Kerci píše: Nemám rád Barcelonu a vsetkych tych ulízaných cukríčkov co za nu hraju.
krajšie by som to nenapisal mali by ist hrat PL, aby vedeli, na co su im chranice na tych krivych nohach
Kerci píše: Nemám rád Barcelonu a vsetkych tych ulízaných cukríčkov co za nu hraju.
maracik píše:Kerci píše: Nemám rád Barcelonu a vsetkych tych ulízaných cukríčkov co za nu hraju.
krajšie by som to nenapisal mali by ist hrat PL, aby vedeli, na co su im chranice na tych krivych nohach
Kerci píše:No a pre toto nemoze byt spanielska liga najlepsia na svete a ani nikdy nebude. Kto to tvrdi nemoze byt pri zmysloch. Podla mna keby hrala Barcelona a Real Premier League tak by stracali body ako kazdy team z velkej stvorky.
MHossa18 píše:A ešte jedna vec. Veľký rozdiel medzi Messim a Ronaldom - Messi je len rýchlejší ako tí druhí... Jednoducho prešprintuje všetkých hráčov a dá gól. Ronaldo(nehľadiac na jeho simulovanie..Teší ma, že už v tom ako-tak poľavil) si ich tam aspoň ekne "vytancuje" a potom dá gól či prihrávku. Medzi týmito dvoma je v tomto obrovský rozdiel. Akto vezmem z čista len po futbalovej stránke a neberiem v úvahu žiadne aféry a herecké výkony na ihrisku. Ronaldo je lepší.K tomu zápasu. Doteraz mi to hlava neberie, že prečo Mourinha posadili na lavičku. Veď nič nerobil. Jeho správanie bolo v norme... Tá Pepeho červená vôbec nemusela byť, no 10vs.10.. To sa (ako to tu trefne niekto poznamenal) to bago hraje ťažšie, tak jeden jednoducho musel ísť "dole". Škoda toho, že je rozhodnuté. Stav 0:1 by sa dal ešte zvrátiť, no 0:2 je to beznádejné a je mi toho ľúto, hoci baleťákov moc nemusím. Barcelonský futbal(prvé 2-3 vzhliadnuté celé 90 minútovky boli fajn) ma totálne nudí a uspáva. Tých 1000 prihrávok za zápas a tie okaté krížne centrované prihrávky do 16tky kde si nabehne nejaký barcelonský hráč a dá gól ma fest nudia
MHossa18 píše:Barcelonský futbal(prvé 2-3 vzhliadnuté celé 90 minútovky boli fajn) ma totálne nudí a uspáva. Tých 1000 prihrávok za zápas a tie okaté krížne centrované prihrávky do 16tky kde si nabehne nejaký barcelonský hráč a dá gól ma fest nudia
Kerci píše:Ab som pravdu povedal ManU mal v tom zapase na viac ale kedze nechal Barcelone po 10 min stred pola, tak to inak dopadnut ani nemohlo. Manchester efektivnejsi ani nemohol viac byt, jedine ze by FCB vyrovnala sama. Skvely Van der Sar vychytal pre cervenych prijatelny finalovy vysledok. Neprisli ani herecke vykony, kedze nebolo treba. Statistiky pre ManU hovoria jasne: ziadny roh, totalne prestrielani, drzanie lopty ani nehovorim. Neviem ci bolo dobre postavit Carricka, Nanni mal hrat od zaciatku. Zasluzena vyhra FCB.
raidmer píše:kto zvitazi na Bracou ten vyhrá celu sutaž
Späť na Diskusia o futbale / Discussion
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia