Tieto kartičky prišli už dávnejšie, no nemal som ich doteraz nafotené, tak ich dávam do "pošty" až teraz. Každá jedna je nesmiernym obohatením mojej zbierky a má pre mňa veľkú cenu (no, nesmierne veľkú cenu mali aj naozaj, ha). Keďže som bol nejaký čas mimo domova, no aj tak som si ako správny "závislák" riadil svoje obchody, tak boli informácie o tom, čo mi prišlo v textovej či telefonickej podobe, neskôr aj s nejakými fotkami, no až včera večer som ich vzhliadol naživo a musím povedať, že som bol natešený a vzrušený ako malý chlapec. Sám som to nečakal a prekvapilo ma akú úprimnú a nefalšovanú radosť mi to spravilo, napriek tomu, že som presne vedel čo ma doma čaká. No aspoň z toho sám vidím, že to má pre mňa cenu, a že to nie je len také vyhadzovanie peňazí, ako si mnohí o našom koníčku myslia, a že to prináša do môjho života niečo...
Bez ďalšieho textu tu sú (na akékoľvek otázky rád odpoviem):
06/07 SPGU by the letter 5/6 (skutočná 1/1, písmeno z jeho v zápase noseného trička)
07/08 SPGU authentic fabrics patch/10
07/08 artifacts authentic materials/1
a ešte raz exquisitka black/1, keďže predchádzajúca fotka je trochu rozmazaná, tu je detailný záber na to najpodstatnejšie z nej!
p. s. Zďaleka to nie je všetko, no ďalšie kartičky ako aj nejaké fotky z otvárania krabíc budú neskôr, pretože ich najprv musím naživo ukázať dobrému kamarátovi Luksusovi, dúfam, že ho nimi úplne "odstavím"
, a potom si ich bude môcť pozrieť celá banda hk.sk!