Zdravím všetkých nadšencov tohto zberateľského koníčka.
Volám sa Martin, ale väčšina známych ma pozná pod prezývkou ShAgRaTh. Mám 28 rokov a takmer po 14 rokoch ma znova prepadla vášeň zbierať hokejové karty. Len sa nestíham diviť ako sa to všetko pomenilo. Keď som prestal zbierať karty, tak práve v tom roku vyšli prvé karty s kúskom dresu, a teraz ich je milión.
Vtedy som ako horúcu novinku získal Jaromíra Jágra na zlatej Hart Hopefuls karte. Tie boli limitované na 100 kusov. Vtedy mala ta karta hodnotu 750 dolárov... a teraz? ..25 dolárov
Najlepšie je, že zbieram až 12 hráčov, a vidím že nie zrovna najlacnejších
Vzdať sa ale nechcem žiadneho, tak vidím, že mám čo doháňať, a peňaženka len tak zaplače
Vlastne už aj plače, keďže som to zobral dosť útokom a hneď som nechal veľa peňazí na eBay-i. Už mi aj pomaly začínajú prichádzať balíčky, tak s miernym oneskorením to potom pofotím a nahodím do príspevku Čo dnes priniesla pošta. Teraz som dokončil diplomovku a ešte ma čakajú štátnice, takže zatiaľ tu hrám mŕtveho chrobáka. A neviem ako to bude so mnou čo sa týka výmeny či predaja kariet, keďže nemám zatiaľ čo ponúkať, lebo zostali mi v zbierke len tí hráči, ktorých zbieram. Na tú dobu to bola celkom slušná rozsiahla zbierka, keď ešte neexistovala takáto internetová výmena. Teraz sa ale na niektorých borcov tu z fóra ani zďaleka nechytám
Musím ale priznať, že tá zberateľská vášeň počas tých rokov nebola až taká hluchá, len sa preorientovala na hudbu - metalovú. Tam zbieram tiež viacero kapiel, a ako príklad uvediem, že od Sepultury mám 76x CD, 1x DVD, 2X VHS. Ale aj popri hudbe vo mne zostalo dačo zo zbierania kariet, konkrétne som si spravil už dosť rozsiahlu sadu podpisových kariet s hudobníkmi, z ktorých mám tak 85% aj podpísaných. priložím sem na ukážku dačo, možno niekomu aj tie kapely budú dačo hovoriť
Ešte uvediem tých hráčov, ktorých zbieram, a potom sa objavia už len na mojom profile, či v podpise, a časom možno na stránke, keďže pravidlá som prečítal pozorne
- Wayne Gretzky, Patrick Roy, Martin Brodeur, Dominik Hašek, Mario Lemieux, Jaromír jágr, Peter Bondra, joe Sakic, Pavel bure, Sergei Fedorov, Paul Kariya, Brett Hull