Blacklist - členovia, ktorým sa treba vyhnúť

vitajte na hokejovekarty.sk, v tejto sekcii sú informácie a pravidlá, všetci noví užívatelia povinné čítať !!!

Re: Blacklist - členovia, ktorým sa treba vyhnúť

Poslaťod Dee91 » Ned Sep 13, 2009 1:54 pm

lecavalier píše:Já s tím souhlasím. Mám teď problém s více lidmi, kterým se omlouvám. Ale přísahám, že do dvou týdnů všem všechno pošlu.

A ještě jednou se omlouvám, uznávám svou chybu.

Sorry za :offtopic1 ja som na konci jula dostal email od GoFlyersGo a pisal skoro to iste ako teraz ty...a este vzdy nic :fighting00561 Duafam ze vam to skonci dobre
Detroit Red Wings
Young Guns 28 / 58
Dee91
All-Star

Poslaťod Žemli » Str Sep 23, 2009 8:37 pm

STRAKONchtěl ode mě karty asi za 700,- a jestli mu je nepošlu na dobírku.Zasadně to nedělam a tohle mě v tom opět utvrdilo.
čekal jsem na to přes 14 dní a pořád mi tvrdil přes ICQ jak si to vyzvedne.dnes samozřejmě přišla obálka zpět.
jeho adresa:Vladimír Tíkal Rabštejnská 53 323 00 plzen
06/07 Flair Showcase 1-330+jersey+hot gloves
Obrázok
http://www.mxmotoshop.eu
přes 600 karet CZ a SK hráčů http://aukro.cz/listing.php/user?us_id=3480486
Obrázok užívateľa
Žemli
All-Star

Poslaťod Matt » Pia Sep 25, 2009 4:25 pm

Slovak_hockey
Dajte si na tohto "cloveka" pozor!! Zaplatite si doporucenu postu a on vam kartu "posle" 1. tr. obycajne a hovori, ze ste mu mali povedat, ze mal poslat doporucene a vyhiovara sa na SR postu, ze sa zasielka stratila. A pritom ju ani podla mna neposlal a teraz odmieta vratit peniaze. Pre niekoho su to zanedbatelne peniaze, ale pre cloveka, ktory si nijak nezaraba je 6 € dost. No fuj ho..... :fighting00561
Obrázok užívateľa
Matt
All-Star

Poslaťod resa » Ned Okt 04, 2009 3:23 pm

Bohužel musím také přispět:
mato183810
Poslal jsem mu karty (naštěstí pouze za 3 euro), napsal, že peníze poslal. OK - nic nepřišlo. Napsal jsem mu - odepsal, že peníze poslal podruhé. Pochybuji, že by pošta vykradla dvě zásilky za sebou (i když i to je možné). Ale utvrdilo mě to, že už od té doby tzn. 22.9. se tady na fóru ani neukázal. A jak se dívám do blacklistu, tak to není poprvé, kdy tento uživatel je zmíněn.
Mike Green - 578
Filip Hronek - 31
Erik Karlsson - 676
Roman Polák - 84
Shea Weber - 866

http://resa2.rajce.idnes.cz
Obrázok užívateľa
resa
All-Star

Poslaťod x-bat » Ned Okt 04, 2009 8:16 pm

Na nick mato183810 se nam tady rozmnozuji stiznosti, takze vazne na neho bacha...
Obrázok užívateľa
x-bat
All-Star

Poslaťod mato183810 » Sob Okt 31, 2009 1:24 pm

uspravedlnujem sa vsetkym za poskytnute problemy hlavne RESOVI z dovodu zdravotnych problemov a chybiam v t-come (uzivatelske hesla a pod. ) som nemal pristup k netu ak ma niekto nieco umna tak nech sa mi cim skor ozve a dame to do poriadku
:00002991
Naposledy upravil mato183810 dňa Ned Nov 01, 2009 9:07 pm, celkovo upravené 1
Dukla Trencin
Victory inserts 2003-2012 475/740
Panini Classics Banners 52/75???
Brankári v NHL 737/????
Obrázok užívateľa
mato183810
All-Star

Poslaťod Dee91 » Ned Nov 01, 2009 6:45 pm

No napokon s uzivatelom GoFlyersGo sa obchod dokoncil. Stvrtok som dostal moje karty, ako som to uz pisal v poste. Skoda ze cele trvalo 4-5 mesiacov :fighting00501 :bang1 :fighting00561 ...dufam,ze aj rsautogramy dostane kartu/-y na ktoru/-e cakal. :00002991
Detroit Red Wings
Young Guns 28 / 58
Dee91
All-Star

Poslaťod Raid3n » Pon Nov 02, 2009 1:11 am

Dee91 píše:No napokon s uzivatelom GoFlyersGo sa obchod dokoncil. Stvrtok som dostal moje karty, ako som to uz pisal v poste. Skoda ze cele trvalo 4-5 mesiacov :fighting00501 :bang1 :fighting00561 ...dufam,ze aj rsautogramy dostane kartu/-y na ktoru/-e cakal. :00002991

Já bych taky rád karty od goflyersgo, stejně jako X dalších lidí... jenže když nekomunikuje tak je to těžký Obrázok :offtopic1
Obrázok
Obrázok užívateľa
Raid3n
Semi-Pro

Poslaťod Dee91 » Pon Nov 02, 2009 11:25 am

Co???Len mne pisal v 3 maili auguste??? :mrgreen:
Detroit Red Wings
Young Guns 28 / 58
Dee91
All-Star

Poslaťod maracik » Pon Nov 02, 2009 10:45 pm

upozornujem vsetkych clenov, aby sa vyhli akejkoľvek spolupráci s členom kato.
na základe operatívno- pátracej činnosti vedenia a niektorých členov sme prišli na to, že ide o zabanovaneho uzivatela - goflyersgo
jeho pokus o infiltráciu mezdi poctivých 99% členov tohoto fóra bol neuspešný, napriek tomu venujte tomuto oznamu potrebnú pozornosť.
dakujeme
Obrázok
Brodeur:1758, Biron: 509
Obrázok užívateľa
maracik
site admin

Poslaťod pavelbart » Štv Nov 19, 2009 4:52 pm

Já mám bohužel úplně stejnou zkušenost jako Luksus82 s Michalem Gajdošem (Kato či GoFlyersGo). Dávám ho sem nerad, protože komunikace s ním byla zpočátku normální. Napadlo mě jestli třeba není v nemocnici nebo tak...ale když jsem si přečetl blacklist (a dostal další reference), myslím, že není. Objednal si u mě karty za 27EUR s tím, že do konce týdne pošle peníze doporučeně na mo adresu. Když nic nedorazilo asi 14 dnů, napsal jsem mu. Odpověděl mi - peníze poslané - ale zase až dost pozdě...Když se to táhlo přes měsíc, karty jsem vyndal s krabičky a vrátil je do prodeje. Co mě štve je to, že jsem mu blokoval přes měsíc karty, které jsem mohl dávno prodat...A když jsem mu psal, zda karty chce nebo ne, ani mi nenapsal. Ale hlavně mi vadí, že mi lže. Pokud by to posílal opravdu doporučeně, dávno bych peníze měl, nebo by se jemu vrátil dopis zpátky...
Zdraví

PavelBart
http://pavelbart.rajce.idnes.cz/
ZAČAL JSEM SBÍRAT I OSTATNÍ (VŠECHNY) KARTY DOMINIKA HAŠKA! COKOLIV MÁTE, BUDU RÁD ZA NABÍDKU! Obrázok
Obrázok užívateľa
pavelbart
All-Star

Poslaťod Sugar ray » Pia Nov 27, 2009 3:54 pm

Nejdřív jsem si řikal že to nechám bejt ale to by myslim byla chyba,takže jde mi o to že člen tohoto fora Lembi naprosto bez ostychu nabízí karty ,který jsou znehodnocený a má ještě tu drzost za ně chtít docela dost peněz a ve finále jako třešničku na dortu karty ani nezabalí tak aby se při převozu nepoškodily.Naše transakce zahrnovala výměnu JSY karet myslim že pro Lembiho hodně výhodná výměna a pak ještě tenhle lot bylo to asi cca 50 karet ted nevim přesně taky hodně štědře zaplacená ,takže člověka pak takový jednání překvapí a znechutí mu celý hoby.Člověk to ze scanů vždycky nepozná ,takže je to pak celý o tom že se musí spolehnout na ferovost toho druhýho ale ta bohužel Lembimu chybí.Takže abych to shrnul co jsem dostal za pět stovek ,10 karet ,který jsou pro mě naprosto nepoužitelný maj zničený rohy atd. 3 karty ,který se asi poškodily při přepravě jsou u nich ohlí rohy ,který jsem sice srovnal ale je to tam pořád vidět ,některý karty jsou ještě docela v pohodě maj jenom trochu sjetý rohy ale stejně to sbírky asi nedam.Takže mi z toho když to takhle vytřídim zbyde asi 25-30 karet který jsou opravdu 100% stav a to si myslim že je smutný.Já bych nikomu,nikdy nenabíd znehodnocený karty a navíc karty tohoto typu jsem prodával tak 3 až 5 korun kus vždycky jenom 100% stav ale to je druhá věc.Šel sem s tim do toho že ty karty chci a ty peníze za ně dam ale samozřejmě musí bejt 100% stav ,moje chyba byla že jsme to neuved v tý transakci.Já jsem karty poslal v top loaderech ale dostal jsem karty sice v bublině ale naprosto nechráněný před jakykoliv nárazem a podobně jen tak prostě buď se to poškodí nebo ne.Myslim že s Lembim neni problem když od někoho kupuje karty vždycky všechno klapne ale celý tohle proč to vlastně píšu je že chci varovat všechny ostatní co snim budou chtít obchodovat tak aby si na to daly pozor a speciálně u něj chtěly v transakci potvrdit že karty budou v dobrym stavu a v obálce zabezpečený proti poškození.Vim že nejsem sám komu poslal znehodnocený karty psal mi to tenkrát myslim FRED 69 ale to si člověk neuvědomí s kym má tu čest až pak mi to došlo tak doufám že už budu poslední komu tohle udělal.Karty jsou bud použitelný do sbírky nebo je člověk může hodit rovnou do koše a posílej to tak jak se sluší a patří.A byl bych rád kdyby ses k tomu vyjádřil jako chlap.
Obrázok
"Vždycky mě spíš zajímaly oponenti s myšlenkami než přisluhovači bez myšlenek ." Miloš Zeman
Obrázok užívateľa
Sugar ray
All-Star

Poslaťod valento3 » Pon Nov 30, 2009 11:25 am

Navazuji na předchozí příspěvek Sugar raye. Stalo se mi to v poslední době již po několikáté, nebudu zde ale nikoho jmenovat, ne všichni se kterými jsem v poslední době obchodoval jsou z tohoto fóra. Apeluji na všechny, kteří někomu posílají karty, byť se třeba jedná o karty za pár korun, aby balení karet věnovali velkou pozornost a snažili se karty bezpečně zabalit. Vložení do softsleevu, obalení jedním listem papíru a vložení do obálky, ať už obyčejné nebo bublinkové, není rozhodně bezpečné a poškození to nemusí zabránit. Člověk to tak nějak bere za samozřejmost, ale jak jsem se přesvědčil, u spousty lidí to tak samozřejmé není. Snažte se proto, pokud od někoho karty berete, domluvit se na způsobu balení, předejdete tím nepříjemnostem. Neříkám, že je potřeba bublinková obálka, ale toploader nebo alespoň vložení mezi 2 kartony je dostačující. Měl jsem zatím štěstí a žádné karty mi nepřišly poškozené, někteří ale takové štěstí neměli. Vám by se také určitě nelíbilo, kdyby vám karty přišly poškozené. Tak si to prosím vezměte k srdci.
Obrázok užívateľa
valento3
All-Star

Poslaťod Sugar ray » Pia Dec 04, 2009 2:01 pm

Dneska mi přišla kompenzace od Lembiho-poslal mi nějaký karty ,většina z toho je mi sice na nic protože je nesbíram nebo je už mam ale to je jedno gesto je to dobrý.Tahle rubrika má název -členové kterým je třeba se vyhnout,a to je trochu zavádějící.Lembi určitě neni ten kterýmu by ste se měli vyhnout obloukem tak aby to ode mě tak nevyznělo ,vždyť taky spousta lidí už s nim v pohodě obchodovala.Já jsem taky dřív udělal pár věcí na který nejsem hrdej nedělam ze sebe perfektního ale z tohodle se Lembi věřim taky poučí a nikomu už nebude nabízet poškozený karty a bude to už vždycky posílat jak se má ,musel jsem to sem dát,tak doufám že to tak Lembi bere.Já si stejně myslim že každej si to vytřídí sám ,protože pak je tady jedna zásadní věc a to je povaha každýho člověka,která se naplno projeví právě v těch trejdech tady na foru , ale to už je kapitola sama pro sebe.
Obrázok
"Vždycky mě spíš zajímaly oponenti s myšlenkami než přisluhovači bez myšlenek ." Miloš Zeman
Obrázok užívateľa
Sugar ray
All-Star

Poslaťod jas000 » Štv Mar 04, 2010 11:18 am

hcpatrikto - cheater / podvodník :hnev

http://hokejovekarty.sk/viewtopic.php?f ... 356#p60356

carefully with him :fighting00501
POLISH FORUM http://www.kartynhl.ussports.pl/
COLLECTS:
Daniel Carcillo
Krzysztof Oliwa
Victory Rookies
Fleer Rookies
Young Guns
PP Prospects
PP Last Man Standing
UD ToughCustomers
Obrázok užívateľa
jas000
Semi-Pro

PredchádzajúciĎalší

Späť na Úvod a pravidlá

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia

TOPlist