Zdravím všechny,
taky se tu představím a jak to tu pročítám tak i obohatím o jedno středočeské město - Kolín:) jinak se jmenuji Lukáš a je mi 28, Hokej je mi opravdu velmi blízký, opírání o hokejku jsem začal hrát když mi byly 4 roky:) Co si pamatuju tak jsem hrál proti Růžičkovi ml., Hudlerovi... určitě bylo více jmen, ale v té době se to samozřejmě nevědělo, hrál jsem s bráchou Mojžíše, trénoval nás jejich otec a jeden zápas jsem hrál i s Janem Novákem. Nechci aby to vypadalo, že tu chci udělat dojem nebo na někoho machrovat, ale je to tu o hokeji a chci se podělit o mé hokové zkušenosti, tím že tu napíšu, že chodím denně do práce a sbírám ještě autíčka nikoho asi nevytrhnu:) však on si Hudler ani Růža nepamatují, že někdy hráli hokej v Kolíně, i když porážka 2:3 od Kolína se nezapomíná:D a Finálový zápas o Mistra ČR 8. tříd taky ne, ale dostali jsme od Vsetína naloženo, to byl můj druhý největší úspěch, největší za mou kariéru byl turnaj "1996 Hershey Holiday Tournament Pee Weeks" byl to turnaj celé Pensylvánie a zajímavostí bylo jak tam měli mládežnický hokej vychytaný - za každou vyhranou třetinu byl bod, za plichtu ve třetině 0,5 bodu a když jeden tým vyhrává o 6 gólů tak jde čistý čas, jako ve fotbale. Že je to blbost? Ani ne, víte jak to dokáže motivovat tým prohrávající po dvou třetinách 5:0 aby uhráli bod alespoň za třetinu? Jeden zápas ve skupině jsme taky museli vyhrát, k tomu každou třetinu a navíc o 6 gólů, což se povedlo a do finále jsme dostali New York Sharks:) Byli dost silní a celý turnaj vyhrávali, ale 50 vteřin před koncem prodloužení vstřelil Jan Kubišta rozhodující gól. No prostě paráda. Lepší finále tam prý neviděli. Za odměnu jsme se svezli na kolotoči koníků v životní velikosti:)) a navštívili zápas NHL Devils - Pittsburgh bylo to 2. 1. 1997 a skončilo to 1:6 (Pens) nějaké info:
http://pittsburghpenguins.cz/game/1997- ... evils.html poté jsme 5 dní bydleli v New Yorku a viděli Madison Square Garden a dvojčata naživo z 82. patra Empire State Building, fakt pěkný zážitek. Zakládat nové téma kvůli mé maličkosti se mi nechtělo jelikož mám podobnou sběratelskou kariéru jako většina z vás. Sbírání na základce , delší pauza a comeback, ovšem bylo to jako začít něco nového, poprvé jsem viděl podpisovku, jersey, vygooglil si co je Patch a proč má jedna karta víc odstínů. Jsem z toto forum rád a přeji mu spousty spokojených a bezproblémových členů, budu se snažit jím být a pokud budu moct i rád poradím, ale jak jsem říkal jsem spíše starý nováček:) A když už je členství zde na foru zdarma, vždy ho rád podpořím nějakou objednávečkou v příslušném shopu i když Litvínov moc nemusím, kdyby měl tenkrát Kolín peníze tak do 1.ligy (čti Extraligy) tenkrát nešli:) Pokud jste dočetli až sem, tak se omlovám za čas o který jsem Vvás připravil, ale nějak jsem se rozvášnil:)) Díky moc