Irbe píše:Co se týče té 2. žluté karty pro RvP já bych mu jí nedal na stadionu kde je 90tis tam zanikne všechno tohle pak ovlivnilo celý další průběh.
ElNino17 píše:Irbe píše:Co se týče té 2. žluté karty pro RvP já bych mu jí nedal na stadionu kde je 90tis tam zanikne všechno tohle pak ovlivnilo celý další průběh.
Druhá byla přísná , ale místo té první žluté měl mít hned rudou!
raidmer píše:ja si mylsim ze pocul tu pistalku lebo inak by to asi nekopol tak ako to kopol...
maracik píše:tak talianske timy to je o kolečko pomalsi futbal.. som pozeral naposledy as rim s neapolom a po polcase som to vypol. prirovnal by som to ako ked prepnes z NHL na Europsky hokej.
RVP nemam ani ja moc rad, ale vdaka bohu za neho, potom nemam rad v nasom time Rosickeho, Eboueho a Djouroua, skor teda aby som upresnil osobne nesympatie kvoli prejavu hraca, charakter, vyroky v mediach a gesta na ihrisku...
naopak mi chyba Almunia, to je sympatak jak krava skoda ze ma velky pokles formy, lebo chytat vie, len to sebavedomie islo velmi dolu po retazi nepodarenych zapasov v PL.
ovechkin88888888 píše:Čo ty vieš či Barca prejde cez Šachťor....
Späť na Diskusia o futbale / Discussion
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 5 hostia