od eazyi » Pon Sep 01, 2014 11:50 am
Hraci! Mame po drafte a pozicie sa uz nedaju menit, resp. daju sa len pridavat, keby sme chceli, to znamena, ze by sme mohli pridat napr. este 1 kickera, alebo 1 RB atd., no to sa mi nezda ako dobry krok (aj ked pisem to, lebo moznost tu je, a mozeme diskutovat o tom, ak by bol vazny zaujem). No vsetky zmeny by som rad mal uz konecne do stvrtka, potom uz nebudeme v lige menit nic.
Co vsak skor vidim ako nieco, co by sme mohli upravit, je bodovaci system. Je to pod LEAGUE -settings. Momentalne je nastaveny ako je, da sa pozriet v nastaveniach, za co je kolko bodov (za passing touchdown napr. 4, za kazdych 25 passing yardov je 1 bod atd.). To co je by som neupravoval, no kludne by sme mohli pridat hodnotenie (cize plusove alebo minusove body) za ine veci, ktore tam nie su, napr. sa mi pozdava minus body davat za sacky QBovi, ale aj plusove za 40 a viac yardovy passing TD pre QB, takisto 40+ yrd receiving TD... skuste porozmyslat.
Zbieram Kirilla KaprizovaBývalý zberateľ basketbalistu Larryho Hughesa (ešte ostalo mnoho jeho aj iných basketbalových kariet, kto má záujem kontaktujte ma). Hokejový tradelist sa pomaličky bude rozrastať tiež
https://eazyi.rajce.idnes.cz/