Vitajte

vitajte na hokejovekarty.sk, v tejto sekcii sú informácie a pravidlá, všetci noví užívatelia povinné čítať !!!

Vitajte

Poslaťod lilo » Sob Jan 03, 2009 1:41 pm

Vdaka za pekne privitanie! :00002991
Obrázok užívateľa
lilo
Rookie

Re: Vitajte

Poslaťod Misa015 » Sob Jan 03, 2009 9:15 pm

To jsem moc ráda, že se sem registrovala holka. Aspoň tu nebudu (skoro) sama ženskýho pohlaví. :bravo
Sbírám Tomáše Kaberleho: 268/?, Lukáše Mensatora: 25/?, Martina Ručinského 64/?, Tomáše Rolinka: 11/? a Václava Nedomanského 7/?
Obrázok
Misa015
All-Star

Vitajte

Poslaťod lilo » Sob Jan 03, 2009 11:04 pm

dakuejm :00002991 takze uz som konecne uspesne naskenovala svoje startovacie balicky od jeziska :joker2
http://s543.photobucket.com/albums/gg460/lilo_028/
Obrázok užívateľa
lilo
Rookie

Poslaťod eazyi » Uto Jan 06, 2009 10:57 pm

Vítam ťa aj ja! Uži si veľa zábavy pri znovuobjavovaní krásneho koníčka!
Zbieram Kirilla Kaprizova
Bývalý zberateľ basketbalistu Larryho Hughesa (ešte ostalo mnoho jeho aj iných basketbalových kariet, kto má záujem kontaktujte ma). Hokejový tradelist sa pomaličky bude rozrastať tiež :)
https://eazyi.rajce.idnes.cz/
Obrázok užívateľa
eazyi
All-Star

Poslaťod Matt » Pia Feb 06, 2009 6:58 pm

Chcem privitat medzi nami zberatelmi mojho kamosa romantoma8.
VITAJ!!!! :00002991
Obrázok užívateľa
Matt
All-Star

Poslaťod Simicek » Pon Mar 30, 2009 5:08 pm

Neměl by se tady změnit čas?
Obrázok užívateľa
Simicek
Semi-Pro

Poslaťod kubi12 » Pon Mar 30, 2009 5:24 pm

Právě že teď je tady čas dobře ale v zimě je u všech příspěvků čas o hodinu napřed.
Obrázok
Obrázok užívateľa
kubi12
All-Star

Poslaťod smiesek » Uto Mar 31, 2009 4:44 pm

Stačí si to změnit u sebe v nastavení, tedy:
Uživatelský panel -> Nastavení -> Platí letní čas: ANO
Obrázok
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet Obrázok <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (PL #19) Obrázok
> www.anniversaryzlin.cz <
Obrázok užívateľa
smiesek
All-Star

Poslaťod Matt » Uto Apr 07, 2009 5:23 pm

vitaj ojo946 :00002991
je to moj spoluziak a ja som ho nahoviril ta toto hobby :pisk
Obrázok užívateľa
Matt
All-Star

Poslaťod lienka » Pon Máj 11, 2009 8:24 pm

Tak ahoj, som tu nová a práve som dočítala pravidlá tohoto tu. So zbieraním som začala v roku 1998 a skončila v roku 2000. Nejak to u nás prestalo :confused00241 Moja zbierka obsahovala asi 300 kariet, ale všetko to bolo totálny odpis, zničené karty, rohy dožuté a tak, proste karty také aké sa kedysi zbierali, takže to putovalo všetko do koša a zostalo 103 kariet v super stave s čím to idem rozbehnúť opäť. Zbieram najlepších a podľa mńa najrýchlejších hráčov NHL - Pavlíka Bureho a Martina Havláta a super gólmanov Billa Ranforda a Romana Tureka.
Takže dúfam, že mi tu :help1 sa zorientovať a získam pár nových kúskov do zbieročky. :00002991
Martin Havlát - 28/958
Bill Ranford - 0/573
Obrázok užívateľa
lienka
Rookie

Poslaťod Luksus82 » Pon Máj 11, 2009 8:49 pm

Vitaj na našom fore Lienka :beer
Obrázok
Obrázok užívateľa
Luksus82
All-Star

Poslaťod GoFlyersGo » Uto Máj 12, 2009 9:38 am

Pekne vítam :-D inak si asi jedna z mála, čo si najprv pečítala pravidlá :-D
Obrázok

Ospravedlňujem za všetkým, ktorý majú pre mňa ťažke sny a sľubujem, že sa posnažím byť odteraz ten správny a dobrý. Ďakujem všetkým tým, čo mi ešte dali jednu šancu.

Jn 8,11
Obrázok užívateľa
GoFlyersGo
Semi-Pro

Poslaťod GoFlyersGo » Ned Máj 24, 2009 11:31 pm

metallica píše: ... pretoze ja vidim v pravidlach toto

Kód: Vybrať všetko
8. Začalo byť populárne vytváranie nových nickov jedným užívateľov. Toto je proti pravidlám normálne fungujúceho fóra, pretože je na nič, ak niekto napíše, že s daným užívateľom neprebehol obchod dobre, ak si ten vytvorí stále ďalší a ďalší nick. Pri prvom priestupku bude nový nick zrušený, pri opakovaniach sa bude riešiť BAN cez IP adresy a maily.

A ešte jedna vec, čo sa chcem opýtať, môže si teda manželka vytvoriť konto z našej spoločnej IP, alebo sa to jednoducho nepovoľuje ? Ďakujem za odpoveď kohokoľvek zodpovedného.
Obrázok

Ospravedlňujem za všetkým, ktorý majú pre mňa ťažke sny a sľubujem, že sa posnažím byť odteraz ten správny a dobrý. Ďakujem všetkým tým, čo mi ešte dali jednu šancu.

Jn 8,11
Obrázok užívateľa
GoFlyersGo
Semi-Pro

Poslaťod maracik » Pon Máj 25, 2009 9:12 am

GoFlyersGo píše:A ešte jedna vec, čo sa chcem opýtať, môže si teda manželka vytvoriť konto z našej spoločnej IP, alebo sa to jednoducho nepovoľuje ? Ďakujem za odpoveď kohokoľvek zodpovedného.

takze na vysvetlenie :
pravidlo je jasne. bolo tak stanovene, tak sa aj dodrzuje. t.j. ziadne 2nicky z 1 IP.
mohli ste to sanovat formou informovaneho suhlasu - cize formou žiadosti na vedenie, ze ste 2, obaja chcete byt clenmi, ale nie su 2 rôzne IP. Vedenie by v taktomto pripade bolo ochotne uvazovat a hlasovat o udeleni výnimky z pravidla č.8.
nakoľko ste tak neurobili a vznikla situácia ktorá viedla k nepríjemnostiam a vzájomnej konfrontácii vedenia a členov považujeme zvolený prístup a riešenie situácie z nášho pohľadu za korektné a v súlade s pravidlami, ktoré vedenie pri vzniku stanovilo za záväzné bez rozdielu pohlavia, farby pleti, vierovyznania, politickej a etnickej príslušnosti.
Týmto považujeme túto situáciu ohladom porušenia pravidla č.8 za uzavretú a ďalšie verejne reakcie budu automaticky mazané!
Obrázok
Brodeur:1758, Biron: 509
Obrázok užívateľa
maracik
site admin

Poslaťod GoFlyersGo » Pon Máj 25, 2009 9:31 am

maracik píše:
GoFlyersGo píše:A ešte jedna vec, čo sa chcem opýtať, môže si teda manželka vytvoriť konto z našej spoločnej IP, alebo sa to jednoducho nepovoľuje ? Ďakujem za odpoveď kohokoľvek zodpovedného.

takze na vysvetlenie :
pravidlo je jasne. bolo tak stanovene, tak sa aj dodrzuje. t.j. ziadne 2nicky z 1 IP.
mohli ste to sanovat formou informovaneho suhlasu - cize formou žiadosti na vedenie, ze ste 2, obaja chcete byt clenmi, ale nie su 2 rôzne IP. Vedenie by v taktomto pripade bolo ochotne uvazovat a hlasovat o udeleni výnimky z pravidla č.8.
nakoľko ste tak neurobili a vznikla situácia ktorá viedla k nepríjemnostiam a vzájomnej konfrontácii vedenia a členov považujeme zvolený prístup a riešenie situácie z nášho pohľadu za korektné a v súlade s pravidlami, ktoré vedenie pri vzniku stanovilo za záväzné bez rozdielu pohlavia, farby pleti, vierovyznania, politickej a etnickej príslušnosti.
Týmto považujeme túto situáciu ohladom porušenia pravidla č.8 za uzavretú a ďalšie verejne reakcie budu automaticky mazané!

Ďakujem kompetentným za stanovisko k situácií, rovnako aj dôkladné vysvetlenie a aj ja týmto považujem túto kapitolu za uzavretú.
Obrázok

Jn 8,11
Obrázok užívateľa
GoFlyersGo
Semi-Pro

PredchádzajúciĎalší

Späť na Úvod a pravidlá

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

TOPlist