Blacklist - členovia, ktorým sa treba vyhnúť

vitajte na hokejovekarty.sk, v tejto sekcii sú informácie a pravidlá, všetci noví užívatelia povinné čítať !!!

Re: Blacklist - členovia, ktorým sa treba vyhnúť

Poslaťod GoFlyersGo » Pon Mar 08, 2010 5:51 pm

Ahoj, väčšina z vás ma pozná ( ako starú známu firmu ) a myslím, že je o tom na tomto mieste napísané viac než dosť, takže viac sa predstavovať nemusím. To čo tu chcem napísať je z iného súdka:
1. chcem tu všetkým adminom vysloviť úprimné vďaka, vďaka za novú šancu, vďaka za prejavenú dôveru, za to že môžem začať odznova.
2. chcem sa ospravedlniť všetkým, čo som ublížil svojím nekorektným správaním - konkrétne Deemu, RS Autogramy a Raid3novi
3. všetky 3 pohľadávky som vybavil a to dúfam k vašej spokojnosti - o 2 viem, že im poslané prišlo a Raid3na prosím o to, aby dal vedieť, či obdržal zásielku.
4. ak má ešte niekto nejakú pohľadávku nevyrovnanú voči mojej osobe nech sa mi ozve do sz a dohodneme sa na vyrovnaní, sľubujem, že korektne a k spokojnosti dotyčného.
5. chcem tu pred celou spoločnosťou vydať prehlásenie: Ja, Gajdoš Michal, sľubujem, že vždy a v každej situácií sa budem snažiť byť pravdivý a korektný, ten kto bude nespokojný s mojím konaním, nech sa ozve adminom a ja tým pádom doživotne končím na tomto fóre a poženiem to vyššie, končím aj so zbieraním kariet.

Prajem vám všetkým pekný deň a tí čo to čítajú, veľa trpezlivosti.
Obrázok

Ospravedlňujem za všetkým, ktorý majú pre mňa ťažke sny a sľubujem, že sa posnažím byť odteraz ten správny a dobrý. Ďakujem všetkým tým, čo mi ešte dali jednu šancu.

Jn 8,11
Obrázok užívateľa
GoFlyersGo
Semi-Pro

Poslaťod ovechkin88888888 » Str Mar 10, 2010 8:00 am

Myslel som že to sem nebudem musieť dávať znovu...
Obchodoval som z brodeur a dohodli sme sa že pošleme súčasne karty a peniaze v jeden určený deň . Samozrejme brodeur ako podvodník nechcel uzavrieť transakciu . No dobre , napísal mi že v pohode obchodoval (neviem na isto ale zdá sa mi že to bol ) josko1980 , tak som Joskovi napísal SZ že či s brodeurom neboli problémy . Napísal že nie , karty prišli v poriadku . Ale brodeur vypisuje že mu peniaze stále neprišli , aj keď som to posielal šekom prvej triedy ! A ešte ma ujistilo v mojich domnienkach to , že vo svojom tradeliste tú kartu ešte stále predáva !!! Takže bacha na ,,BRODEURA" !
Obrázok
Obrázok užívateľa
ovechkin88888888
All-Star

Poslaťod pavelbart » Sob Júl 10, 2010 9:50 pm

Přidávám mou zkušenost s uživatelem GoFlyerGo. Objednal u mě lot golmanů /z mojí nabídky). Slíbil peníze poslat. Nejdřív začaly výmluvy, že je v Německu apod. Pak napsal, že složenka je drahá, tak to pošle poštou. Je to už 14 dnů a peníze nikde. Transakci jsem už zrušil, ale takový lidi mě fakt se..ou. Proč to dělá??? Potřebujeme tady takový členy?? Jestli tady nas...l už X lidí, tak by to, co má v podpisu, měl brát vážně a ne z nás dělat dál debily. Nechápu, že ho to baví...
Dávám to sem proto, že jsem byl několika dalšími členy fora upozorněn, že celý obchod bude přesně takhle probíhat...
Já nedoporučuji brát komunikaci s ním vážně, navíc mi to udělal podruhý.
Zdraví

PavelBart
http://pavelbart.rajce.idnes.cz/
ZAČAL JSEM SBÍRAT I OSTATNÍ (VŠECHNY) KARTY DOMINIKA HAŠKA! COKOLIV MÁTE, BUDU RÁD ZA NABÍDKU! Obrázok
Obrázok užívateľa
pavelbart
All-Star

Poslaťod Mýval » Ned Júl 11, 2010 9:44 am

tak kdyz uz to tu vidim, pridam se i ja..drzim GoFlyersGo karty uz pres dva tydny..taky mi psal neco o Nemecku, ale mel na to myslim si dost casu..no a ten samej pripad je uzivatel Phil Esposito, kterej uz radsi ani nekomunikuje..takze tot ode me k zdejsim transakcim..
Obrázok užívateľa
Mýval
Rookie

Poslaťod maracik » Ned Júl 11, 2010 1:27 pm

goflyersgo si evidentne robi z huby rit a nevazi si tej sance, ktoru sme mu po dlhom zvazovani udelili, prestal plnit to, co ma napisane v podpise... pockame, ci vobec bude reagovat, potom opatovne zvazime jeho posobenie na fore s definitivnym koncom!!!
Obrázok
Brodeur:1758, Biron: 509
Obrázok užívateľa
maracik
site admin

Poslaťod Luksus82 » Ned Júl 11, 2010 3:46 pm

toto už nieje normálne, koleduje si o trvalý ban a ak sa toto nevyrieši k spokojnosti poškodených , tak vyletí z tato rýchlejšie ako guľka z hlavne
Obrázok
Obrázok užívateľa
Luksus82
All-Star

Poslaťod mixo » Ned Júl 11, 2010 4:59 pm

to iste sa stalo aj mne s GoFLyersGo.. asi 2 tyzdne si u mna zajednal lot, nachystal som to, zabalil.. a peniaze stale nic.. uz ani neodpisuje.. clovek si da namahu s tym aby to poriadne zabalil, aby sa nic neposkodilo a po 2 tyzdnoch to moze rozbalovat znova.. zbytocna robota :fighting00561
Bondra - 1183 kariet

Obrázok

https://bondra.webnode.sk/
Obrázok užívateľa
mixo
Semi-Pro

Poslaťod GoFlyersGo » Ned Júl 11, 2010 7:15 pm

Týmto žiadam vedenie o trvalý ban, ďakujem.
A tým pár ľuďom, ktorým možno budem chýbať ďakujem a prajem krásne leto a úžastné zážitky. Veľa úspechov v osobnom aj kartičkárskom živote a čo najmenej ľudí, akými som bol ja. Zbohom a majte sa tu pekne. :goodnight
Obrázok

Ospravedlňujem za všetkým, ktorý majú pre mňa ťažke sny a sľubujem, že sa posnažím byť odteraz ten správny a dobrý. Ďakujem všetkým tým, čo mi ešte dali jednu šancu.

Jn 8,11
Obrázok užívateľa
GoFlyersGo
Semi-Pro

Poslaťod matus » Str Júl 28, 2010 9:03 pm

rozhodne člen LUKSA9 viz. jeho feedback nebudem topista znova. FUJ HO
wanlist http://www.hokejovekarty.sk/viewtopic.php?f=80&t=5632
tradelist: http://www.hokejovekarty.sk/viewtopic.php?f=79&t=5531
zbieram
parkhust 06/07 autographs -44/147
Sign of the times 07-08 10/92
Pacific exhibit timewarp 4/10
Bap 01/02 auto 13
matus
Semi-Pro

Poslaťod Fred-69 » Uto Aug 24, 2010 10:54 am

Ačkoliv nerad tohle dělám, tak mi nic jiného nezbývá. S uživatelem Marot jsme se dohodli před měsícem, že mi pošle € doporučeně. Zhruba po 14 dnech mi bylo řečeno, že peníze už dávno poslal. Po 3 týdnech mi napsal, že jde na poštu podat reklamaci a že pošle peníze znovu, ty ovšem neposlal jelikož mi to dnes řekl, že si nepamatuje, že by mi něco po druhé posílal. Takže to shrňme podací lístek vyhodil ( prý omylem :bang1 ) peníze zřejmě neposlal a o karty již nemá zájem. Mezitím se mi ozvali asi 3 lidé že mají zájem o karty které si Marot vybral, ale já jsem řekl, že jsou již prodané. Transakci jsme neuzavřeli, tak to píší aspoň sem. Mohu vše doložit SZ. Takže díky Marote
Obrázok
Fred-69
Semi-Pro

Poslaťod MHossa18 » Uto Aug 24, 2010 1:47 pm

Fred-69 píše:Ačkoliv nerad tohle dělám, tak mi nic jiného nezbývá. S uživatelem Marot jsme se dohodli před měsícem, že mi pošle € doporučeně. Zhruba po 14 dnech mi bylo řečeno, že peníze už dávno poslal. Po 3 týdnech mi napsal, že jde na poštu podat reklamaci a že pošle peníze znovu, ty ovšem neposlal jelikož mi to dnes řekl, že si nepamatuje, že by mi něco po druhé posílal. Takže to shrňme podací lístek vyhodil ( prý omylem :bang1 ) peníze zřejmě neposlal a o karty již nemá zájem. Mezitím se mi ozvali asi 3 lidé že mají zájem o karty které si Marot vybral, ale já jsem řekl, že jsou již prodané. Transakci jsme neuzavřeli, tak to píší aspoň sem. Mohu vše doložit SZ. Takže díky Marote

Tak,tak :bravo Marot už aj mňa asi 2x od*bal :bang1 Najprv mi poslal síce obálku no samozrejme prázdnu...bolo vidno ,že bola otvorená,ale kľudne ju mohol zalepiť otvoriť a o5 zalepiť aby tam boli známky po kradnutí..a raz mi obálka s peniazmi nedošla vôbec :hnev
Zbierka:
Connor McDavid & Aleksander Barkov
Obrázok užívateľa
MHossa18
site admin

Poslaťod metallica » Uto Aug 24, 2010 1:51 pm

a preco to sem vzdy napisete az ked sa niekto dalsi ozve, preco si to nenapisal rovno, aby sa druhi vyvarovali transakcii s nim ???
Obrázok užívateľa
metallica
site admin

Poslaťod MHossa18 » Uto Aug 24, 2010 1:55 pm

metallica píše:a preco to sem vzdy napisete az ked sa niekto dalsi ozve, preco si to nenapisal rovno, aby sa druhi vyvarovali transakcii s nim ???

Tak mňa to mrzí ,ale všetko hraje do karát jemu a pri najlepšom by to bolo tvrdenie proti tvrdeniu.On povie,že to bola poštárka ja ,že to bol on..a nerád by som ho poškodil pretože sám neviem doteraz či to bol on či poštárka...naviac už som s ním asi 5x obchodoval všetko bolo v poriadku až na 2 prípady.
Zbierka:
Connor McDavid & Aleksander Barkov
Obrázok užívateľa
MHossa18
site admin

Poslaťod Fred-69 » Uto Aug 24, 2010 4:45 pm

MHossa18 píše:
metallica píše:a preco to sem vzdy napisete az ked sa niekto dalsi ozve, preco si to nenapisal rovno, aby sa druhi vyvarovali transakcii s nim ???

Tak mňa to mrzí ,ale všetko hraje do karát jemu a pri najlepšom by to bolo tvrdenie proti tvrdeniu.On povie,že to bola poštárka ja ,že to bol on..a nerád by som ho poškodil pretože sám neviem doteraz či to bol on či poštárka...naviac už som s ním asi 5x obchodoval všetko bolo v poriadku až na 2 prípady.

jj metelko, takhle víme, že na začátku obchodoval dobře a teď se nás snaží o*ebat, mrzí mě to ale je to tak... nějaký divný shody náhod, ale což je mu prý 14 let, tak si myslí, že jsme úplně blbý...
Obrázok
Fred-69
Semi-Pro

Poslaťod Tabaracci » Pia Sep 24, 2010 11:53 am

Tak se mi taky podařilo po téměř 2 letech obchodování na foru narazit na prvního ,,podvodníka" a to člena Soty.39 ( viewtopic.php?f=12&t=6933&p=83994#p83994). Od založení transakce pořád jen sliboval, že peníze co nejdřív pošle, pak přestal komunikovat úplně, ani si už nečte SZ. po víc jak měsici odpověděl, že byl snad v nemocnici a že to hnedka pošle, a samozřejmě nic, od tý doby se neozval už vubec. Do mojeho obchodu s ním měl ovšem 100% hodnocení, takže netušim, co se stalo, ale jeho nezajem a nereagovani na emaily (to mi vždycky vadí nejvíc) mě donutily ho šoupnout do této sekce
Obrázok
Obrázok užívateľa
Tabaracci
Semi-Pro

PredchádzajúciĎalší

Späť na Úvod a pravidlá

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

TOPlist