Vitajte

vitajte na hokejovekarty.sk, v tejto sekcii sú informácie a pravidlá, všetci noví užívatelia povinné čítať !!!

Re: Vitajte

Poslaťod Luksus82 » Str Júl 28, 2010 9:08 pm

welcome aboard Michal :beer
Obrázok
Obrázok užívateľa
Luksus82
All-Star

Poslaťod wrtak » Sob Dec 11, 2010 10:37 pm

Ahoj, jsem Dan a chtěl bych Vám představit svou sbírku karet, kterou je možno shlédnout na www.nhlkarty.ic.cz a www.elh-karty.ic.cz. Karty jsou rozděleny do přehledných galerií.
Obrázok užívateľa
wrtak
Rookie

Poslaťod metallica » Uto Mar 15, 2011 11:03 am

abrakadabra píše:Ahojte volam sa Roman a mam 25 rokov,zbieram P.Puchera,M.Urama a J.Thorntona.Ku kartam sa vraciam po 10 rokoch. :00002991

ok, tak nam pls rovno napis preco prispievas z rovnakeho pc ako loktibrada a hypnos ?
Obrázok užívateľa
metallica
site admin

Poslaťod fenris » Pon Jún 06, 2011 9:55 am

Tak zdravím, asi prvé čo slušnosť káže je sa predstaviť a potom môžem začať prelúskávať tento hooodne podarený web. Takže poďme k bodu 1 a to je predstavenie: volám sa Gabo, mám cez 30, som zo ZA ( konkrétne Vlky ), ale tam sa zdržiavam len cez víkendy. Karty som začal zbierať v roku 1995, či šesť keď som si kúpil prvý balík viedenok, ako sme ich vtedy volali a prvú kartu, čo som vytiahol bol Gretzky, dodnes si to pamätám :-))) Bolo to v období, keď karty boli všade, v ZA bolo kopec chalanov, ktorý ich nosili po vreckách, zbierali sme čo sme mohli, nezáležalo na ničom ( bolo to fajn obdobie ) ale z ničoho nič všetko prestalo, karty sa nedali zohnať nikde, okrem Modrého Maurícia, prišla stredná a vysoká a iné záujmy :-))) ako baby, flámy a tak, však to poznáte :-) No a teraz ma to chytilo zas, na tento web som narazil asi pred 2 mesiacmi a nestačil som sa diviť, kam tá moja detská záľuby išla, kto to kedy videl dávať do kariet dresy, karty podpisovať, takéto veci sa nám mohli vtedy len snívať a tak už 2 mesiace nerobím nič len chodím slintajúc po všetkých weboch, kde sa dá a snívajúc o tom, že možno raz budem mať aspoň jednu kartičku s dresom, podpisom. Nerád by som však kupoval mačku vo vreci a tak som sa rozhodol regnút sem, však kde inde by sa našiel dobrovolník, ktorí by mi všetko vysvetlil, než na fóre nadšencov. A tak som tu bez veškerých predstáv o tom kde a ako začať, kde sa vydať tou mojou vysnenou púťou :-))) Inak gratulujem tomu čo sa dostal až sem :-))) Som sa nejak rozbehol, zabúdam, že nie som v práci :-)))) ( robím redaktora istému bulvárnemu plátku :-)))) ) Tak to je všetko a budem rád naozaj za každého dobrovolníka, ktorý sa rozhodne ma zasvätiť. :confused00241
Zbieram hlavne PAVLA BUREHO
Obrázok
Obrázok užívateľa
fenris
Rookie

Poslaťod metallica » Pon Jún 06, 2011 10:19 am

fenris píše:robím redaktora istému bulvárnemu plátku

vitaj medzi nami a kedy mozeme cakat nejaky clanok propagujuci nase hobby ? ;)
Obrázok užívateľa
metallica
site admin

Poslaťod fenris » Pon Jún 06, 2011 10:27 am

metallica píše:

vitaj medzi nami a kedy mozeme cakat nejaky clanok propagujuci nase hobby ? ;)

možno aj to bude, jedného pekného dňa :-)
Zbieram hlavne PAVLA BUREHO
Obrázok
Obrázok užívateľa
fenris
Rookie

Poslaťod freeze25 » Pon Jún 06, 2011 10:37 am

vitaj pán kolega novinár :)
Obrázok užívateľa
freeze25
Rookie

Poslaťod JUROpo » Pon Okt 03, 2011 4:42 pm

Ahojte ... Volam sa Juro a mam 22r. Pochadzam z Prešova ... Karty som zacal zbierat pred nedavnom a som rad ze som sa s tomuto konicku z detstva vratil teraz :)Som normalny rozumny chalan ktory si aj necha poradit :) Dufam ze budeme vychadzat len v tom najlepsom :) Vela stastia a ak nieco tak rovno napiste :)

JUROpo
Obrázok užívateľa
JUROpo
Rookie

Poslaťod maracik » Pon Okt 03, 2011 5:04 pm

JUROpo píše:Som normalny rozumny chalan ktory si aj necha poradit :) Dufam ze budeme vychadzat len v tom najlepsom :) Vela stastia a ak nieco tak rovno napiste :)
JUROpo

tak tejto vete tlieskam a zaroven v mene vedenia fora Ta vitam medzi nami! keby si mal s cimkolvek problem po prestudovani pravidiel a rad pre novych clenov, obrat sa na niekoho z nas...
Obrázok
Brodeur:1758, Biron: 509
Obrázok užívateľa
maracik
site admin

Poslaťod game69 » Sob Nov 19, 2011 2:44 pm

Ahojte, takze ja sa volam Matus mam 28 ( teda za par dni) rokov a ku kartickam sa vriaciam po velmi dlhom case. Zatial oblubene karticky nemam, ale najviac sa mi pacia co mam MVP a UD hobby. Hracik ktory sa mi paci? asi slovaci a par starsich hviezd. Na pamiatku by som si chcel zozbierat nejake karticky Palka Demitru... zatial asi vsetko o mne :00002991
game69
Rookie

Poslaťod madmaxxim » Ned Dec 04, 2011 9:24 pm

Zdravim vsetkych zberatelov, volam sa Andrej, tu a inde ma ale mozno skor poznate ako MadMaxxima. Ani som sa nenazdal, ze sa raz dopracujem na forum tohto druhu (naposledy som zbieral nalepky futbalisotv z MS Italia '90 ;) ). Nahoda mi ale pred par mesiacmi vlozila do ruk balicek Viktoriek 2011/12 a ako to uz u ludi so zberatelskou vasnou byva, dopracoval som sa zatial k 305/400 zo zakladnej serie. Registroval som sa medzi vami najmae kvoli moznosti vymeny duplikatov, pretoze som si zaumienil, ze sa pokusim vyzbierat celu zakladnu seriu spominanych Viktoriek, co zrejme bude tazsie (nakladnejsie?), ako som predpokladal. vzhladom na to, ze na ziadnu black, ci red paralelku som doposial nenarazil, myslienku na ich skompletizovanie nateraz pustam z hlavy :lol:
Verim, ze aj ked sa mi mozno nepodari skompletizovat zakladku, tak si tu pri tom s vami aspon rozsirim hokejovy prehlad, a mozno zazijem aj nejaku srandu. Uz sa tesim :sign01441
Wantlist: http://www.hokejovekarty.sk/viewtopic.php?f=80&t=12073
Tradelist: http://madmaxxim.rajce.idnes.cz/
UD Victory 2011-12 400/400 UD Black Diamond 2010-11 125/310
Tim Thomas 40/1297 Zdeno Chara 82/1242
Obrázok užívateľa
madmaxxim
Semi-Pro

Poslaťod deadman » Pon Jan 23, 2012 1:27 pm

Zdravim. volam sa Igor a jak uz ma maracik odhalil som Rangerov bracho. takze petrzka a Hc Slovan.
ku kartam ma priviedla bratova zavislost.
zbieram inserty,limit,jersey z otvaraciek.
na trade nemam zatial karty ,tak poprosim o zhovievavost. ziadne obchody najblizsiu dobu nebudem robit.
Obrázok užívateľa
deadman
Semi-Pro

Poslaťod dantetomas » Uto Jan 24, 2012 11:27 am

Zdracvím... jméno mé je Tomáš a som redaktor portalu http://www.sportal.sk a o Vasom fore som sa dozvedel od Martina(maracika) a rad by som sa zapojil do vasich diskusií. Priznám sa, o NHL som v predošlých rokoch stratil prehľad, ale odkedy som kúpil PS3 a dva ročníky NHL-ky, tak sa to zlepšilo a v poslednej dobe som pripravil viacero príspevkov k tejto téme. Kartičky nezbieram. Kedysi som ich zbieral, ale to bola doba, kedy sa kúpili balíčky ProSetiek a v triede sa to menilo. Nikdy to neprebehalo takou formou ako dnes. Mal som možnosť zúčastniť sa jednej z vašich búrz v Bratislave. Okrem toho som s Martinom Marákom spravil rozhovor, kde sme súčasné "kartičkovanie" predstavili. Ako som povedal v úvode, neprišiel som meniť, kupovať ani predávať. Mojou snahou bude rozprúdiť debaty na rozličné témy a prípadne využiť vaše podnety aj pri tvorbe článkov, najmä rôznych rebríčkov. Momentálne ťažím rebríčky z The Hockey News, keďže naša redakcia sa NHL venuje pramálo. Preto by som rád využil skúsenosti tých, ktorí NHL sledujú pravidelne a prispel tak k objektívnosti rebríčkov. Pochopiteľne, pri ich tvorbe by som spomenul "v splupraci so stránkou hokejovekarty.sk". Ale nebude to len o NHL. Rád by som zabŕdol svojimi príspevkami do slovenskej extraligy, ale takisto iných športov – futbal, basketbal, tenis... verím, že sa môj zámer podarí spoločne s vami uskutočniť... a možno si znova raz kúpim nejaký balíček Pro Setiek. :sign01441
Obrázok užívateľa
dantetomas
Rookie

Poslaťod metallica » Uto Jan 24, 2012 2:14 pm

vitaj, co tak bejzbal ? ;)
Obrázok užívateľa
metallica
site admin

Poslaťod maracik » Uto Jan 24, 2012 6:36 pm

Ahoj Dante(táto prezývka vznikla velmi davno, este ked sme spolu hravali za ziakov! :D )
som velmi rad, ze si si nasiel cas a registroval sa!
co sa tyka inych sportov, okrem nhl, tak sledujem prave sportal.sk.
este si dovolim na danteho prezradit jednu vec, je skalnym fanusikom liverpool fc, takze verim, ze sa budeme mat o com bavit!
tesim sa na tvoje prve prispevky, za odmenu od nas mozno dostanes aj nejake karty, aby si videl, aka je to v modernej dobe parada :bravo
Obrázok
Brodeur:1758, Biron: 509
Obrázok užívateľa
maracik
site admin

PredchádzajúciĎalší

Späť na Úvod a pravidlá

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 5 hostia

TOPlist