APRÍLOVÁ/DUBNOVÁ POŠTA

čo zaujímavé ste dnes našli v poštovej schránke ? / what did you find in your mailbox today ?

APRÍLOVÁ/DUBNOVÁ POŠTA

Poslaťod eazyi » Pon Apr 11, 2011 5:24 pm

cez kameru na noutbuku, zatiaľ sa lepšie nedá, ale dlho som ničím neprispel, tak aspoň toto (koho kvalita uráža, nemusí sa ani zdržiavať komentovaním):
04/05 fleer tradition crystal,ďalšia raritka do zbierky, táto je z archívnych zásob Fleer, takže bez číslovania, hoci karta z balíčku je číslovaná do 150 ;)

Obrázok
Obrázok
Zbieram Kirilla Kaprizova
Bývalý zberateľ basketbalistu Larryho Hughesa (ešte ostalo mnoho jeho aj iných basketbalových kariet, kto má záujem kontaktujte ma). Hokejový tradelist sa pomaličky bude rozrastať tiež :)
https://eazyi.rajce.idnes.cz/
Obrázok užívateľa
eazyi
All-Star

Re: APRÍLOVÁ/DUBNOVÁ POŠTA

Poslaťod eazyi » Pon Apr 18, 2011 4:43 pm

konečne doma, a kartičky ma stále bavia, čo nepovieš, lol
nech sa páči najnovšie krásavice:
Obrázok
a jedna od skvelého člena na Hobbykings.com, Shauna, ktorý načrel do svojej vlastnej zbierky a poslal mi úplne zadarmo a nečakane túto kartu, čím prispel do naj zbierky Larryho Hughesa na svete, teda do mojej, skromnosť nadovšetko :00002991

04/05 finest x-fractor white framed 1/1, gangsta karta
Obrázok

Hughesov fanúšik na celý život, stále rovnako odhodlane!
Bývalý zberateľ basketbalistu Larryho Hughesa (ešte ostalo mnoho jeho aj iných basketbalových kariet, kto má záujem kontaktujte ma). Hokejový tradelist sa pomaličky bude rozrastať tiež :)
Obrázok užívateľa
eazyi
All-Star

Poslaťod Freddy-NJD26 » Pon Apr 18, 2011 8:57 pm

notak to je teda pekna bomba..nadherna jarta...a zadarmo!!!!!!!! to je fakt hukot!!!! to se ti to sbiraa :joker2 :bravo
Obrázok užívateľa
Freddy-NJD26
Semi-Pro

Poslaťod eazyi » Uto Apr 19, 2011 3:41 pm

to sa zbiera, nuž, ale ako som sa nadrel a vytrval keď sa nedarilo, to už tak nevidno, to viem len ja, ale samozrejme som vďačný a poctený, že mi ju poslal, a moje prvé pocity vtedy boli jednoznačne dojatie a pocit, že si to nezaslúžim.
Môj cieľ je jasný už 5 rokov (Larryho zbieram 7, fanúšikom som už skoro 10): Mať najlepšiu zbierku Hughesa na svete. No a v poslednej dobe som nasadil latku ešte vyššie sám pre seba a pre svoju spokojnosť a radosť, ktorú mi zbieranie jeho kariet (nielen tých) prináša: Mať jednu z najlepších hráčskych zbierok basketbalistu na svete!
To mám od Pata Rileyho: "Think big."
:bravo
Obrázok užívateľa
eazyi
All-Star

Poslaťod Freddy-NJD26 » Str Apr 20, 2011 7:36 am

tak to mame stejny ambice...ja sbiram P. eliase...uz se blizim k hranici 500 set karet a mam skoro same jersey,au .patch skoro same limity...ted uz me konecne prisla i ma prvni 1/1...take ho sbiram uz patym rokem..a fandim od roku 2001.....jiank ti preju hodne zdaru..vsichni vime ze to nei levna a jednoducha zalezitost!!! budu tvou sbirku dal sledovat!!!
Obrázok užívateľa
Freddy-NJD26
Semi-Pro

Poslaťod eazyi » Uto Apr 26, 2011 3:32 pm

Držím palce Freddy!
Mne dnes bohatá pošta po sviatkoch:
04/05 Ultra platinum medallion PROOF NNO
Obrázok
Obrázok

04/05 Skybox Fresh Ink 5 on 5 jerseys
Obrázok
Obrázok

zľava doprava: 02/03 finest gold refractor/25, 01/02 ultimate coll. platinum/25 a 03/04 finest gold refractor/25
Obrázok

Fleer Premium Sole Train Premium jersey numbered tenisková karta 20/50
Obrázok
Obrázok

08/09 SPx winning materials auto jersey/10 a auto patch/5 (no to sú iba dve zo štyroch :( , lebo každá má dve verzie, ale aspoň je čo loviť :) )
Obrázok

03/04 UD Honor Roll warm-ups
Obrázok

no a ideme k veľkým rybám:
08/09 Murad platnička čierna
Obrázok

06/07 SPGU By the Letter H 1/6, nielen Metalko má úspech v zháňaní písmen :)
Obrázok

a táto, inak naživo pekná lesklá karta
08/09 Bowman Red 1/1
Obrázok
Obrázok
Obrázok užívateľa
eazyi
All-Star

Poslaťod ELAGO » Uto Apr 26, 2011 5:16 pm

Krásne karty, najviac ma zaujala tá "tenisková". Paráda :bravo
Obrázok užívateľa
ELAGO
All-Star

Poslaťod eazyi » Uto Apr 26, 2011 5:44 pm

a predstav si Elago, že tieto tenisky mám aj doma, teda ten model. Sú to and1 tai chi mid, v ktorých Larry hrával časť svojej kariéry v Golden State. Som rád, že sa ti karty páčia .
Obrázok užívateľa
eazyi
All-Star

Poslaťod wozimba » Uto Apr 26, 2011 6:18 pm

Wau, tak to jsou paráddní karty, docela mně překvapilo, že ta 5 on 5 jersey je /199 zkusim si taky nějakou pořídit, moc se mi líbí, kousek tenisky to je taky unikát a By the letter to už je jiná liga :bravo držim palce ať to dáš ty letters do kupy i když to bude hodně těžké ;)
Obrázok
http://wozimba-cards.webnode.cz
Sbírky
Roman Málek: 26/62
Winter Classic z OPC 08/09: 9/40 (31-40 SP)
Obrázok užívateľa
wozimba
Semi-Pro

Poslaťod Luksus82 » Uto Apr 26, 2011 6:50 pm

tá 5 on 5 je parádna, existuje aj patch verzia, to je riadny masaker :)
Obrázok
Obrázok užívateľa
Luksus82
All-Star

Poslaťod ELAGO » Uto Apr 26, 2011 7:48 pm

eazyi píše:a predstav si Elago, že tieto tenisky mám aj doma, teda ten model. Sú to and1 tai chi mid, v ktorých Larry hrával časť svojej kariéry v Golden State. Som rád, že sa ti karty páčia .

Fíha, tak to už hej, musím uznať, že si Pánom Zberateľom 8-) Jasné, že sa mi páčia, s basketbalovými kartami som začínal, dokonca som basketbal aj aktívne hrával. Mám pocit, akoby pri basketbalových kartách používali viac fantázie a tvorivosti.
Obrázok užívateľa
ELAGO
All-Star

Poslaťod Dee91 » Uto Apr 26, 2011 10:33 pm

Gratulujem! Nádherné prírastky :bravo
Detroit Red Wings
Young Guns 28 / 58
Dee91
All-Star

Poslaťod eazyi » Str Apr 27, 2011 4:32 pm

Elago, tak to ti odporúčam začať si malú bočnú zbierku, ak ti to dovolia financie i čas, keď si s nimi začínal, naozaj sú to väčšinou krajšie a "vypiplanejšie" karty ako hokejové, nič proti hokejistom, no už to povedali viacerí hokejoví zberatelia. Naživo vidieť niektoré staršie paralelné karty, to je fakt zážitok.
Wozimba, tá dresová je do 199, lebo existuje i patchová ako Luksus spomenul, do 10, a tú som videl pre pár dňami prvý krát v živote, žiaľ, v osobnej zbierke, takže asi sotva získateľná odtiaľ, ale aspoň viem, že existuje. A aj tieto dresové do 199 sú pekne vzácne! Som rád, že už ju mám v zbierke.
Obrázok užívateľa
eazyi
All-Star

Poslaťod ELAGO » Str Apr 27, 2011 6:00 pm

Tak ja ich stále mám odložené, prakticky celý jeden album. Väčšinou UD Collector Choice, potom Fleer Ultry, nejaké Toppsy či Sky Boxy, tuším všetko druhá 90. roky. Hlavne roky 1994, 1995, 1996, 1997. Určite tie série poznáš. S myšlienkou pokračovať som sa už pohrával, a neuveríš, no rozmšľal som aj nad kúpou tvojich balíčkov. Momentálne to neprichádza do úvahy, no do budúcnosti nič nevylučujem. A stým vzhľadom je to pravda. Hokejové karty proste dospeli do istého bodu, a stagnujú, vôbec nenapredujú, len prešľapujú už zopár rokov na jednom mieste :(
Obrázok užívateľa
ELAGO
All-Star

Poslaťod forsbitch » Pia Apr 29, 2011 6:09 am

eazyi man: ty mas co povidat o poste! drzim palce abys mohl jednoho dne nekde pokecat s larrym!
ja se za foppou chystam tohle leto. no snad nema na zahrade moc dobrmanu :joker2
oproti mne (hokej nehraju) mas navic kliku ze si s nim muzes kdekoli zahrat 1 on 1. no dej vedet pokud mu das kanara :mrgreen:
Obrázok užívateľa
forsbitch
Semi-Pro

Ďalší

Späť na Čo dnes priniesla pošta / Mailbox

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia

TOPlist