od eazyi » Ned Aug 31, 2014 9:45 am
Vytvoril som uz ligu s predbeznym draftom nazivo dnes, v nedelu o 20:00 nasho casu.
Urobil som tak preto, aby sme nestracali cas ked sa dohodneme, ak by sme sa predsa len nedohodli a niekomu to nevyhovovalo, vzdy sa to da zmenit a dat na zajtra atd. no ziskat spat uz tento fajn termin nedokazeme, preto som radsej konal takto.
Hrame na nfl.com
Liga sa vola: hokejovekartysk
heslo kazdy dostane do ss odo mna hned ako dopisem tento prispevok
Zopar charakteristik ligy:
8 ucastnikov, do playoff idu 4 najlepsi a playoff sa hra 15-16 tyzden riadnej sezony nfl
draft je snake, cize po kazdom kole sa menia pozicie, aby mal kazdy hrac relativne ferove miesto, aby nedraftoval vzdy cislo jedna prvy v kazdom kole a posledny na konci vzdy. Na kazdy vyber mate cas 90 sekund.
Potom su tam nejake detaily, za co ako sa udeluju body, to sa da pozriet, nejdem to tu pisat.
Hotovo, liga vytvorena, posielam vam heslo kazdemu. Diskutujme tu v teme, hlavne teraz o drafte, ci kazdy stiha sa dnes do vecera zaregistrovat na nfl.com (je to chvilka) a ci bude moct tu o 20:00 byt na draft.
Zbieram Kirilla KaprizovaBývalý zberateľ basketbalistu Larryho Hughesa (ešte ostalo mnoho jeho aj iných basketbalových kariet, kto má záujem kontaktujte ma). Hokejový tradelist sa pomaličky bude rozrastať tiež
https://eazyi.rajce.idnes.cz/