký ,že na fore človek vidí či si člen ktorému bola správa adresovaná správu aj prečítal. Výsledok bol taký že on si tú správu prečítal , ale zase neodpovedal , tak som mu poslal varovanie. Avšak aj to ignoroval. Bol som dosť trpezlivý ale čakať na odpoveď viac ako mesiac je dosť dlhá doba. Je mi ľúto že musím dať členový nášho fóra takéto zlé hodnotenie ale môže si za to len a len sám........ ban na svoj účet nedostane kedže trejd nebol uzavretý v téme "TRANSAKCIE" ( aj ked vtedy ešte táto téma neexistovala) . Preto každému ODPORÚČAME aby si vo svojom vlastnom záujme uzatváral obchody v tejto téme , aby bol "dôkaz" o obchode potvrdený z oboch strán. V takomto prípade môžeme zakročiť proti previnilcovy a pod nátlakom udelenia BANu ho prinútiť aby dodržal podmienky uzavretého obchodu. ......... Ten kto si myslí že sa mu to nemôže nikdy stať a ešte sa mu to ani nestalo si môže kľudne robiť obchody po svojom, avšak určite je tu zopár členov ktorý sa stalo niečo podobné ako mne ešte pred vznikom tohoto zberateľského fóra (niektorí ich majú aj na čiernej listine na svojich web stránkach). Netreba byť naivný a myslieť si že vám sa toto prihodiť nemôže, radšej obetujte minútku založením témy o obchode a tým môžete zminimalizovať riziko. Ďakujeme za pochopenie.
mike35 bol mu zrušený prístup, pre klamanie pri transakcii, keď karty obdržal, ale nezaplatil, aj keď tvrdil opak
ďalší členovia, ktorým bol zrušený prístup z dôvodu nekalých praktík hebert, lusian =Martin Mikeska, J.Brabce 9, ostrava
GoFlyersGo= lienka, lienuliatko, wregget,
Kontakty: flyerscards@gmail.com
Lenuliatko1234@zoznam.sk
lastcowboy@centrum.sk
http://www.hockeycards-collectors.wbl.sk/
Adresa :
Michal Gajdoš
Majerníkova 13
036 01 Martin
SR
matus
Peter Voskár