Ahoj, i já smažu restík v podobě chybějícího představení. Jmenuju se Honza, je mi 26 a jsem z Prahy. Karty jsem sbíral od sezony 94/95, kdy vyšly první karty extraligy, zhruba do roku 2003 a vrátil jsem se k nim v roce 2008. Dřív mi bylo jedno, co sbírám, takže se vedle extraligových karet protočily týmy jako Quebec/Colorado, Buffalo, Pittsburgh, Detroit, ale taky Florida, Tampa nebo Dallas. Stejně tak jsem sbíral Jágra nebo Haška.
Po návratu jsem se začal orientovat primárně na jeden z nejstarších a nejznámějších československých klubů - Spartu. Vedle toho sbírám karty Tomáše Pöpperleho, Davida Kočího a Jirky Vykoukala, tedy hráčů, kteří zanechali a snad ještě zanechají stopu v holešovickém klubu. Z karet NHL občas přidám nějaké insertní sety (např. MVP 2002/02 Vital Forces nebo Topps/OPC 2000/01 Own the Game) nebo karty Čechů. Od loňska jsem se okrajově vrhl na podpisy, takže se mi podařilo díky výluce získat zajímavá jména.
V NHL je pro mě číslem jedna Colorado (ještě z dob Quebecu), v oblibě mám pak např. Chicago, Boston, eventuálně Montreal
Díky za pozornost