Vitajte

vitajte na hokejovekarty.sk, v tejto sekcii sú informácie a pravidlá, všetci noví užívatelia povinné čítať !!!

Re: Vitajte

Poslaťod tomas78 » Uto Sep 25, 2012 10:11 pm

Ahoj všem,
Jmenuji se Tomáš je mi 33 let bydlím kousek od Znojma.Moje začátky se datují kolem roku 93.Mojí srdeční záležitostí jsou ovšem Orli ze Znojma a od 2011 co Orli hrají mezinárodní EBEL ligu tak se zaměřuji i na tuto ligu.
V sezoně 11/12 jsem s Orlíky procestoval pěknou část Evropy podle kilometrovníku to dělá 2324 km
Z týmů NHL mám best tým Philadelphia Flyers a hlavně 2 jeho hráče JAMES VAN RIEMSDYK a hlavně CLAUDE GIROUX tady je odkaz na stránky.
http://www.giroux.estranky.cz/

Tady je odkaz na fotky po Evropě.
http://sklar.rajce.idnes.cz/
Děkuji Tomáš :bravo
Obrázok užívateľa
tomas78
Rookie

Poslaťod metallica » Str Sep 26, 2012 5:24 am

dalsi oranzovy :sign00201 .... vitaj :bravo
Obrázok užívateľa
metallica
site admin

Poslaťod maracik » Str Sep 26, 2012 6:27 am

vitaj, oranzovych treba, aby sme miestnu komunitu ornitologov konecne dostali pod kontrolu :D
Obrázok
Brodeur:1758, Biron: 509
Obrázok užívateľa
maracik
site admin

Poslaťod tomas78 » Str Sep 26, 2012 8:48 am

Děkuji za přivítání jj to máte oba dva pravdu že těch Ornitologů je nějak moc :confused00541
Obrázok užívateľa
tomas78
Rookie

Poslaťod jjar3 » Str Okt 03, 2012 12:30 pm

Ahoj.
Jelikož jsem dnes po skoro dvou letech připomněl svou sbírku,
napadlo mě, že bych se mohl konečně představit.
Jmenuji se Jarda a ve 44 letech tady asi patřím k těm nejstarším.
Před pár lety začal syn sbírat karty Slávie a já jsem mu do toho začal kecat
Kluk má dneska jiný zájmy, ale tatínka to chytlo, doplňuje sbírku
Slávie a začal sbírat před čtyřmi roky svůj oblíbený klub NY Rangers.
Nejsem zrovna typ do diskuse, tak ode mne moc příspěvků neočekávejte.
Tak to je asi vše.
NY Rangers - 7903/????
http://kartyhokej.wbs.cz

Obrázok
Obrázok užívateľa
jjar3
Semi-Pro

Poslaťod rishko » Str Okt 03, 2012 12:46 pm

vitaj jjar3, uplne najstarsi tu nie si neboj :confused00241 , som rad ze sa ludia vracaju k takymto veciam, no a uplne najviac si ma potesil, ze dalsi ranger sa k nam pridal :bravo :bravo :bravo
Obrázok užívateľa
rishko
All-Star

Poslaťod Luksus82 » Str Okt 03, 2012 12:58 pm

vitaj na fore jjar3 :beer

dúfam , že ťa sem tam nejaká tá diskusná téma priláka a niečo napíšeš ;)
Obrázok
Obrázok užívateľa
Luksus82
All-Star

Poslaťod Luky » Pon Nov 05, 2012 8:19 pm

Zdravím všechny,

taky se tu představím a jak to tu pročítám tak i obohatím o jedno středočeské město - Kolín:) jinak se jmenuji Lukáš a je mi 28, Hokej je mi opravdu velmi blízký, opírání o hokejku jsem začal hrát když mi byly 4 roky:) Co si pamatuju tak jsem hrál proti Růžičkovi ml., Hudlerovi... určitě bylo více jmen, ale v té době se to samozřejmě nevědělo, hrál jsem s bráchou Mojžíše, trénoval nás jejich otec a jeden zápas jsem hrál i s Janem Novákem. Nechci aby to vypadalo, že tu chci udělat dojem nebo na někoho machrovat, ale je to tu o hokeji a chci se podělit o mé hokové zkušenosti, tím že tu napíšu, že chodím denně do práce a sbírám ještě autíčka nikoho asi nevytrhnu:) však on si Hudler ani Růža nepamatují, že někdy hráli hokej v Kolíně, i když porážka 2:3 od Kolína se nezapomíná:D a Finálový zápas o Mistra ČR 8. tříd taky ne, ale dostali jsme od Vsetína naloženo, to byl můj druhý největší úspěch, největší za mou kariéru byl turnaj "1996 Hershey Holiday Tournament Pee Weeks" byl to turnaj celé Pensylvánie a zajímavostí bylo jak tam měli mládežnický hokej vychytaný - za každou vyhranou třetinu byl bod, za plichtu ve třetině 0,5 bodu a když jeden tým vyhrává o 6 gólů tak jde čistý čas, jako ve fotbale. Že je to blbost? Ani ne, víte jak to dokáže motivovat tým prohrávající po dvou třetinách 5:0 aby uhráli bod alespoň za třetinu? Jeden zápas ve skupině jsme taky museli vyhrát, k tomu každou třetinu a navíc o 6 gólů, což se povedlo a do finále jsme dostali New York Sharks:) Byli dost silní a celý turnaj vyhrávali, ale 50 vteřin před koncem prodloužení vstřelil Jan Kubišta rozhodující gól. No prostě paráda. Lepší finále tam prý neviděli. Za odměnu jsme se svezli na kolotoči koníků v životní velikosti:)) a navštívili zápas NHL Devils - Pittsburgh bylo to 2. 1. 1997 a skončilo to 1:6 (Pens) nějaké info: http://pittsburghpenguins.cz/game/1997- ... evils.html poté jsme 5 dní bydleli v New Yorku a viděli Madison Square Garden a dvojčata naživo z 82. patra Empire State Building, fakt pěkný zážitek. Zakládat nové téma kvůli mé maličkosti se mi nechtělo jelikož mám podobnou sběratelskou kariéru jako většina z vás. Sbírání na základce , delší pauza a comeback, ovšem bylo to jako začít něco nového, poprvé jsem viděl podpisovku, jersey, vygooglil si co je Patch a proč má jedna karta víc odstínů. Jsem z toto forum rád a přeji mu spousty spokojených a bezproblémových členů, budu se snažit jím být a pokud budu moct i rád poradím, ale jak jsem říkal jsem spíše starý nováček:) A když už je členství zde na foru zdarma, vždy ho rád podpořím nějakou objednávečkou v příslušném shopu i když Litvínov moc nemusím, kdyby měl tenkrát Kolín peníze tak do 1.ligy (čti Extraligy) tenkrát nešli:) Pokud jste dočetli až sem, tak se omlovám za čas o který jsem Vvás připravil, ale nějak jsem se rozvášnil:)) Díky moc
Naposledy upravil Luky dňa Pon Nov 05, 2012 8:32 pm, celkovo upravené 1
Nicklas Lidström 1007
Obrázok užívateľa
Luky
Rookie

Poslaťod maracik » Pon Nov 05, 2012 8:29 pm

Luky vitaj medzi nami, ucebnicove predstavenie :bravo
Obrázok
Obrázok užívateľa
maracik
site admin

Poslaťod rishko » Pon Nov 05, 2012 8:34 pm

vitaj luky, ja som si to precital cele, parada :bravo
Obrázok užívateľa
rishko
All-Star

Poslaťod Luky » Pon Nov 05, 2012 8:43 pm

Díky moc, ještě jsem opravil odkaz na zápas který stál za to: Francis, Jágr, Nedvěd, Lemieux 4 asistence, Stevens, Eliáš, Brodeur a další. Navíc jsem se nedávno dozvěděl, že hlavní trenér Hershey Bears v době konání turnaje byl Bob Harley, který nám také po finále gratuloval a prohlásil, že takové finále ještě neviděl a nezažil, o pár let později si vše vynahradil, když dovedl Colorado ke Stanley Cupu, ale to už si na nás určitě ani nevzpomněl:D
Nicklas Lidström 1007
Obrázok užívateľa
Luky
Rookie

Poslaťod tilkopp » Str Jan 02, 2013 5:59 pm

Ahojte všetci,

rád by som sa prdstavil , už nejakú chvýlu posobim na CZ foru ,ale ako sa hovorí , je doležité si rozširovať obzor a pri zberatelstve hokejových kariet to platí dvojnasob.
Tak a niečo o mne: narodil som sa v Poprade mám 27 rokov.

A ako to začalo?
Ako u každého z Vás aj moja vášen začala v mojom rannom veku, hlavý záber bol v škole keď mi bolo 12 rokov.
Moja zbierka z mladí bola trochu o niečom inom ,ale po presťahovaní do Ostravy a zoznámením s jedným kolegom , ktorý zbiera karty som znovu tejto vášni prepadol.

Ako som už spomímal bývam v Ostrave a zbieram M.Hossu (Red Wings,Chicago a T.Tatár Red Wings)
Bokovku mam sbieranie kariet Lacavaliera a Connoliho pre kamaráta.
Chodím na burzy v Prahe , Brne a rád by som aj zavítal do Bratislavy, alebo aj na východe ak sa podarí.

To je vskratke všetko o mne, :)
Obrázok užívateľa
tilkopp
Rookie

Poslaťod maracik » Str Jan 02, 2013 6:18 pm

vitaj medzi nami! :)
Obrázok
Obrázok užívateľa
maracik
site admin

Poslaťod korvo » Pon Jan 14, 2013 5:50 pm

Ahojte. Pred troma rokmi som objavil tento portal. Medzitym som si zalozil novy ucet, kedze som sa tu dlhsi cas neobjavil. Volam sa Matej, mam 22 rokov. Na pocudovanie, web vyzera uplne rovnako ako kedysi. Pre niekoho je to mozno ok, no pre mna by to nebola dobra vizitka, ale nebudem uprimny, lebo mi tu niekto este povie, ze nech si zalozim vlastny web, ako to je uz bezne. Studujem na Trnavskej univerzite odbor pravo a som skutocne rad, ze tuto instituciu navstevujem. Aspon na niekolko okamihov ujdem od beznej reality na SVK. Neznasam klamstvo a ludsku hlupost. Ak neodpisujem na Vasu spravu, tak sa mi jednoducho nechce odpisat, neberte to v zlom, nakoniec vsak vzdy odpisem. Respektujem ludi, co respektuju mna a je mi jedno, ze clovek ma 25 a je predavac v tescu alebo ma 43 rokov a je pravnik. Ak som napisal tento text stylisticky zle, tak ma ospravedlnte
korvo
Rookie

Poslaťod maracik » Pon Jan 14, 2013 6:32 pm

ked sa ti nepaci a mas primerane skills, nech sa paci navrh :bravo :tlap
Obrázok
Obrázok užívateľa
maracik
site admin

PredchádzajúciĎalší

Späť na Úvod a pravidlá

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

TOPlist