Decembrová Pošta

čo zaujímavé ste dnes našli v poštovej schránke ? / what did you find in your mailbox today ?

Re: Decembrová Pošta

Poslaťod eazyi » Uto Dec 23, 2008 3:46 pm

to by aj mňa zaujímalo Metalko, ja si už žiadneho ďalšieho hráča nemôžem dovoliť, lebo Larry ma stojí viac než dosť, a ani by som asi nezbieral nikoho z nováčikov, lebo asi by som sa takto "investovať" a zarobiť peniaze neodvážil (povedzme, že to nie je môj štýl). Mňa musí hráč "osloviť", aby som doňho vrazil niečo, a aj tak sú už teraz menovaní hráči dosť drahí (čo neznamená, že nemôžu ísť cenovo ešte nahor)
Zbieram Kirilla Kaprizova
Bývalý zberateľ basketbalistu Larryho Hughesa (ešte ostalo mnoho jeho aj iných basketbalových kariet, kto má záujem kontaktujte ma). Hokejový tradelist sa pomaličky bude rozrastať tiež :)
https://eazyi.rajce.idnes.cz/
Obrázok užívateľa
eazyi
All-Star

Poslaťod Dampa17 » Sob Jan 03, 2009 2:27 pm

Parádní karty i celá sbírka :bravo :bravo :bravo
Pro mě osobně jsou basketový karty taky "zemí se lvy", ale řekl bych, že za mořem asi budou mít víc sběratelů,
než karty hokejové. Myslím, že na prvním místě bude baseball a pak hned baskem s americkým fotbalem a až
pak hokejové karty. A tím pádem se v nich bude točit i víc peněz, víc zběratelů apod. Jaké jsou Tvoje zkušenosti?
"Sbírám rád a je to na mě doufám znát ... zbieranie, som ako v rozprávkovom sne ..."
Obrázok užívateľa
Dampa17
All-Star

Poslaťod eazyi » Uto Jan 06, 2009 9:13 pm

neviem, ako je na tom bejzbal a futbal, nesledujem to, no basket je dosť veľký trh, najmä pri cenách za aké idú niekedy tie hokejové kapky len krútim hlavou, lebo basketbalové ekskvizitky sú v trochu iných sférach, čo je aj dobré aj zlé zároveň. No mne je to jedno, lebo môj konkurent mi nič nedá "zadarmo", a zároveň ani ja jemu. Sme obaja to, čo by sme mohli nazvať "hárdkór" zberatelia, a je mi skoro (berte s rezervou!) jedno koľko ma stojí nejaká karta, ktorú keď nezískam, tak už asi nikdy neuvidím. Varovanie lekárov: Jedná sa o chorého jedinca, ktorého jednanie sa v žiadnom prípade nesnažte napodobňovať!!! :sign00201
Zbieram Kirilla Kaprizova
Bývalý zberateľ basketbalistu Larryho Hughesa (ešte ostalo mnoho jeho aj iných basketbalových kariet, kto má záujem kontaktujte ma). Hokejový tradelist sa pomaličky bude rozrastať tiež :)
https://eazyi.rajce.idnes.cz/
Obrázok užívateľa
eazyi
All-Star

Poslaťod Daniel.kr88 » Pia Jan 01, 2010 11:16 am

Já sem přidám moji poslední loňskou poštu,sice už je leden,ale přišlo to včera,tak to dam sem.
Podpis bývalého fordwarda Indiany Pacers Derricka Mckeyho,odpověď přišla za 23 dní
Obrázok
Sbírám:
Od každého hráče, který hrál v NHL 1 kartu:
/+- 6500
Obrázok užívateľa
Daniel.kr88
All-Star

Predchádzajúci

Späť na Čo dnes priniesla pošta / Mailbox

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

TOPlist