Blacklist - členovia, ktorým sa treba vyhnúť

vitajte na hokejovekarty.sk, v tejto sekcii sú informácie a pravidlá, všetci noví užívatelia povinné čítať !!!

Re: Blacklist - členovia, ktorým sa treba vyhnúť

Poslaťod robo hokejove karty » Str Jún 29, 2011 10:06 pm

Žemli píše:u něj je to normální ale mě vždycky za všechno zaplatil

tu nejde o to, či ti zaplatí alebo nie, nehovorím, že je podvodník ale ide o to čakanie, je to z jeho strany neseriózne, jeho adresu bohužial nemám, myslel som si, že mi ju dal ale nie
I am collecting:
JAROSLAV HALAK (all cards: base, inserts, rainbows, jersey, patch, auto, memo...)
Obrázok užívateľa
robo hokejove karty
All-Star

Poslaťod maracik » Štv Jún 30, 2011 2:53 pm

nezdá sa mi to 2x ferove dat sem uzivatela, ked este ani neprebehla transakcia, ani sa k tomu nemohol vyjadrit...
prisiel si o nieco? o karty? o peniaze? ak nie, tak si dovolim tvrdit, ze tvoj prispevok je predcasny! keby sem ja mam dat ludi, ktorym trva tyzden odpoved na spravu, tak je tu 10 mien za 2min...
Obrázok
Brodeur:1758, Biron: 509
Obrázok užívateľa
maracik
site admin

Poslaťod robo hokejove karty » Štv Jún 30, 2011 3:07 pm

maracik píše:nezdá sa mi to 2x ferove dat sem uzivatela, ked este ani neprebehla transakcia, ani sa k tomu nemohol vyjadrit...
prisiel si o nieco? o karty? o peniaze? ak nie, tak si dovolim tvrdit, ze tvoj prispevok je predcasny! keby sem ja mam dat ludi, ktorym trva tyzden odpoved na spravu, tak je tu 10 mien za 2min...

nevedel som, že podmienkou zverejnenia člena, ktorému sa treba vyhnúť je založenie transakcie, tebe sa to možno nezda ferove, ale je to ferove z jeho strany, keď čakám mesiac a ked som mu napísal, kedy pošle, odpoveď - promiň pošlu to o týden.. bla bla bla? áno neprišiel som o karty ani o peniaze ale neserióznosť podporovať nebudem a nevidím v tom nič nefér, keď tu capnem jeho nick!!! očividne ma na háku
I am collecting:
JAROSLAV HALAK (all cards: base, inserts, rainbows, jersey, patch, auto, memo...)
Obrázok užívateľa
robo hokejove karty
All-Star

Poslaťod maracik » Štv Jún 30, 2011 3:15 pm

prispevok z prvej strany tejto temy, napisany v roku 2009:
maracik píše:dnešným dňom platia pre túto tému osobitné pravidlá:
1. trvalo nežiaduce osoby sú resp. budú uverejnené v prvom príspevku tejto témy
2. použitie blacklistu chápte ako ultima racio = posledná možnosť, kedy ostatné možnosti zlyhali:
a, diskusia formou SZ
b, udelenie negatívneho feedbacku v súlade s pravidlami uvedenými v
: viewtopic.php?f=63&t=2799
3. akékoľvek diskusie v tejto téme sú nežiaduce a budú považované za porušenie pravidiel :arrow: aické mazanie a následné udelenie postihu obdobne používaného pre sekciu PKV
:arrow: odôvodnenie zavedenia tohto postupu: vaše diskutovanie v tejto téme prekročilo únosnú mieru a téma sa nebude každý týždeň premazávať len preto, že má dotyčná poškodená osoba ,,horúcu hlavu´´ a neskoršie sa celá vec vyrieši k spokojnosti všetkých zainteresovaných strán! rovnako nedorozumenia pri výmenách si najskôr riešte ze SZ príp. v transakcii!
uvedomte si, že keď sem niekoho napíšete, aký to má výsledný efekt a preto sem prispievajte s rozvahou!!!
Obrázok
Brodeur:1758, Biron: 509
Obrázok užívateľa
maracik
site admin

Poslaťod valento3 » Štv Jún 30, 2011 9:15 pm

Také jsem pro, aby se zde uváděli kromě podvodníků i neseriózní sběratelé, proto uvádím dalšího.
Mograine alias viewtopic.php?f=84&t=10730
Měli jsme domluvený obchod, peníze měly být poslány složenkou, ale dodnes je nemám, karty jsem naštěstí dopředu neposílal.
Obchod domluven 9.6., SZ kterou jsem poslal 16.6. nebyla ještě přečtena, poslední návštěva uživatele 11.6.
Obrázok užívateľa
valento3
All-Star

Poslaťod gabinko40 » Pia Júl 01, 2011 8:35 am

tak k tým neserióznym môžem pridať aj ja . . . ide o "safik-02" , s ktorým sme sa dohodli na obchode. Cez víkend sme sa dohodli že pošleme karty v pondelok. V pondelok som sa mu ospravedlnil že karty bohužiaľ pošlem až vo štvrtok alebo piatok . . . no a keď ani vo štvrtok jeho karty neprišli tak sa mi už zdal trochu "podozrivý" tak som ešte počkal s posielaním kariet . Keď jeho karty neprichádzali a neprichádzali tak som mu napísal ale on akosi po mesiaci ešte neodpísal. (ale správu si prečítal) toť sio. ;)
UD Choice 98/99
UD SP 96/97
Obrázok užívateľa
gabinko40
Semi-Pro

Poslaťod Daniel.kr88 » Pon Júl 04, 2011 11:52 am

Všem ses omluvám,kteří měli se mnou rozjednaný obchod,hlavně Robovi,ale tento měsíc sem na to neměl čas.Protože jsem dělal maturitu a čekal na výsledek,poté sem byl ještě na příjmačkách ve škole,takže sem neměl na to ani náladu,Ale do konce týdne se pokusim všechny obchody.Všem se tudíž omlouvám
Sbírám:
Od každého hráče, který hrál v NHL 1 kartu:
/+- 6500
Obrázok užívateľa
Daniel.kr88
All-Star

Poslaťod Pettyboy » Pia Júl 08, 2011 7:22 pm

Clen fora "mihol2010" nespolahlivy, karty neviem ci odoslal alebo nie, proste karty doteraz neprisli.
viewtopic.php?f=12&t=10525
Mal som si vybrat nahradu za nedorucene karty, tak som mu poslal zoznam ale neodpisal absolutne nic.
Transakcia zalozena 17. maja takze cas a priestor bol na komunikaciu a taktiez som bol myslim ze celkom trpezlivy.

!!!!NEODPORUCAM!!!!!!
Pettyboy
Rookie

Poslaťod mihol2010 » Pia Júl 08, 2011 8:13 pm

Pettyboy píše:Clen fora "mihol2010" nespolahlivy, karty neviem ci odoslal alebo nie, proste karty doteraz neprisli.
viewtopic.php?f=12&t=10525
Mal som si vybrat nahradu za nedorucene karty, tak som mu poslal zoznam ale neodpisal absolutne nic.
Transakcia zalozena 17. maja takze cas a priestor bol na komunikaciu a taktiez som bol myslim ze celkom trpezlivy.

!!!!NEODPORUCAM!!!!!!

Drahý priatel pettyboy-ko dakujem že si ma dostal na black list ,ale taký ako ty si my ukradnuty.Ponukol som ti dohodu,a za stratu listu na poste ja nemožem.
Z mnohými som tu na fore obchodoval,a myslím si že maju so mnou len dobru skusenost.A už vobec sa nenecham vydierat.,takže :00002991
Alexander Wennberg 63/131
Slováci-all

Tradelist: viewtopic.php?f=79&t=17288
Wantlist : viewtopic.php?f=80&t=17283
Obrázok užívateľa
mihol2010
All-Star

Poslaťod Pettyboy » Pia Júl 08, 2011 11:02 pm

Tak drahy zberatelko miholko2010-ko nemas zaco dakovat, ver tomu nerad robim taketo veci - nemam z toho ani ziadne uspokojenie ani lepsi den. Mozes si za to iba sam a tiez taký ako si TY su mi srdecne ale srdecne ukradnuty. Dohoda pri zakladani transakcie bola - ty si ju hned porusil a tam sa to cele zacalo.
To ze si mi ponukol dohodu, je pravda ale potom si uplne ignoroval SZ ktoru som poslal a problem ktorý nastal a za stratu listu na poste ani ja nemožem.
(Dokazat ze si ho vobec odoslal - o com pochybujem si nedokazal).
Tiez som tu na fore obchodoval s mnohymi,a myslím si že maju so mnou len dobru skusenost. Nepatrim medzi clenov fora ktory tu maju xxyyzz prispevkov, ale o kartach a hlavne o ferovom pristupe k druhej strane transakcie toho viem podstatne viac ako ty.
A co sa tyka vety: "A už vobec sa nenecham vydierat", nikto ta nevydieral iba som sa po urcitej dobe spytal formou SZ na nieco co si po precitani SZ ignoroval a neunuval ani len odpisat.
Vela zdaru
God bless you poor soul.
Pettyboy
Rookie

Poslaťod robo hokejove karty » Pon Júl 11, 2011 12:27 pm

Daniel.kr88 píše:Všem ses omluvám,kteří měli se mnou rozjednaný obchod,hlavně Robovi,ale tento měsíc sem na to neměl čas.Protože jsem dělal maturitu a čekal na výsledek,poté sem byl ještě na příjmačkách ve škole,takže sem neměl na to ani náladu,Ale do konce týdne se pokusim všechny obchody.Všem se tudíž omlouvám

ospravedlnenie príjmam, dohodu si dodržal, peniaze mi prišli, ďakujem
I am collecting:
Obrázok užívateľa
robo hokejove karty
All-Star

Poslaťod Senator z Ottawy » Pon Sep 05, 2011 10:14 pm

Neveril som, ze sa to moze aj mne stat a predsa sa stalo takze zacnem. Clen mvpud sa previnil tym, ze neodpoveda na moje SZ a to som uz poslal minimalne 5 takych sprav a ani obraz a ani zvuk. Obchod zacal uz davnejsie ale officialne presne 28. maja vtedy spravil on transakciu, ktoru som ja potvrdil, no vedel, ze poslat 75 euro na prvy krat to nepojde tak sme sa dohodli na splatkach a hranicna suma bola zatial 50 euro a to po 20 a 30 euro pri tejto poslednej splatke to bolo tak, ze mi napisal spravu, kde sa mi vyhrazal, ze ak mu to neposlem tak mi udeli negativ a ja som reagoval tym, ze som mu poslal mojich poslednych 30 euro co som mal aby som neplatil penale 5 euro k tomu. Ale odvtedy sa neozval aj, ked som mu napisal spravy nic a trva to vyse mesiaca, toto je nasa transakcia...
viewtopic.php?f=12&t=10632
Webová stránka: https://senshockeycards.com/
Ottawa Senators - 9106 kariet
Obrázok užívateľa
Senator z Ottawy
All-Star

Poslaťod nido » Pon Sep 19, 2011 7:53 pm

ahojte. upozornujem na clena menom Flyersak s chalanom som uzavrel transakciu. a do teraz cakam na kartu a asi sa nedockam. Chalanisko neodpoveda ani na mail alebo spravu. Mrzi ma to nerad to sem pisem :bang1 . ak mate niekto na flyersaka kontakt alebo ho poznate tak mu napiste,povedzte nech sa mi ozve som ochotný sa s nim dohodnut. Zatial s tymto clenom neodporucam uzatvarat transakcie

dakujem

:00002991

nido
Obrázok užívateľa
nido
All-Star

Poslaťod mvpud » Pon Sep 26, 2011 2:26 pm

Senator z Ottawy píše:Neveril som, ze sa to moze aj mne stat a predsa sa stalo takze zacnem. Clen mvpud sa previnil tym, ze neodpoveda na moje SZ a to som uz poslal minimalne 5 takych sprav a ani obraz a ani zvuk. Obchod zacal uz davnejsie ale officialne presne 28. maja vtedy spravil on transakciu, ktoru som ja potvrdil, no vedel, ze poslat 75 euro na prvy krat to nepojde tak sme sa dohodli na splatkach a hranicna suma bola zatial 50 euro a to po 20 a 30 euro pri tejto poslednej splatke to bolo tak, ze mi napisal spravu, kde sa mi vyhrazal, ze ak mu to neposlem tak mi udeli negativ a ja som reagoval tym, ze som mu poslal mojich poslednych 30 euro co som mal aby som neplatil penale 5 euro k tomu. Ale odvtedy sa neozval aj, ked som mu napisal spravy nic a trva to vyse mesiaca, toto je nasa transakcia...
viewtopic.php?f=12&t=10632

Po vyvinutém nátlaku jsem se rozhodl, že vše uvedu na pravou míru. Nyní vám odvyprávím příběh mě, Neuvirtha, Alfredssona a Senátora z Ottawy.
Jednoho dne jsem založil zde na fóru rubriku, kde jsem ukazoval některé ze svých obrázků, když jsem jednou nakreslil Neuvirtha, a ten si obrázek ode mě koupil, tak mi napsal Senátor, že by rád 7 obrázků s hráči Ottawy. Říkám si: Tak to je paráda, budu kreslit někomu z fora!
Po tom, co jsme si vyjasnili co budu kreslit, na co budu kreslit, jak budu kreslit a taky za kolik budu kreslit, jsem započal s tvořením. V listopadu roku 2010 byl obrázek hotov. Peníze nikde. Říkám: ,, Senátore, potřebuju peníze k vánocům." ,,Budeš je mít kamoši, vydrž."
Vánoce uplynuly, peníze nikde. Leden/únor: ,, Senátore, potřebuju peníze na autoškolu." ,, Napiš mi adresu kamoši, hned ti je jdu poslat."
Autoškolu jsem si cáloval pomalu i ztoho, co jsem neměl.
Březen: Senátor si kupuje cca 5 boxů a slavnostně breakuje. ,,Senátore, kdy mi pošleš peníze, táta bude mít narozeniny a já potřebuju koupit dárek, nic nemám, vše jsem dal za autoškolu." ,,Jo jo kamoši, pošli mi ještě jednou adresu, nemůžu ji najít."
Táta dostává provizorní dárek a Senátor si breakuje a dostává kartičky vesele dál.
Duben: ,,Senátore, prosím, pošli mi aspoň 50 euro, zarámuju ti obrázek zadarmo a pošlu ti i nějaké karty Ottawy." ,,Promiň, ale nemám peňazi."
Píšu o tom Pavlovi, Pavel radí napsat adminům a dát do blacklistu.
Květen: ,, Senátore, pošli peníze, nebo to napíšu adminům a dám tě do blacklistu." ,,Kamoši ne, počkaj, nemám peňazi." ,,To me nezajímá, čekal jsem dlouho." ,,Mám jen 20 euro." Ok, zbytek prý pošle později a furt lepší než drátem do oka.
Červen: Hádáme se o tom, kolik mi má doposlat a kolik obrázek stojí, začne mi tvrdit, že stojí 50 euro, že jsem mu to psal [původní cena 75-80 podle kurzu]. ,,Zapomeň, 50 to bylo, když jsem tě prosil ať mi pošleš peníze, protože nemám na dárky, teď zaplatíš 75." ,,Dám ti 30, víc nemám." Ok, tak 30 zbytek potom. Nic nedorazilo. ,,Kde jsou ptám se?" ,,Nevím, pošlu ješt jednou." Cože? On má posledních 30 euro a najednou mi pošle dalších 30?! Neodrazily ani ony.
Fakticky jsem do dnešního dne obdržel 20 euro, po 11 měsících to je výsměch. Fakt že to v sobě tutlám tak dlouho, mě štve ještě víc, protože tento ,,chudáček" mě křivě obvinil z toho, že mu dlužím 50 euro už za dva měsíce. Nepřečetl jsem si od něj ani jednu SZ [jak tady tvrdí], jako důkaz můžu dát screeny.
Drzost říkat, že si ode mě koupil obrázek, je o to ještě větší, protože koupená věc je věc, řádně zaplacená, kdy je uhrazena její celková cena!!!
Po dvou týdnech od údajného druhého odeslání peněz jsem s tímto forem přerušil kontakt, byl jsem tak naštvaný, že vidět Senátora online, tak asi rozkopu monitor. Oněch 20 euro si nechávám jako odškodné a to klidně na ukor vaší nenávisti nebo banu.

Na závěr bych rád řekl, že je mi špatně z toho, co se tu stalo, jak Andrej dokázel otočit proti mě to, v čem by měl sám být potichu. Jak si dokáže vůbec troufat říkat tu, že já jemu neodepisuji, když se mi tolikrát stalo, že jsem ho odprošoval, slevoval, zvýhodňoval a on se mi neobtěžoval ani odepsat - přečemž u něj nemám jedinou nepřečtenou zprávu a on u mě od toho incidentu na začátku prázdnin všechny.
Nabádám členy fora, aby ho brali jako normálního člověka, ne tu chudinku co je ochrnutá, protože toho v mém případě vynikajícně zneužil, adminům klidně doložím naši korespondenci, aby viděli jak si se mnou vytíral *****.
Nechtěl jsem to tu vytahovat, ale psal mi kvůli tomu Pavel, Luksus a kidder a všem jsem to doufám jasně vysvětlit. Tato zpráva je z velké části také pro hoodka, jelikož nám byl náš vzájemný obchod znemožněn právě kvůli této aféře a mému následnému distancování se.
Věřím že uživatelé jako mettalica, rsautogramy, Tabbaraci, r3iden, pavelbartko a další se mě zastanou a potvrdí, že jsem slušný sběratel, a toto je jen nedorozumění, kterým si chtěl Andrej něco dokázat.

Michal
Curtis McElhinney&MVPUD
Curtis McElhinney 24/73 - 32,87%
MVP Upper Deck 2002/03 396/1021 - 38,8% (k 28.7.10)
PRO SET 1992/93 KOMPLETNÍ SET 13.1.09

http://slunec.webgarden.cz/
Obrázok užívateľa
mvpud
Semi-Pro

Poslaťod Senator z Ottawy » Pon Sep 26, 2011 2:33 pm

Dohodli sme sa, že po 20e ti posielam ešte v auguste 30e aby som nemusel platiť čo? tie tvoje penále je tak? a odvtedy si sa mi neozval a písal som ti 5 správ a vždy si mazal ani si si ich neprečítal a to isté si robil adminom. A okrem toho už bol s tebou problém tu na fóre len že ja som o tom nevedel.
Webová stránka: https://senshockeycards.com/
Ottawa Senators - 9106 kariet
Obrázok užívateľa
Senator z Ottawy
All-Star

PredchádzajúciĎalší

Späť na Úvod a pravidlá

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

TOPlist