Tak zdravím, asi prvé čo slušnosť káže je sa predstaviť a potom môžem začať prelúskávať tento hooodne podarený web. Takže poďme k bodu 1 a to je predstavenie: volám sa Gabo, mám cez 30, som zo ZA ( konkrétne Vlky ), ale tam sa zdržiavam len cez víkendy. Karty som začal zbierať v roku 1995, či šesť keď som si kúpil prvý balík viedenok, ako sme ich vtedy volali a prvú kartu, čo som vytiahol bol Gretzky, dodnes si to pamätám
)) Bolo to v období, keď karty boli všade, v ZA bolo kopec chalanov, ktorý ich nosili po vreckách, zbierali sme čo sme mohli, nezáležalo na ničom ( bolo to fajn obdobie ) ale z ničoho nič všetko prestalo, karty sa nedali zohnať nikde, okrem Modrého Maurícia, prišla stredná a vysoká a iné záujmy
)) ako baby, flámy a tak, však to poznáte
No a teraz ma to chytilo zas, na tento web som narazil asi pred 2 mesiacmi a nestačil som sa diviť, kam tá moja detská záľuby išla, kto to kedy videl dávať do kariet dresy, karty podpisovať, takéto veci sa nám mohli vtedy len snívať a tak už 2 mesiace nerobím nič len chodím slintajúc po všetkých weboch, kde sa dá a snívajúc o tom, že možno raz budem mať aspoň jednu kartičku s dresom, podpisom. Nerád by som však kupoval mačku vo vreci a tak som sa rozhodol regnút sem, však kde inde by sa našiel dobrovolník, ktorí by mi všetko vysvetlil, než na fóre nadšencov. A tak som tu bez veškerých predstáv o tom kde a ako začať, kde sa vydať tou mojou vysnenou púťou
)) Inak gratulujem tomu čo sa dostal až sem
)) Som sa nejak rozbehol, zabúdam, že nie som v práci
))) ( robím redaktora istému bulvárnemu plátku
))) ) Tak to je všetko a budem rád naozaj za každého dobrovolníka, ktorý sa rozhodne ma zasvätiť.