Irbe píše:Ahoj eazyi tak co na to říkáš zase Miami čekal jsi nebo čekal si někoho jiného? Jak si viděl celou sezonu?
Koukal jsem na highl. ze 6 zápasu a 5s do konce dát trojku wtf a nakonec to urvat v OT klobouk dolů. SA se asi můžou drbat na hlavě, že byly tak blízko od titulu.
Cakal som Miami, prijemne prekvapili (aspon mna) spurs. Aby som pravdu povedal tak sezona mi prebehla rychlo a uz to neprezivam tak ako predtym. Niezeby som to nesledoval (vysledky i statistiky, novinky, dianie som sledoval skoro denne), ale basket uz nie je moj sport cislo 1 (hoci kolektivny sport to vzdy bude pre mna ten naj, a teda nba ta naj sutaz). A tym, ze uz ani moj oblubenec nehral tak som to mohol sledovat nezaujato (moj oblubeny tim Pistons o playoff mozu uz par sezon len snivat, takze...) a o to viac si to vychutnat. Ako asi mnohych ma prijemne prekvapili Warriors, uz tradicne zarmutila vychodna konferencia, ktora vela vzruchu ani konkurencieschopnosti nepriniesla. Najviac fandim v poslednej dobe Memphisu, dufal som, ze by mohli postupit este dalej v playoff, ale mali dobry rok, tak dufam,ze si raz zahra ta zostava i finale. Marc Gasol je pan hrac! Velmi rad sa pozeram na zapasy Grizzlies.