Marec 2013

čo zaujímavé ste dnes našli v poštovej schránke ? / what did you find in your mailbox today ?

Marec 2013

Poslaťod Dee91 » Pia Mar 08, 2013 10:35 am

novinky do zbierky Kempa.

1995/96 Finest Mystery Borderless Refractor/Gold
Obrázok

1995/96 SP All-Stars Gold
Obrázok

1997/98 Fleer Millon Dollar Moments
Obrázok

1997/98 Z Force Rave /399
Obrázok

1998/99 Mystery Refractors w./ K.Malone
Obrázok

2011/12 Panini Gold Standard /299
Obrázok
Detroit Red Wings
Young Guns 28 / 58
Dee91
All-Star

Re: Marec 2013

Poslaťod eazyi » Pia Mar 08, 2013 3:24 pm

o ano, to je to co frci! Reeeeignmaaaan!
Nenecham sa zahanbit, Dano :)
toto prislo vcera, zial musim upozornit na meno predajcu na beji, lebo to ako ju poslal zabalenu je odstrasujuce, a je stastie, ze sa karte nic nestalo. Bola medzi dvomi toploadermi len tak bez akejkolvek dalsej ochrany (softslivu), cize sa povrchom (a teda i podpisom) dotykala priamo povrchu toploaderov. Nastastie podpis sa neoskrel, no povrch karty si trochu utrpel a nie je uplne hladky. Navyse sa lavy dolny roh vysmykol spod "ochrany" toploaderov a nechapem, ze ostal neposkodeny. Nastastie ostal.
Predajca na ebayi sa vola skoolfund. Pozor na neho!

Obrázok
Obrázok
Zbieram Kirilla Kaprizova
Bývalý zberateľ basketbalistu Larryho Hughesa (ešte ostalo mnoho jeho aj iných basketbalových kariet, kto má záujem kontaktujte ma). Hokejový tradelist sa pomaličky bude rozrastať tiež :)
https://eazyi.rajce.idnes.cz/
Obrázok užívateľa
eazyi
All-Star

Poslaťod Dee91 » Sob Mar 09, 2013 10:45 pm

Krásná karta, naozaj si mal stastie, ze sa karta neposkodila, bola by velká skoda.
Detroit Red Wings
Young Guns 28 / 58
Dee91
All-Star

Poslaťod Senator z Ottawy » Sob Mar 23, 2013 4:17 pm

Ahojte, po prvý krát idem sem prispievať, a ukázať karty basketbalového tímu New Orleans Hormets kedysi Charlotte Hornets, možno sa pýtate prečo práve Sršni, no pravda je, že tento tím na fascinoval ešte v detskom veku, ešte pred úrazom som nosil túto krásnu šiltovku, ktorú som ale stratil po ceste v sanitke. Možno to bol dôvod prečo som začal fandiť okrem Ottawy Senators, tímu z NBA. Ďakujem eazyimu za tie karty, ktoré ma vracajú späť do detstva, ide skôr o base karty a zo pár parallel. No určite budem prispievať sem, ak sa mi podarí nejaké ešte získať. Inak plagáty sú už dávno nalepené :D a keďže na liečení je teraz nuda a je víkend, tak som sa rozhodol, že sem hodím skeny kariet, ktoré boli dávno spravené. Ešte niečo eazyi krásna karta a keď som to čítal, tak mi tu jedno nebolo, pretože podobne som aj ja zažil, kde mi jeden dotyčný poslal krásnu kartu, ale podpis bol poškodený, pri tom mi tvrdil, že on to posielal v poriadku, jasne ja som si ho poškodil. :sign00201

Obrázok

Obrázok
Obrázok
Obrázok
Webová stránka: https://senshockeycards.com/
Ottawa Senators - 9106 kariet
Obrázok užívateľa
Senator z Ottawy
All-Star

Poslaťod eazyi » Sob Mar 23, 2013 9:18 pm

som rad, ze som mohol aspon par kartami nastartovat tvoju basketbalovu zbierku, Andrej. Budem na teba so srsnami mysliet, ale vies, ze uz nebudu dlho srsnami? Od buducej sezony sa tento tim z New Orleans meni na Pelicans, teda pelikanov. Je ale dost mozne, ze sa privlastok srsni vrati spat timu Charlotte (dnes rysom, cize Bobcats). No uvidime. Tak ci onak, tesim sa z tvojho zaujmu o nba. Mne pribudla jedna karta, jersey numbered 2007/08 Triple Threads Emerald 32/66:

Obrázok
Zbieram Kirilla Kaprizova
Bývalý zberateľ basketbalistu Larryho Hughesa (ešte ostalo mnoho jeho aj iných basketbalových kariet, kto má záujem kontaktujte ma). Hokejový tradelist sa pomaličky bude rozrastať tiež :)
https://eazyi.rajce.idnes.cz/
Obrázok užívateľa
eazyi
All-Star

Poslaťod Senator z Ottawy » Sob Mar 23, 2013 10:36 pm

eazyi viem, že sa majú volať Pelikáni, veď v sekcii diskusia som spravil tému "história môjho klubu,"no nevedel som, že Hornets sa môžno vrátia do Charlotte. Čo by si ma potešil.
Webová stránka: https://senshockeycards.com/
Ottawa Senators - 9106 kariet
Obrázok užívateľa
Senator z Ottawy
All-Star

Späť na Čo dnes priniesla pošta / Mailbox

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia

TOPlist