Irbe píše:Doufám, že v té sérii vyjde Mark Recchi a Mike Modano jestli ještě bude hrát. Tihle 2 se dají porovnat se starými scoreo jiných hráčích už nevím.

Sugar ray píše:To je zajímavý že všichni ty starší ohrnujou nad těma Scorkáma nos ,přitom jste určitě s nima musely začínat stejně jako s Pro setama nebo Parkhurst kartama a teď děláte machrynáhodou jsou super mě se líbí moc ,je to serie hodně levná pro mladší jde spíš o tu kompletaci setu ,neni to o tom vytahovat z těhle boxů nějaký petelice ,design je parádní i u těch insertů.A ještě to vyšperkovaly tou šancí na podpisovku takže jednoznačně palec nahoru

Luksa9 píše:to bych se zase hádalmně je 15 ale když jsem byl v začátcích tak karet score tech starych jsem měl hrozně moc !!!

Sugar ray píše:A Simicku kolik ti bylo když já je sbíral ??Kouzlo maj jenom pro nás starší blbce

Sugar ray píše:Luksa9 píše:to bych se zase hádalmně je 15 ale když jsem byl v začátcích tak karet score tech starych jsem měl hrozně moc !!!
Jasně no ale něco jinýho je když začínáš sbírat v roce 1992 a Score 1990 jsou pro tebe jako teď karty ze serie The Cup nebo ITG Ultimate to se nedá srovnávat
Luksa9 píše:Sugar ray píše:Luksa9 píše:to bych se zase hádalmně je 15 ale když jsem byl v začátcích tak karet score tech starych jsem měl hrozně moc !!!
Jasně no ale něco jinýho je když začínáš sbírat v roce 1992 a Score 1990 jsou pro tebe jako teď karty ze serie The Cup nebo ITG Ultimate to se nedá srovnávat
to jsem trochu nepochopil

Zpět na Novinky vo svete kariet / News in world of cards
Uživatelé procházející toto fórum: ELAGO, redcraft a 2 návštevníků