Senator z Ottawy píše:Neveril som, ze sa to moze aj mne stat a predsa sa stalo takze zacnem. Clen
mvpud sa previnil tym, ze neodpoveda na moje SZ a to som uz poslal minimalne 5 takych sprav a ani obraz a ani zvuk. Obchod zacal uz davnejsie ale officialne presne 28. maja vtedy spravil on transakciu, ktoru som ja potvrdil, no vedel, ze poslat 75 euro na prvy krat to nepojde tak sme sa dohodli na splatkach a hranicna suma bola zatial 50 euro a to po 20 a 30 euro pri tejto poslednej splatke to bolo tak, ze mi napisal spravu, kde sa mi vyhrazal, ze ak mu to neposlem tak mi udeli negativ a ja som reagoval tym, ze som mu poslal mojich poslednych 30 euro co som mal aby som neplatil penale 5 euro k tomu. Ale odvtedy sa neozval aj, ked som mu napisal spravy nic a trva to vyse mesiaca, toto je nasa transakcia...
viewtopic.php?f=12&t=10632
Po vyvinutém nátlaku jsem se rozhodl, že vše uvedu na pravou míru. Nyní vám odvyprávím příběh mě, Neuvirtha, Alfredssona a Senátora z Ottawy.
Jednoho dne jsem založil zde na fóru rubriku, kde jsem ukazoval některé ze svých obrázků, když jsem jednou nakreslil Neuvirtha, a ten si obrázek ode mě koupil, tak mi napsal Senátor, že by rád 7 obrázků s hráči Ottawy. Říkám si: Tak to je paráda, budu kreslit někomu z fora!
Po tom, co jsme si vyjasnili co budu kreslit, na co budu kreslit, jak budu kreslit a taky za kolik budu kreslit, jsem započal s tvořením. V listopadu roku 2010 byl obrázek hotov. Peníze nikde. Říkám: ,, Senátore, potřebuju peníze k vánocům." ,,Budeš je mít kamoši, vydrž."
Vánoce uplynuly, peníze nikde. Leden/únor: ,, Senátore, potřebuju peníze na autoškolu." ,, Napiš mi adresu kamoši, hned ti je jdu poslat."
Autoškolu jsem si cáloval pomalu i ztoho, co jsem neměl.
Březen: Senátor si kupuje cca 5 boxů a slavnostně breakuje. ,,Senátore, kdy mi pošleš peníze, táta bude mít narozeniny a já potřebuju koupit dárek, nic nemám, vše jsem dal za autoškolu." ,,Jo jo kamoši, pošli mi ještě jednou adresu, nemůžu ji najít."
Táta dostává provizorní dárek a Senátor si breakuje a dostává kartičky vesele dál.
Duben: ,,Senátore, prosím, pošli mi aspoň 50 euro, zarámuju ti obrázek zadarmo a pošlu ti i nějaké karty Ottawy." ,,Promiň, ale nemám peňazi."
Píšu o tom Pavlovi, Pavel radí napsat adminům a dát do blacklistu.
Květen: ,, Senátore, pošli peníze, nebo to napíšu adminům a dám tě do blacklistu." ,,Kamoši ne, počkaj, nemám peňazi." ,,To me nezajímá, čekal jsem dlouho." ,,Mám jen 20 euro." Ok, zbytek prý pošle později a furt lepší než drátem do oka.
Červen: Hádáme se o tom, kolik mi má doposlat a kolik obrázek stojí, začne mi tvrdit, že stojí 50 euro, že jsem mu to psal [původní cena 75-80 podle kurzu]. ,,Zapomeň, 50 to bylo, když jsem tě prosil ať mi pošleš peníze, protože nemám na dárky, teď zaplatíš 75." ,,Dám ti 30, víc nemám." Ok, tak 30 zbytek potom. Nic nedorazilo. ,,Kde jsou ptám se?" ,,Nevím, pošlu ješt jednou." Cože? On má posledních 30 euro a najednou mi pošle dalších 30?! Neodrazily ani ony.
Fakticky jsem do dnešního dne obdržel 20 euro, po 11 měsících to je výsměch. Fakt že to v sobě tutlám tak dlouho, mě štve ještě víc, protože tento ,,chudáček" mě křivě obvinil z toho, že mu dlužím 50 euro už za dva měsíce. Nepřečetl jsem si od něj ani jednu SZ [jak tady tvrdí], jako důkaz můžu dát screeny.
Drzost říkat, že si ode mě koupil obrázek, je o to ještě větší, protože koupená věc je věc, řádně zaplacená, kdy je uhrazena její celková cena!!!
Po dvou týdnech od údajného druhého odeslání peněz jsem s tímto forem přerušil kontakt, byl jsem tak naštvaný, že vidět Senátora online, tak asi rozkopu monitor. Oněch 20 euro si nechávám jako odškodné a to klidně na ukor vaší nenávisti nebo banu.
Na závěr bych rád řekl, že je mi špatně z toho, co se tu stalo, jak Andrej dokázel otočit proti mě to, v čem by měl sám být potichu. Jak si dokáže vůbec troufat říkat tu, že já jemu neodepisuji, když se mi tolikrát stalo, že jsem ho odprošoval, slevoval, zvýhodňoval a on se mi neobtěžoval ani odepsat - přečemž u něj nemám jedinou nepřečtenou zprávu a on u mě od toho incidentu na začátku prázdnin všechny.
Nabádám členy fora, aby ho brali jako normálního člověka, ne tu chudinku co je ochrnutá, protože toho v mém případě vynikajícně zneužil, adminům klidně doložím naši korespondenci, aby viděli jak si se mnou vytíral *****.
Nechtěl jsem to tu vytahovat, ale psal mi kvůli tomu Pavel, Luksus a kidder a všem jsem to doufám jasně vysvětlit. Tato zpráva je z velké části také pro hoodka, jelikož nám byl náš vzájemný obchod znemožněn právě kvůli této aféře a mému následnému distancování se.
Věřím že uživatelé jako mettalica, rsautogramy, Tabbaraci, r3iden, pavelbartko a další se mě zastanou a potvrdí, že jsem slušný sběratel, a toto je jen nedorozumění, kterým si chtěl Andrej něco dokázat.
Michal