Blacklist - členovia, ktorým sa treba vyhnúť

vitajte na hokejovekarty.sk, v tejto sekcii sú informácie a pravidlá, všetci noví užívatelia povinné čítať !!!

Re: Blacklist - členovia, ktorým sa treba vyhnúť

Poslaťod tomcat96 » Uto Okt 12, 2010 6:11 pm

Ďaľší pán na holenie, ktorému sa treba vyhnúť je užívateľ Crows. Transakciu potvrdil, ale to je asi tak všetko. Správy nečíta keďže už vyše mesiaca nebol prihlásený, tým pádom udelujem negativ.
Obrázok
Obrázok užívateľa
tomcat96
All-Star

Poslaťod lecavalier » Uto Okt 12, 2010 10:53 pm

Možná je to trochu offtopic, ale chci vám jenom říct, ať nejste tak naivní. Pokud vás někdo oje**l a už měsíc tu nebyl, tak nějaký negativ ho asi moc nenaštve
Sbírám karty Victora Hedmana. Nabízejte cokoliv, budu rád :)
lecavalier
Semi-Pro

Poslaťod tomcat96 » Pon Dec 06, 2010 4:59 pm

Ďaľší člen tohto negatívneho klubu je rossoneri1899. Transakciu potvrdil aj s dátumom do kedy pošle peniaze ale samozrejme neposlal. Už komunikácia s týmto pánom pôsobila dosť divne, takže doporučujem si naňho dávať pozor! Transakciu som zrušil a udelil negativ.
Obrázok
Obrázok užívateľa
tomcat96
All-Star

Poslaťod maracik » Pon Dec 06, 2010 5:19 pm

tomcat96 píše:Ďaľší člen tohto negatívneho klubu je rossoneri1899. Transakciu potvrdil aj s dátumom do kedy pošle peniaze ale samozrejme neposlal. Už komunikácia s týmto pánom pôsobila dosť divne, takže doporučujem si naňho dávať pozor! Transakciu som zrušil a udelil negativ.

podpisujem sa aj ja rovnako!!! nemal som s nim sice transakciu,kedze napisal, ze este je priskoro, nakolko v SZ sam urcil datum, kedy posle peniaze, dalsie spravy precital a odignoroval, pricom si nechal odlozit cca 50ks kariet devils. takze pozor na neho ;sign00791
Obrázok
Brodeur:1758, Biron: 509
Obrázok užívateľa
maracik
site admin

Poslaťod resa » Štv Feb 10, 2011 10:50 am

Phil Esposito
Obchod neproběhl, protože neposlal peníze. Ale z jeho feedbacku to je patrné.
Mike Green - 578
Filip Hronek - 31
Erik Karlsson - 676
Roman Polák - 84
Shea Weber - 866

http://resa2.rajce.idnes.cz
Obrázok užívateľa
resa
All-Star

Poslaťod maracik » Sob Feb 26, 2011 8:26 am

metallica píše:lecavalier Nemyslel som, že niekedy prispejem do tejto témy, ale vzhľadom na to, ako k tomu dotyčný pristupuje som to sem dal. Ešte v júli som sa s menovaným dohodol na transakcii. Naliehal na mňa, že bude doma len niekoľko dní nasledujúceho týždňa a že by tie karty chcel, tak som po prvýkrát (a po tejto skúsenosti aj posledný) poslal karty ako prvý neznámemu človeku. Uisťoval ma, že peniaze mi pošle na adresu x-bata. Potom mi napísal, že to nestíhal, ale že ide niekam na prázdniny a pošle hneď ako sa vráti. Pretieklo zase kopa vody, peniaze nikde, keď som mu to napísal, tak zase blablabla že niekam išiel a nestíhal, alebo niečo také. Prázdniny dávno skončili, peniaze nikde, reakcia žiadna, asi si mladý myslí, že už je taký majster sveta, že si môže robiť čo chce. Keď som mu minulý týždeň napísal do sz ohľadom fantasy poznámku, že mi ešte niečo dlží, tak sa ani neunúval odpísať. Nech si z toho zoberie kto čo, chce, ja som na tomto fóre spravil minimálne sto transakcií a nemám dôvod si vymýšľať pre dvesto korún.

musím odcitovat tento prispevok a oznamit LECAVALIERA este raz. to ze ošlahne o peniaze pracujúcich ludí, ktorí nakoniec kvôli tým 200 korunám mávnu rukou je v našej malej komunite neprijateľné, ale podviesť chlapca na voziku a nechať si 15€, este si to dat aj do transakcií je taký morálny humus, aky sme tu este nemali!!!
lecavalier, ak toto čítaš, ako neprihlásený návštevník, dúfam, že ti stuhlo v krku :hnev :hnev
Obrázok
Brodeur:1758, Biron: 509
Obrázok užívateľa
maracik
site admin

Poslaťod Matt » Sob Feb 26, 2011 2:33 pm

p.yzerman19 píše:Zdravím a chcem upozorniť na mato183810 (nie som prvý). Od konca roka sme mali rozbehnutý obchod, kde on mi mal poslať 6 kariet http://www.hokejovekarty.sk/viewtopic.php?f=12&t=8823 Ja som peniaze poslal ako sme sa dohodli, nie jemu ale inému zberateľovi (to som zistil neskôr), ale do toho ma nič, keďže aspoň vtom neklamal a napísal, že peniaze prišli a že hneď na druhý deň pošle karty. Tie sa teda údajne stratili na pošte, tak sme sa asi po mesiaci dohodli na náhrade. Z jeho ponuky som si vybral jednu kartu, ktorá do dnešného dňa (je to zhruba 2 týždne) nedorazila. Aj keď jeho feedback možno hovorí o niečom inom a dosť ľudí s ním možno bez problémov obchodovalo, podľa mňa je to určite podvodník, ktorému (ako tu už bolo spomenuté) je treba sa vyhnúť. Nejde mi o peniaze...v podstate ide o smiešnu sumu, ale o princíp. V budúcnosti môže niekoho ošmeknúť aj o viac. :fighting00561

Nechcem sa mata zastávať, ale aj mne sa tu už niekoľko krát stalo, že mi od neho zásielka nedoručila. Tak v najbližšom obchode som si nechal postať kartu doporučene. Karta ani po mesiaci neprišla. Tak bola podaná reklamácia, až vtedy mi zásielka prišla. Ja si osobne myslím, že to bola chyba pošty (v mojom prípade určite).
Obrázok užívateľa
Matt
All-Star

Poslaťod mato183810 » Uto Mar 01, 2011 6:06 pm

Ahoj

ano ako matt pise chyba je v poste ale aj vo mne. Prisiel som na postu panicka prevzala obalku zaplatil som ale razitko nedala samozrejme nie pred mojimi ocami vtedy ma to az tak netrapilo lebo som bol v tom ze to tam da hned ked odidem ale opak ako som zisitil ona ho tam neda a stoho usudzujem ze vam obalky nechodia :confused00241 neviem ci leniva alebo co. Priznavam chybu ze si na to nedavam pozor ale uz sa to nestane ;sign00791 Yzermanovi sa ospravedlnujem ze som neodpisoval ale bol som na LVK zo skoly
Dukla Trencin
Victory inserts 2003-2012 475/740
Panini Classics Banners 52/75???
Brankári v NHL 737/????
Obrázok užívateľa
mato183810
All-Star

Poslaťod raidmer » Ned Mar 13, 2011 8:55 pm

odporúčam vyhnúť sa aj Gu100 -vi
viewtopic.php?f=12&t=9632
poslal som mu peniaze akolo 2. marca, takže už určite museli prísť, neodpisuje na správy
Miikka Kiprusoff - 621; JAKUB
Obrázok užívateľa
raidmer
All-Star

Poslaťod Dee91 » Ned Mar 13, 2011 9:56 pm

raidmer píše:odporúčam vyhnúť sa aj Gu100 -vi
http://www.hokejovekarty.sk/viewtopic.php?f=12&t=9632
poslal som mu peniaze akolo 2. marca, takže už určite museli prísť, neodpisuje na správy

K uzivatelovy Gu100 mozem aj ja vijadrit. Takisto som mu poslal peniaze, ale karty neposle, správy co som mu poslal precital, odpoved uz neni. Vidim, ze niesom jediny.
Detroit Red Wings
Young Guns 28 / 58
Dee91
All-Star

Poslaťod Sensei Jirka » Ned Mar 13, 2011 10:08 pm

S uživatelem Gu100 nemam až takhle špatnou zkušenost jako vy, já jsem mu pouze vypisoval a vyhledával cca polovinu karet ze série ProSet, podle jeho wantlistu...a když sem mu nabídku poslal, už se ani neuráčil odpovědět, takže skoro celodenní práce v ***** :fighting00501 ...je to cca dva měsíce zpátky. Neni to nic až tak závažnýho, ale když už ho tu jmenujete :)
Momentálně více než 20000 karet na prodej, stálá aktualizace nabídky. V případě zájmu pište SZ. - viewtopic.php?f=79&t=8754
Mé sbírky:
New Jersey Devils: 1682
Rafael Nadal: 1
Caroline Wozniacki: 0
Obrázok užívateľa
Sensei Jirka
Rookie

Poslaťod Fred-69 » Pon Mar 14, 2011 2:29 pm

GU100 skoro měsíc pryč a karta nikde. Poslal jsem mu peníze a kartu. Asi by nebylo špatný zavést to pravidlo jako na hobbyinsideru, že první posílá ten co má méně feedbacků...
Obrázok
Fred-69
Semi-Pro

Poslaťod ovechkin88888888 » Pon Mar 14, 2011 2:31 pm

první posílá ten co má méně feedbacků...

To by sa mi páčilo :bravo
Obrázok
Obrázok užívateľa
ovechkin88888888
All-Star

Poslaťod raidmer » Uto Mar 15, 2011 9:51 am

Tak GU100 si asi po týchto komentoc vstúpil do svedomia a dne smi prisli karty poslane doporucene 1. triedou dakujem , dufam ze to vyriesi aj s vami :bravo :beer
Miikka Kiprusoff - 621; JAKUB
Obrázok užívateľa
raidmer
All-Star

Poslaťod kidder » Str Mar 16, 2011 12:23 pm

Prosim vsechny cleny, kteri meli problem s clenem GU100 at potvrdi vyreseni problemu. Diky.
Sbírám - T.Kidd (495/590), J.Hlinka (Col), 02/03 BTP Memorabilia, team Carolina, nabídka - http://www.hokejovekarty.sk/viewtopic.php?f=79&t=2751
Obrázok
http://www.kidder.estranky.cz
Obrázok užívateľa
kidder
All-Star

PredchádzajúciĎalší

Späť na Úvod a pravidlá

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 7 hostia

TOPlist