od valento3 » Pon Nov 30, 2009 11:25 am
Navazuji na předchozí příspěvek Sugar raye. Stalo se mi to v poslední době již po několikáté, nebudu zde ale nikoho jmenovat, ne všichni se kterými jsem v poslední době obchodoval jsou z tohoto fóra. Apeluji na všechny, kteří někomu posílají karty, byť se třeba jedná o karty za pár korun, aby balení karet věnovali velkou pozornost a snažili se karty bezpečně zabalit. Vložení do softsleevu, obalení jedním listem papíru a vložení do obálky, ať už obyčejné nebo bublinkové, není rozhodně bezpečné a poškození to nemusí zabránit. Člověk to tak nějak bere za samozřejmost, ale jak jsem se přesvědčil, u spousty lidí to tak samozřejmé není. Snažte se proto, pokud od někoho karty berete, domluvit se na způsobu balení, předejdete tím nepříjemnostem. Neříkám, že je potřeba bublinková obálka, ale toploader nebo alespoň vložení mezi 2 kartony je dostačující. Měl jsem zatím štěstí a žádné karty mi nepřišly poškozené, někteří ale takové štěstí neměli. Vám by se také určitě nelíbilo, kdyby vám karty přišly poškozené. Tak si to prosím vezměte k srdci.