2009-10 SP Authentic zase se zatáhlo (box 11) case hit!

Otváranie boxov

Moderátor: eazyi

Re: 2009-10 SP Authentic zase se zatáhlo (box 11) case hit!

Příspěvekod mvpud » čtv črc 29, 2010 10:37 pm

Souhlas se Šugym, Hedman zachránil box ;) jinak se těším na zítřejší poslední box a na sčítání zajíců :)
Curtis McElhinney&MVPUD
Curtis McElhinney 25/159 - 16%
MVP Upper Deck 2002/03 396/1021 - 38,8% (k 28.7.10)
PRO SET 1992/93 KOMPLETNÍ SET 13.1.09
mvpud
Semi-Pro

Příspěvekod x-bat » čtv črc 29, 2010 10:40 pm

Tak v case mi jeste chybi dual podpisovka (to ale mozna bude ta "mystery") a Chirography /50... Drzim palcaty na neco poradneho :beer
Milan Michalek (183/2xx)

Sháním:
Black Diamond 09/10: double, triple a quad diamondy
SP Authentic 09/10: Sign of the Times
Pacific Invicible 03/04: base
x-bat
site admin

Příspěvekod Hans » čtv črc 29, 2010 10:57 pm

Tak mi to nedalo a otevřel jsem i poslední box. Skeny budou ale zítra.

2x SOTT: Tavares, Alzner
2X FWA: Shirokov, Chucko
1x FW: Heshka
2x HOLO FX: Kariya, Roy
4x ESS: Khabibulin, Chára, Malkin, Franzen

No je čas na malé bilancování. Možná se na to budu s odstupem dívat jinak, ale teď jsem dost zklamanej či nas....... Byl jsem sice "odměněn" třetí future watch patch, ale prostě tenhle brejk je nejhorší, kterej jsem kdy dělal.

Takže prestigious parings = 0, dual sott = 0 (krom mystery), Marks of Distinction = 0, Immortal Inks = 0, Chirography = 0, multiple auto sott = 0.

Sottky: Tavares, Backstrom, Markov good. Zbytek neznámý a neatraktivní hráči.
FWA: Tam se pár zajímavejch věcí urodilo: Gustavsson, Niemi, Karlsson, Leino + něco dalšího good.
FW patch: Tam jsem měl kliku na tři karty, ale opravdu designově skvělá je jenom ta karta Myerse.

No tak já určitě doporučuju si u těhle SPA kupovat karty jenom na ebayi. Pokud nebudete mít extra kliku, tak je to škoda peněz. Spousta těhle karet se dá opravdu levně sehnat po kusech.
Aktuální nabídka:
2007-08 Between the pipes base set: 300 Kč/12 euro
2006-07 Flair Showcase base set: 200 Kč/8 euro
http://www.aukro.cz/show_user_auctions.php?uid=13711990
Hans
All-Star

Příspěvekod DzEjDy » čtv črc 29, 2010 11:43 pm

Řekl bych že zklamání je částečně na místě, ale kvůli pár faktům je trošku výraznější než jsi asi očekával. Podle mě to je jednak tím, že ty první boxy stály za bačkoru a červíček začal hlodat - musí přeci přijít něco suprovýho. Nakonec se pár cenných karet našlo, ale to už byla nálada hodně dole, takže radost byla menší. Kdyby jsi jako první tři boxy brejknul Myerse, Hedmana a Tavarese, tak by ten zbytek už byl o něčem jiným, protože by jsi do toho šel s tím, že už přeci jenom něco máš. A druhý výrazný fakt je že jsi to pravděpodobně kupoval s vidinou nějaké karty, kterou máš v tom seznamu "žádná". Kdyby jsi šel po nějakých jiných (jestli to vůbec ale jde), tak by to asi taky bylo malinko o něčem jiným. To je moje diagnóza, ale chápu tvoje rozčilení.

Každopádně díky za skvělý provedení brejkem celýho case letošních SPA. :bravo
Obrázek
http://pruchacards.webnode.cz

Zdraví
Nejchytřejší opozice fóra

Smějte se mi že jsem jinej, a já se vám budu smát že jste každej stejnej....
DzEjDy
All-Star

Příspěvekod x-bat » pát črc 30, 2010 8:14 am

Hm, tak je fakt, ze nic extra v boxu nebylo... na FW prakticky nikdo (vyjimka je Niemi), SOTT aspon ten Tavarez, zachranily to Hedman a Myers...
Ja si myslim, ze ve finale nemuzes byt nasrany - prece uz jsi velky kluk a vis moc dobre, jak se to momentalne s boxama ma - musis mit radnou kliku, abys vytahnul nejakou paradu. Kdyz to vezmu po jednom
- box s Myersem ti bezproblemu vrati naklady na dva boxy
- boxy s Hedmanem, SOTT Tavareze a dual mystery vrati aspon 2/3 nakladu
+ jsou tam dalsi karty, ktere jsou aspon prodejne
A to je bohuzel dnesni realita - takto dopada vetsina. Prekvapuje me akorat to, ze v case nebyla Chirography a ze dual podpisovka je chapana ta mystery... Proste zadny "mojo brutal monster hit" tam nebyl, no :)

Diky za pekne predstaveni a ocekavam SZ ohledne tech SOTTek :pisk
Milan Michalek (183/2xx)

Sháním:
x-bat
site admin

Příspěvekod pavelbart » pát črc 30, 2010 9:01 am

Tak to je těžký hodnotit. V podstatě se dá souhlasit s Xbatem, ale to jsme pořád u toho, že potom teda rozbalovat za chvíli nebude nikdo, pže ty karty co chceš si koupíš na ebayi a zdaleka nezaplatíš takovou sumu jako stál case. Já nikdy case nerozbalil, vždycky jen boxy (a tam jsem dopad většinou podobně), ale kdybych rozbaloval, čekal bych víc než jednoho Myerse, Hedmana a Tavarese. Vždyť se bavíme o case za desetitisíce.
Pro mě osobně to zklamání je, nevím, kolik se dá dostat za toho Myerse (na ebayi 1 ks za 250 BIN) tipnu, že reálná cena je tak poloviční, možná do 150USD. To samý bude zřejmě Hedman, ten má teda výhodu, že na ebayi není (v případě prodeje). Ale taky nesmíme zapomenout, že ty karty jsou vždycky nejdražší, když vylezou a to už je pasé...Např. Neuvirth šel první týden po breaku na stejným patchi za 170USD, další karta 100 a druhý týden už končily kolem 50USD!!!! Každopádně mě mrzí, že zrovna Hans dopad takhle, protože myslím, že jeho breaky jsou pro všechny ostatní taková pohádka na dobrou noc ;) Skvělý je, jak to děláš na pokračování...Díky za break.
Zdraví

PavelBart
http://pavelbart.rajce.idnes.cz/
ZAČAL JSEM SBÍRAT I OSTATNÍ (VŠECHNY) KARTY DOMINIKA HAŠKA! COKOLIV MÁTE, BUDU RÁD ZA NABÍDKU! Obrázek
pavelbart
All-Star

Příspěvekod Dampa17 » pát črc 30, 2010 9:04 am

Na závěr si dovolím i já malou poznámečku. Jednak samozřejmě díky za "seriál", je to moc fajn mít možnost to tak sledovat. Samozřejmě pro Hanse ten vývoj ze začátku moc fajn nebyl, ale nakonec se snad přece jen něco urodilo. Nebudu komentovat jednolivý karty, ale pro mě by asi nejhezčí byly die-cut Maria a patch buffala. Co je ale pro mě zajímavý, nebo spíš hrozný, zjištění - koupit box SPA je velký riziko a za ty prachy se nevyplatí. Na to, aby měl člověk jakous takous jistotu, že vytáhne něco zajímavýho (a to jsem nenáročnej a nejde ani o to, aby se box tzv. zaplatil, ale prostě aby tam byla nějaká zajímavá karta) tak musí vzít case :bang1
... takže ještě jednou díky a přeju, aby příští seriál (nepochybuju, že časem nějaký bude) byl zajímavý nejen pro nás diváky, ale hlavně i pro producenta a režiséra ;)
Dampa17 - http://www.cdcards.wbs.cz
Špatná je pouze karta, kterou nemám ... :-) aneb Show must go on ... aspoň zatím ...
Sbírka + 10 000 karet / revize * NHL - 4116 karet/350 cz/672 g/270 rc/132 svk * CZ - 312
Dampa17
All-Star

Příspěvekod Sugar ray » pát črc 30, 2010 9:52 am

Já bych řek že jste moc schovívavý ,ten case je uplně strašlivej ,nebyla tam jediná pěkná podpisovka aspoň ta Marks of Distinction aspoň jednu blbou tuhle kartu tam mohly dát :fighting00561 vždyť to je ku.va case -12 boxů !!! Wake up people !! Nebo tam měly bejt aspoň dvě ty dual auto karty -jedna byla ta mystery ,který mimochodem jak jsem četl na HI už UD rozesílá a žádný super hráči na nich nejsou :fighting00561 a zase aspoň jedna ta blbá dual Sott .... dál taky v casu řikam znova aspoň ta jedna pitoma Chirography podpisovka a tak dál to vůbec nemluvim o těch multi podpisovkách a Immortal Inks :fighting00561 je to podle vás moc ??já myslim že ne ty boxy jsou strašně nadhodnocený taky tam mohlo být víc rookie rewiev karet aspoň 3 na case ale to je pořád dokola s UD :fighting00561 já bych šel za ty prachy radši do těch Ultimetů ale to by asi taky nebylo o moc lepší to je těžký ....
Obrázek
Martin St.Louis Fan and Collector
Sugar ray
All-Star

Příspěvekod x-bat » pát črc 30, 2010 9:59 am

Tak on je problem v tom, co by clovek rad nasel a co tam realne je... Informace o tom, co je v case zarucene, snad kazdy cetl - a co si budeme namlouvat, to tam proste bylo (+ jeden patch navic). Ano, kupovat boxy se proste nevyplati (ale vzdy je nekdo kupovat bude)... Mam pocit, ze tady mate vsichni tak akorat velke oci - vsichni chteji vytahnout idealne nejakou Six podpisovku, patch Tavarese, FW Tavarese, Myerse a Ducheneho + Immortal Inks Roye a minimalne dve dual podpisovky s vybornymi hraci.
Na to ale potrebujete jiny produkt nez je tento... Ano, case nebyl zadne terno, ale bylo v nem to, co v nem byt melo. Koupit box/case snad muze jen clovek, ktery je smireny s tim, ze tam nic extra nebude - ale chce to zkusit s pocitem "co kdyby nahodou"...

btw. si odpovezte na zakladni otazku - kdyby v kazdem case byla hromada super hitu, kolik by pak ty karty realne staly?
btw. si neustalne stezujete na UD, ale nebojte - za chvili je tady Panini (ktere pojede ve stejnych kolejich jako UD) nebo si kupujte boxy ITG...
Milan Michalek (183/2xx)

Sháním:
x-bat
site admin

Příspěvekod Hans » pát črc 30, 2010 10:14 am

Tak nutno říct, že já absolutně chápu všechno pohledy, co na tenhle case máte. Absolutně souhlasím s X-Batem, že v dnešní době se prostě boxy nevyplácí a výsledek se dal čekat. Ale prostě i přes to tam zklamání je. Mít dalších volnejch 25 000,- tak bych si schválně zkusil kolik single karet bych si za stejný množství peněz koupil. Asi by se to s tím, co jsem vytáhl z boxu nedalo srovnat. Nezlobím se ani tak na UD, ale hlavně na sebe. Teď nechci říct, že už si nikdy nic nekoupím, ale bude to trvat sakra dlouho než se zase k něčemu rozhoupu. Každopádně si potřebuju nějak spravit chuť, takže mě přes víkend čeká na ebayi pár podpisovek. :hufi

Jenom bych chtěl poprosit případné zájemce o karty. Dejte mi prosím přes víkend čas. Sednu si nad tím a dám všem vědět, co je volné a co není. Díky moc!
Aktuální nabídka:
Hans
All-Star

Příspěvekod mvpud » pát črc 30, 2010 2:37 pm

Já musím souhlasit s DzEjDyM, hold měl si jít do Božkova hned na začátku a kdyby si měl už v prvním boxu Meyrse, pak dva boxy nic, pak zas toho Kopitara a takhle dál rovnoměrně rozložený, tak si myslím, že by to byl takový průměrný case :) jinak se přidávám se slovy díků za další úžasnou pohádku, na kterou jsem se den co den těšil a budu se těšit na další ;)
P.S. Nezapomeň sem hodit scany z posledního boxu.. :)
Curtis McElhinney&MVPUD
mvpud
Semi-Pro

Příspěvekod Kerci » pát črc 30, 2010 7:40 pm

Ja som si este ziadny box nekupil. Aj ked mam nejake peniaze bokom a hovorim si tak konecne uz nejaky kupim tak hned na to otvorim ebay pozrem nejaku peknu podpisovku ovechkina za tu cenu boxu a je vymalovane. takze ja to vidim tak, ze si ten box nekupim nikdy. pre mna by bola najlepsia karta z toho case asi ten Backstrom SOTT.
Zbieram karty Alexa Ovechkina. Young Guns: Tyler Sloan, Karl Alzner, John Carlson a Braden Holtby.
Kerci
Semi-Pro

Příspěvekod pavelbart » pát črc 30, 2010 10:44 pm

Ještě jednou jsem si projel pozorně všechny boxy a asi máte pravdu s case hity. Byly tam a celkem slušný. Mně ale chybí to ostatní. SPousta průměrných podpisů. V tom byl ten box slabý, myslím, že kdyby ty RC karty měly na sobě lepší jména, SOTT ani nemluvím, byl by to třeba slušný case. Takhle ho pořád hodnotím podprůměrně...Nebo respektivě po mojí lo%nské zkušenosti už standardně u UD.
Zdraví

PavelBart
http://pavelbart.rajce.idnes.cz/
ZAČAL JSEM SBÍRAT I OSTATNÍ (VŠECHNY) KARTY DOMINIKA HAŠKA! COKOLIV MÁTE, BUDU RÁD ZA NABÍDKU! Obrázek
pavelbart
All-Star

Příspěvekod sabres911 » sob črc 31, 2010 3:14 pm

Tak podle všeho UD začal rozesílat kouzelné dual podpisovky... prozatím lidem chodí tohle, když si vezmu, že někteří za ně dávali přes 100 dolarů, vcelku sranda. Ten Fuhr/Kurri nebo Gustavsson ještě jde, ale jinak nic moc...

T2-AW Jason Arnott/Colin Wilson
ST2-DC Matt Duchene/Paul Stastny
ST2-FK Jari Kurri/Grant Fuhr
ST2-FV Mark Fistric/Ivan Vishnevskiy
ST2-GS Luke Schenn/Jonas Gustavsson
ST2-HB Christian Hanson/Tyler Bozak
ST2-IB Jarome Iginla/Mikael Backlund
ST2-LF Pascal Leclaire/Nick Foligno
ST2-MW Andrei Markov/Yannick Weber
ST2-NC Eric Nystrom/Kris Chucko
ST2-RB Bobby Ryan/Matt Beleskey
ST2-TC Maxime Talbot/Luca Caputi
ST2-TS Jordan Staal/Maxime Talbot
ST2-VK Thomas Vanek/Tim Kennedy
ST2- SG James Sheppard/Colton Gillie
sabres911
Semi-Pro

Příspěvekod resa » sob črc 31, 2010 8:10 pm

Tak to je výsměch :hufi :hufi
Mike Green - 105/302
Erik Karlsson - 20/67
Roman Polák - 34/82
Shea Weber - 171/415
Česká extraliga

http://resa2.rajce.idnes.cz
resa
All-Star

Příspěvekod Sugar ray » sob črc 31, 2010 8:13 pm

Lidi se nachaly nachytat ,nevim co si pod tim mystery představovaly že za to dávaly takový prachy :confused00241 každopádně teď ta cena těch redemption pujde tak na třetinu počítam ....
Obrázek
Martin St.Louis Fan and Collector
Sugar ray
All-Star

Příspěvekod wozimba » sob črc 31, 2010 8:24 pm

To je pěkná bída, takže i ta mistery stála za h....o :boxing
Fakt děs jinak se to nazvat nedá.
Obrázek
SHÁNÍM !!!Roman Málek švédská Masked Warriors Gold Parallel limit /30
Sbírky
Roman Málek: +-25/56
wozimba
Semi-Pro

Příspěvekod Irbe » sob črc 31, 2010 9:38 pm

jediná Kurri/Fuhr třeba takovej Hanson/Bozak co to je proboha :fighting00501 ty jména jsou výsměch sice je tam Talbot, ale proč s Caputim, kterej odehrál za 2sezóny 28zap.
Penguins 4666/????? řadovky, rookie, mvp a victory insert
Tom Barrasso 268/673
můj web http://barrassocards.webnode.cz/
tradelist: http://irbe.rajce.idnes.cz/Vymena-Prodej/
Obrázek
Irbe
All-Star

Příspěvekod mvpud » sob črc 31, 2010 10:03 pm

Ani jedna z dvojic není nějak extra dobrá, dycky to kazí to druhý jméno, který je většinou úplně neznámý (občas jsou obě jména naprd...)
Curtis McElhinney&MVPUD
mvpud
Semi-Pro

Příspěvekod Hans » sob črc 31, 2010 10:26 pm

Upřímně řečeno neurazily by mě tyhle karty:

ST2-DC Matt Duchene/Paul Stastny
ST2-FK Jari Kurri/Grant Fuhr
ST2-GS Luke Schenn/Jonas Gustavsson
ST2-IB Jarome Iginla/Mikael Backlund.

Zbytek je pro mě víceméně o ničem.
Aktuální nabídka:
Hans