tomcat96 píše:Ďaľší člen tohto negatívneho klubu je rossoneri1899. Transakciu potvrdil aj s dátumom do kedy pošle peniaze ale samozrejme neposlal. Už komunikácia s týmto pánom pôsobila dosť divne, takže doporučujem si naňho dávať pozor! Transakciu som zrušil a udelil negativ.
metallica píše:lecavalier Nemyslel som, že niekedy prispejem do tejto témy, ale vzhľadom na to, ako k tomu dotyčný pristupuje som to sem dal. Ešte v júli som sa s menovaným dohodol na transakcii. Naliehal na mňa, že bude doma len niekoľko dní nasledujúceho týždňa a že by tie karty chcel, tak som po prvýkrát (a po tejto skúsenosti aj posledný) poslal karty ako prvý neznámemu človeku. Uisťoval ma, že peniaze mi pošle na adresu x-bata. Potom mi napísal, že to nestíhal, ale že ide niekam na prázdniny a pošle hneď ako sa vráti. Pretieklo zase kopa vody, peniaze nikde, keď som mu to napísal, tak zase blablabla že niekam išiel a nestíhal, alebo niečo také. Prázdniny dávno skončili, peniaze nikde, reakcia žiadna, asi si mladý myslí, že už je taký majster sveta, že si môže robiť čo chce. Keď som mu minulý týždeň napísal do sz ohľadom fantasy poznámku, že mi ešte niečo dlží, tak sa ani neunúval odpísať. Nech si z toho zoberie kto čo, chce, ja som na tomto fóre spravil minimálne sto transakcií a nemám dôvod si vymýšľať pre dvesto korún.
p.yzerman19 píše:Zdravím a chcem upozorniť na mato183810 (nie som prvý). Od konca roka sme mali rozbehnutý obchod, kde on mi mal poslať 6 kariet http://www.hokejovekarty.sk/viewtopic.php?f=12&t=8823 Ja som peniaze poslal ako sme sa dohodli, nie jemu ale inému zberateľovi (to som zistil neskôr), ale do toho ma nič, keďže aspoň vtom neklamal a napísal, že peniaze prišli a že hneď na druhý deň pošle karty. Tie sa teda údajne stratili na pošte, tak sme sa asi po mesiaci dohodli na náhrade. Z jeho ponuky som si vybral jednu kartu, ktorá do dnešného dňa (je to zhruba 2 týždne) nedorazila. Aj keď jeho feedback možno hovorí o niečom inom a dosť ľudí s ním možno bez problémov obchodovalo, podľa mňa je to určite podvodník, ktorému (ako tu už bolo spomenuté) je treba sa vyhnúť. Nejde mi o peniaze...v podstate ide o smiešnu sumu, ale o princíp. V budúcnosti môže niekoho ošmeknúť aj o viac.
raidmer píše:odporúčam vyhnúť sa aj Gu100 -vi
http://www.hokejovekarty.sk/viewtopic.php?f=12&t=9632
poslal som mu peniaze akolo 2. marca, takže už určite museli prísť, neodpisuje na správy
první posílá ten co má méně feedbacků...
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 7 hostia