Vitajte

vitajte na hokejovekarty.sk, v tejto sekcii sú informácie a pravidlá, všetci noví užívatelia povinné čítať !!!

Re: Vitajte

Poslaťod martin » Pia Mar 02, 2012 1:39 pm

.
Naposledy upravil martin dňa Sob Jún 30, 2012 12:07 pm, celkovo upravené 1
martin
Semi-Pro

Poslaťod mihol2010 » Pon Apr 02, 2012 1:05 pm

Ahoj

Po 9 dnovej absencii tu na fore som spat/Služobna cesta Afrika-Tunisko/
Behom dna každemu odpoviem na neodpovedané správy.

D... Milan
Alexander Wennberg 63/131
Slováci-all

Tradelist: viewtopic.php?f=79&t=17288
Wantlist : viewtopic.php?f=80&t=17283
Obrázok užívateľa
mihol2010
All-Star

Poslaťod Black_End » Str Máj 02, 2012 7:34 am

Zdravím všetkých nadšencov tohto zberateľského koníčka. :00002991

Volám sa Martin, ale väčšina známych ma pozná pod prezývkou ShAgRaTh. Mám 28 rokov a takmer po 14 rokoch ma znova prepadla vášeň zbierať hokejové karty. Len sa nestíham diviť ako sa to všetko pomenilo. Keď som prestal zbierať karty, tak práve v tom roku vyšli prvé karty s kúskom dresu, a teraz ich je milión. :D Vtedy som ako horúcu novinku získal Jaromíra Jágra na zlatej Hart Hopefuls karte. Tie boli limitované na 100 kusov. Vtedy mala ta karta hodnotu 750 dolárov... a teraz? ..25 dolárov :sign00201 Najlepšie je, že zbieram až 12 hráčov, a vidím že nie zrovna najlacnejších :bang1 Vzdať sa ale nechcem žiadneho, tak vidím, že mám čo doháňať, a peňaženka len tak zaplače :lol: Vlastne už aj plače, keďže som to zobral dosť útokom a hneď som nechal veľa peňazí na eBay-i. Už mi aj pomaly začínajú prichádzať balíčky, tak s miernym oneskorením to potom pofotím a nahodím do príspevku Čo dnes priniesla pošta. Teraz som dokončil diplomovku a ešte ma čakajú štátnice, takže zatiaľ tu hrám mŕtveho chrobáka. A neviem ako to bude so mnou čo sa týka výmeny či predaja kariet, keďže nemám zatiaľ čo ponúkať, lebo zostali mi v zbierke len tí hráči, ktorých zbieram. Na tú dobu to bola celkom slušná rozsiahla zbierka, keď ešte neexistovala takáto internetová výmena. Teraz sa ale na niektorých borcov tu z fóra ani zďaleka nechytám :sign00201

Musím ale priznať, že tá zberateľská vášeň počas tých rokov nebola až taká hluchá, len sa preorientovala na hudbu - metalovú. Tam zbieram tiež viacero kapiel, a ako príklad uvediem, že od Sepultury mám 76x CD, 1x DVD, 2X VHS. Ale aj popri hudbe vo mne zostalo dačo zo zbierania kariet, konkrétne som si spravil už dosť rozsiahlu sadu podpisových kariet s hudobníkmi, z ktorých mám tak 85% aj podpísaných. priložím sem na ukážku dačo, možno niekomu aj tie kapely budú dačo hovoriť :lol:

Ešte uvediem tých hráčov, ktorých zbieram, a potom sa objavia už len na mojom profile, či v podpise, a časom možno na stránke, keďže pravidlá som prečítal pozorne :D

- Wayne Gretzky, Patrick Roy, Martin Brodeur, Dominik Hašek, Mario Lemieux, Jaromír jágr, Peter Bondra, joe Sakic, Pavel bure, Sergei Fedorov, Paul Kariya, Brett Hull

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok
HLAVNÁ ZBIERKA: PETER BONDRA: 428 - MARIÁN HOSSA: 197 - JOZEF STUMPEL: 147
BOČNÁ ZBIERKA: JOE SAKIC: 1681 - PATRICK ROY: 1169 - WAYNE GRETZKY: 1138
Obrázok užívateľa
Black_End
Semi-Pro

Poslaťod Luksus82 » Str Máj 02, 2012 8:22 am

Black_End píše: a časom možno na stránke, keďže pravidlá som prečítal pozorne :D

Ahoj Martin, vítam ťa spať :bravo dúfam , že ti to nadšenie ktoré máš teraz vydrží čo najdlhšie.

A len tak medzi nami , si jeden z mála ,ktorý si pred prispením prečítal najprv všetky pravidlá :sign00201
Obrázok
Obrázok užívateľa
Luksus82
All-Star

Poslaťod Petkoo5 » Str Máj 02, 2012 11:04 am

Tak aj ta vitam a prajem vela stastia pri rozsirovani zbierky. Pri takych menach ho budes potrebovat :)
J-S Giguere
UD Ultimate 2010/11 Nicknames Auto /25 15/20
Sign Of The Times 2009/10 xx/74
Obrázok užívateľa
Petkoo5
All-Star

Poslaťod resa » Str Máj 02, 2012 12:22 pm

Já Tě taky zdravím, ale jak se tak dívám na ty jména, tak to budeš muset trochu osekat nebo si připravit veeeelmi hodně money :00002991
Mike Green - 578
Filip Hronek - 31
Erik Karlsson - 676
Roman Polák - 84
Shea Weber - 866

http://resa2.rajce.idnes.cz
Obrázok užívateľa
resa
All-Star

Poslaťod gisacik » Str Máj 02, 2012 1:38 pm

Som dlhodobý fanúšik hokeja a hlavne NHL. A z tohto dôvodu som asi obdržal k môjmu sviatku aj nejaké hokejové kartičky.
Sú krásne a rozhodol som sa nejaký ten čas obetovať ich zbieraniu.
Kedže som z BB - pravdepodobne začnem zbierať hráčov, ktorý rozbehli kariéru v mojom rodnom meste. A tak skúsim rozbehnúť zbierku hráčov:
HANDZUŠ, Michal
ZEDNÍK, Richard
ORSZÁGH, Vladimír
MAJESKÝ, Ivan
SUROVÝ, Tomáš
BUDAJ, Peter
Dúfam, že BB hokej vychová aj ďalších "super" hráčikov a zoznam sa mi rozšíri.
Teším sa na spoluprácu... ;-)
Športu zdar, hokeju zvlášť a hokejovým kartičkám obzvlášť.... ;-)
Obrázok užívateľa
gisacik
Rookie

Poslaťod Luksus82 » Štv Máj 03, 2012 4:33 pm

vítam ťa na fore gisacik :beer
Obrázok
Obrázok užívateľa
Luksus82
All-Star

New Member from Switzerland

Poslaťod GabeMoltes » Pon Jún 11, 2012 10:01 pm

Hi everyone !

First of all, I'm sorry, but I don't speak Slovakian or Czech, I only speak french and english.

I'm here, because of on member (hegilalala) who bought me a card on eBay and unfortunatly, the card didn't arrive ! (Thanks to the post office)

I'm on various US and Canadien forum and I do Hobby since 5 years.

I'm from Switzerland (Lausanne), the french part, and I support my team, Lausanne Hockey Club ;)

Each week, I do hockey montage on Youtube. I already have 200'000 visions, and the difference with others is that I use EPIC musique instead of Rock or something else...

I hope to do some trade/buy/sell here ! It will be difficulte to navigate, but I use the google traduction which will help me a lot :P

All the link you need to see my Hockey collection or youtube channel are in my signature.

It could be great if a modo/admin could tell me if I can transfert some feedback ?

Now, I will show you in the right topic my Jonas Hiller collection, so thanks for watching and welcoming me ;)

++
GabeMoltes
GabeMoltes's Weebly
GabeMoltes's YouTube
GabeMoltes's FaceBook
Obrázok
PC : Jonas Hiller, Nino Niederreiter, Damien Brunner, "W" Yannick Weber RC
Obrázok užívateľa
GabeMoltes
Rookie

Poslaťod miška » Pia Júl 20, 2012 6:54 pm

Ahojte,
volám sa Miška a rozhodla som sa zbierať karty Miikka Kiprusoffa a teda aj prihlásiť sa na toto fórum. Hokej mám veľmi rada a fandím Philadelphii Flyers a v slovenskej extralige Hc Košice.
Moju začinajúcu zbierku si môžete pozrieť Tu:

http://michaelahockeycards.meu.zoznam.sk/.

Pokiaľ máte nejaké karty, ktoré nemám, napíšte mi prosím správu. Ďakujem veľmi pekne. :sign01441
http://michaelahockeycards.webnode.sk/
Obrázok užívateľa
miška
Rookie

Poslaťod Luksus82 » Pia Júl 20, 2012 7:04 pm

Ahoj Miška,

vitaj na fore :beer
Obrázok
Obrázok užívateľa
Luksus82
All-Star

Poslaťod ELAGO » Pia Júl 20, 2012 7:06 pm

Ahoj Miška, vitaj medzi nami zberateľmi. Miikka je dobrá voľba :bravo Želám veľa úspechov v zbieraní.
Obrázok užívateľa
ELAGO
All-Star

Poslaťod miška » Pia Júl 20, 2012 7:18 pm

Ďakujem pekne. Dúfam, že mi pomôžete v zbierke ;)
http://michaelahockeycards.webnode.sk/
Obrázok užívateľa
miška
Rookie

Poslaťod maracik » Pia Júl 20, 2012 9:17 pm

Oranžová pristane kazdej zberatelke! vitaj medzi nami! :beer
Obrázok
Brodeur:1758, Biron: 509
Obrázok užívateľa
maracik
site admin

Poslaťod mihol2010 » Ned Sep 02, 2012 5:17 pm

Všetkých zdravím.
Po štvormesačnej služobnej ceste v Tunise som spať,ani neviem kde začať.Takže po prečítaní všetkých mailov,začnem scanovať a začnem konečne pracovať aj s kartami.
Vítam aj Mišku,konečne jedna nezahalená ženská,,,,
Alexander Wennberg 63/131
Slováci-all

Tradelist: viewtopic.php?f=79&t=17288
Wantlist : viewtopic.php?f=80&t=17283
Obrázok užívateľa
mihol2010
All-Star

PredchádzajúciĎalší

Späť na Úvod a pravidlá

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia

TOPlist