Blacklist - členovia, ktorým sa treba vyhnúť

vitajte na hokejovekarty.sk, v tejto sekcii sú informácie a pravidlá, všetci noví užívatelia povinné čítať !!!

Re: Blacklist - členovia, ktorým sa treba vyhnúť

Poslaťod ELAGO » Pon Nov 05, 2012 9:51 am

Týmto sa chcem OSPRAVEDLNIŤ Maracikovi a Gagacovi777 za svoje hlúpe a neuvážené výstupy. Nech sa stalo čokoľvek, takto som nemal reagovať. MRZÍ MA TO, UŽ SA TO NESTANE. PREPÁČTE.
Obrázok užívateľa
ELAGO
All-Star

Poslaťod tomcat96 » Str Mar 20, 2013 1:15 am

Bohužiaľ opäť jeden človek, ktorému sa treba vyhnúť a je ním užívateľ xaxuxo. Transakciu potvrdil, ale to je asi tak všetko. Správy síce prečítal, ale reagoval len na jednu ževraj je veľmi zaneprázdený a posledné úplne odignoroval. OK, veľa z nás je určite zaneprázdených, ale poslať 4 EUR Internetbankingom snáď neni taká časovo náročná úloha. Udelujem negativ.
Obrázok
Obrázok užívateľa
tomcat96
All-Star

Poslaťod xaxuxo » Sob Jún 01, 2013 8:00 pm

nikdo nemal problem okrem teba :00002991
HENRIK LUNDQVIST COLLECTOR
xaxuxo
Semi-Pro

Poslaťod Gurbi 38 » Ned Sep 15, 2013 8:52 pm

Chcel by som upozorniť na tohto užívateľa -> dade2222 <- Karty som poslal na dobierku (dôkaz podaci lístok) v stredu, dade2222 mi v pondelok napísal, že ich prebral, dal mi feedback, ja som mu veril, ale bolo mi čudné, že ani po dvoch týždňoch neboli € na účte, keď som si dal sledovanie zásielky na pošte, ukázalo sa, že ich neprebral a 18 dní už vypršalo, takže celú dobu mi klamal, keď som mu napísal prečo ich neprebral tak mi drzo napísal : joj zabudol som a čo mi je jeden zlý feedback, keď ma z tadiaľ vyhodia, tak čo nebudem tu . Je to jeden arogantný drzí človek čo nemá ani štipku dôstojnosti aby sa mi ospravedlnil, alebo vysvetlil....

Tu sú jeho údaje :
Dávid Štefánik
Nové Zámky

kedže je neplnoletý, jeho otec sa volá Richard Štefánik.

Ďakujem za pozornosť a prosím zďaleka sa mu vyhýbajte, môžem vám to povedať z vlastnej skúsenosti.
Obrázok užívateľa
Gurbi 38
All-Star

Poslaťod fero » Ned Sep 15, 2013 9:40 pm

mne sa tiez stalo ze si to prebral az po 2 tyzdnoch, ale prebral no....
fero
Semi-Pro

Poslaťod maracik » Str Sep 18, 2013 8:03 am

dade2222 píše:Gurbi 38 ja som sa ti ospravedlnil a určite nie som arogantný vsak ma ani nepoznas

len tvoje ospravedlnenie mu nevrati vyhodene € za sluzbu "dobierky", obalku, balenie a jeho cas. viem co si mu odpisal, tak radsej mlc a chod sa hanbit do kuta :smash1
Obrázok
Brodeur:1758, Biron: 509
Obrázok užívateľa
maracik
site admin

Poslaťod Brown11 » Str Okt 09, 2013 12:15 pm

Môžem potvrdiť, mám s ním rovnakú skúsenosť, neprebral dobierku a prestal komunikovať.
Obrázok užívateľa
Brown11
Semi-Pro

Poslaťod Gurbi 38 » Str Okt 09, 2013 1:27 pm

Von s ním, čo to má znamenať, takého ojeb*vača tu nepotrebujeme :bang1 :fighting00501 :fighting00561
Obrázok užívateľa
Gurbi 38
All-Star

Poslaťod maracik » Str Okt 09, 2013 1:52 pm

gurbi klud, ok?!! odpusti si nadavky, idem ho zrusit.
Obrázok
Obrázok užívateľa
maracik
site admin

Poslaťod Gurbi 38 » Str Okt 23, 2013 5:54 pm

maracik píše:gurbi klud, ok?!! odpusti si nadavky, idem ho zrusit.

Prepáčte mi to ale vieš vie to človeka poriadne vytočiť, že nie len jeho podvedie a k tomu ešte klame...
Obrázok užívateľa
Gurbi 38
All-Star

Poslaťod redline » Str Mar 12, 2014 7:05 pm

Neodporucam uzivatela XAXUXOTento clovek je uz vyzsie spomenuty no rozhodol som sa ze mu dam sancu a skusim s nim spravit nejaky ten obchod. Samotny priebeh transakcie bol zdlhavy, ako tak zacal komunikovat az po mojich spravach ci to plati atd. xaxuxo mi napisal spravu ze vsetko plati a peniaze mi posiela. potom dosla druha sprava ze karta a doplatok je odoslany na moju adresu co ma samozrejme potesilo. Trpezlivost ma presla prave dnes ( 5 dni po udajnom odoslani karty a doplatku) ked mi poslal dalsiu spravu ze nech mu dam este cas a ze transakcia plati. VIdim to tak ze vodi ludi za nos, co mi potvrdila aj skutocnost ze sa neuskutocnila ani jeho dalsia transakcia a nasledny negativny feedback od pouzivatela chaosak. link na transakciu je tu viewtopic.php?f=12&p=163907#p163907
Obrázok užívateľa
redline
Semi-Pro

Poslaťod Gurbi 38 » Pon Apr 28, 2014 8:01 pm

Chcel by som upozorniť, že náš slávny "nepreberač" dade2222 (Dávid Štefánik) sa tu opäť prihlásil, len pod menom dusti33 ...
Obrázok užívateľa
Gurbi 38
All-Star

Poslaťod adoferci1997 » Uto Júl 29, 2014 8:33 pm

Nechcel som ale musim. Jedna sa o uzivatela matus198
Pocas posledneho Group Breaku si kupil tim, on jediny este nezaplatil tak som nexhcel zdrzovat a break som uskutocnil ... Po breaku pisal, ze peniaze uz posielal, ze nech poslem karty spolu so vsetkymi. Urobil som to len preto, lebo viem, ze tu je uz dlhsie a niektori ho poznate aj osobne ...tak karty som poslal, no peniaze som este nevidel ... Uz cele 3 mesiace ... Spravy cita, no neodpisuje na ne :bang1 a peniaze nikde ...
Momentalne s nim nedoporucujem obchodovat !!! :fighting00501
Obrázok užívateľa
adoferci1997
Semi-Pro

Poslaťod maracik » Str Júl 30, 2014 9:06 am

Tak to je velmi smutne konstatovanie Adam. Nechapem ale, preco si to neuviedol pri brejku, keby sa cakalo len na neho, mozno by sa spamatal. Nechajme mu este nejaky priestor na napravu. Vdaka
Obrázok
Obrázok užívateľa
maracik
site admin

Poslaťod worlikk » Uto Sep 09, 2014 8:46 pm

Chtě nechtě musím varovat před uzavřením transakcí se dvěma uživateli - Peter23 a milanko245

Transakce:
Peter23 viewtopic.php?f=12&t=17569 domluvená cena včetně doporučené pošty 4,2Euro
milanko245 viewtopic.php?f=12&t=17570 domluvená cena včetně doporučené pošty 4,5Euro

Před měsícem jsme domluvili transakce. Vzhledem k rychlosti jejich komunikace jsem se těšil, že karty, které nepotřebuju, udělají radost někomu jinýmu. Jenže po uzavření dohody a poslání údajů pro platby se u obou vše zadrhlo. Cca po týdnu od dohody jsem se chtěl informovat, jak to vypadá s platbami...Peter ani neodepsal, ale zprávu četl. Jednou nebo dvakrát mi ze začátku odpověď poslal do mailu, ale později už ani tam (a ani ve spamu nic nebylo), milanko se vymlouval na to, že mu padl dřív domluvený prodej karet a prý nemá peníze.
Oběma jsem dal prostor do minulého týdne, aby se vyjádřili co a jak nebo poslali peníze. Minulý týden, konkrétně 2.9. jsem se obou znovu ptal, co a jak, oba zprávy přečetli, ale už nereagoval ani jeden.

Z toho důvodu oba dva nedoporučuji a domluvené transakce ruším :fighting00561
Sháním puk ze zápasu Sparta-Rangers!

D. Kočí 27(+2 neoficiální) T. Pöpperle 107
TOP WANTED - MS #156 Pöpperle PP
TRADELIST
WANTLIST
http://worlikk.websnadno.cz/
Obrázok užívateľa
worlikk
Rookie

PredchádzajúciĎalší

Späť na Úvod a pravidlá

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

TOPlist