ČO NOVÉ V LIGE (NBA)?

Re: ČO NOVÉ V LIGE (NBA)?

Poslaťod eazyi » Pia Jún 28, 2013 11:28 pm

Irbe píše:Ahoj eazyi :) tak co na to říkáš zase Miami čekal jsi nebo čekal si někoho jiného? Jak si viděl celou sezonu? ;)
Koukal jsem na highl. ze 6 zápasu a 5s do konce dát trojku wtf :o a nakonec to urvat v OT klobouk dolů. SA se asi můžou drbat na hlavě, že byly tak blízko od titulu.

Cakal som Miami, prijemne prekvapili (aspon mna) spurs. Aby som pravdu povedal tak sezona mi prebehla rychlo a uz to neprezivam tak ako predtym. Niezeby som to nesledoval (vysledky i statistiky, novinky, dianie som sledoval skoro denne), ale basket uz nie je moj sport cislo 1 (hoci kolektivny sport to vzdy bude pre mna ten naj, a teda nba ta naj sutaz). A tym, ze uz ani moj oblubenec nehral tak som to mohol sledovat nezaujato (moj oblubeny tim Pistons o playoff mozu uz par sezon len snivat, takze...) a o to viac si to vychutnat. Ako asi mnohych ma prijemne prekvapili Warriors, uz tradicne zarmutila vychodna konferencia, ktora vela vzruchu ani konkurencieschopnosti nepriniesla. Najviac fandim v poslednej dobe Memphisu, dufal som, ze by mohli postupit este dalej v playoff, ale mali dobry rok, tak dufam,ze si raz zahra ta zostava i finale. Marc Gasol je pan hrac! Velmi rad sa pozeram na zapasy Grizzlies.
Zbieram Kirilla Kaprizova
Bývalý zberateľ basketbalistu Larryho Hughesa (ešte ostalo mnoho jeho aj iných basketbalových kariet, kto má záujem kontaktujte ma). Hokejový tradelist sa pomaličky bude rozrastať tiež :)
https://eazyi.rajce.idnes.cz/
Obrázok užívateľa
eazyi
All-Star

Poslaťod eazyi » Pia Jún 28, 2013 11:34 pm

Daniel.kr88 píše:Tak nám Brooklyn pěkně posílil k Nets přicházejí z Boston Celtics Paul Pearce,Kevin Garnett a Jason Terry výměno za
Kris Joseph, MarShon Brooks, Gerald Wallace, Kris Humphries, Keith Bogans (S&T), and 1st round picks 2014, 2016, 2018. They also can swap 1st round picks in 2017

Takmer vsetky zmeny v Bostone ma na svedomi Rondo. Allenov odchod do Miami a teraz i odchod Doca Riversa a tento trejd. Trochu chapem vedenie, ze skor budu budovat tim do buducnosti okolo mladeho rozohravaca, a radsej pustia starych hracov (hoci najma Pierce ze odchadza z Bostonu je pre mna nieco nepredstavitelne), no Rondo je zla krv, a je smutne, ze takyto hrac diktuje.
Bývalý zberateľ basketbalistu Larryho Hughesa (ešte ostalo mnoho jeho aj iných basketbalových kariet, kto má záujem kontaktujte ma). Hokejový tradelist sa pomaličky bude rozrastať tiež :)
Obrázok užívateľa
eazyi
All-Star

Poslaťod Daniel.kr88 » Pia Jún 28, 2013 11:57 pm

Taky to pro mě bude nezvyk vidět Paula jinde než v Bostonu,je to něco podobnýho jako kdyby Kobe odešel z Lakers,což si myslim,že se nejspíš nestane
Sbírám:
Od každého hráče, který hrál v NHL 1 kartu:
/+- 6500
Obrázok užívateľa
Daniel.kr88
All-Star

Poslaťod eazyi » Sob Jan 11, 2014 2:03 am

TOO FUNNY :hufi (najma tie posledne haciky. to ma islo rozpucit)

http://www.nba.com/video/channels/tnt_o ... a-fool.nba

A este jeden prispevok, aby sa videlo, ze strapnit sa vedia i hviezdy tohto sportu :D , basketbal vie zabavit aj ked sa nepodari nieco (moj favorit, cislo 4, Amare a everyday I am not hustlin :hufi ), a ten BONUS na konci, Bargnani a for reasons only known to him :joker2 :help1 :hufi :mail :confused00241
http://www.nba.com/video/channels/tnt_o ... a-fool.nba
Obrázok užívateľa
eazyi
All-Star

Poslaťod eazyi » Sob Jan 11, 2014 1:05 pm

Aj ked nas caka dalsi futbalovy vikend, na ktori sa tu viaceri tesime, tak nfl nie je jedina skvela zabava za morom. Este stale sa tam hra ten najlepsi basketbal. Ked ide tak ide:
http://www.nba.com/video/channels/nba_t ... -plays.nba
Obrázok užívateľa
eazyi
All-Star

Poslaťod garu234 » Uto Júl 08, 2014 12:34 pm

Co hovorite na Lebronove zrusenie zmluvy s Miami? :))
garu234
Semi-Pro

Poslaťod Daniel.kr88 » Ned Júl 13, 2014 12:19 pm

Lebron se vrací domů do Clevelandu, což podle mě znamená konec éry Miami, alespoň na nějakou delší dobu.
Sbírám:
/+- 6500
Obrázok užívateľa
Daniel.kr88
All-Star

Poslaťod garu234 » Ned Júl 20, 2014 1:16 pm

Tak nemyslím si že by to znamenal koniec. Wade a Bosh ostávajú. Ale LeBron je LeBron to je pravda. Carmelo Anthony ma prekvapil, som čakal že pojde do tímu, kde mi mal šancu na prsten ale vyzerá to tak že podpíše opat s Nicks na 5 rokov.
garu234
Semi-Pro

Poslaťod Daniel.kr88 » Ned Júl 20, 2014 7:52 pm

Já sem čet, že i Wade a Bosch chtěj zkusit trh s volnými hráči, tak nevím co je na tom pravdy
Sbírám:
/+- 6500
Obrázok užívateľa
Daniel.kr88
All-Star

Poslaťod garu234 » Pon Júl 21, 2014 4:36 pm

Bosh agreed to a five-year, $118 million contract, sources confirmed to ESPN.
In addition, sources say Miami is now pushing to keep free-agent guard Dwyane Wade.

Takže tak. Zaujmavý je aj odchod Gasola z Lakers po šiestich rokoch.
garu234
Semi-Pro

Poslaťod Daniel.kr88 » Pon Júl 21, 2014 7:08 pm

To sem ani nezaregistroval, že Gasol odešel a už je známo kam?
Sbírám:
/+- 6500
Obrázok užívateľa
Daniel.kr88
All-Star

Poslaťod Dee91 » Pon Júl 21, 2014 8:37 pm

Gasol uz je v Bulls
Detroit Red Wings
Young Guns 28 / 58
Dee91
All-Star

Poslaťod garu234 » Uto Júl 22, 2014 4:07 pm

V Lakers by ho mal nahradit Boozer.
garu234
Semi-Pro

Poslaťod garu234 » Pia Okt 24, 2014 9:44 pm

Steve Nash has been ruled out for the 2014-15 season due to a recurring back injury.
Myslim ze pre Nasha je najvyssi cas skoncit, je mi luto ze ten prsten neziska ale legenda urcite bude.
garu234
Semi-Pro

Poslaťod garu234 » Ned Jún 07, 2015 2:30 pm

Sleduje tu vobec este niekto basketbal? :) Koho favorizujete vo finale? za mna jednoznacne Warriors, zranenie Irvinga bude rozhodujuce. Lebron to sam tahat nemoze
garu234
Semi-Pro

PredchádzajúciĎalší

Späť na Diskusia / Discussion

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia

TOPlist