Predstavte sa/Introductions

Predstavte sa/Introductions

Poslaťod maracik » Pon Jún 01, 2015 9:49 am

Zdravím všetkých členov fóra.
Vytvorili sme na viditeľnejšom mieste tému venovanú najmä novým členom fóra. Zámerne uvádzam "najmä" pretože predstaviť sa môže každý, kto to považuje za vhodné.
Máme tu desiatky členov online na dennej báze, niektorí prispievajú do fór, niektorí nie, preto ak máte záujem, napíšte niekoľko riadkov a predstavte svoj nick, zberateľské zámery atď...

Ak by niekto nevedel ako na to, alebo nechce byť prvý, začnem.

Volám sa Martin, zbieram hokejové karty viac ako 15 rokov, v súčasnosti mám 30 rokov.
cca po 3 rokoch fungovania fóra som prijal ponuku nášho neohrozeného vodcu a zakladateľa fóra Metallicu a adminujem doteraz. Zbieram karty M. Brodeura (1237 kariet), M. Birona a S. Bobrovskeho, popri tom TTMkujem.
som fanúšik Philly Flyers, vo futbale Arsenal Londýn.
Obrázok
Brodeur:1758, Biron: 509
Obrázok užívateľa
maracik
site admin

Re: Predstavte sa/Introductions

Poslaťod miro601 » Pon Jún 01, 2015 2:30 pm

Tak zdravím všetkých zberateľov,

Volám sa Miro, mám 25 rokov, pochádzam z Lučenca na juhu Slovenska. Karty, ako možno väčšina, som začal zbierať ako malý chlapec, keď to bol u nás veľký hit (90-te roky). Vášeň potom na nejaký ten čas ustúpila. Až ako 20 ročný (2010) som sa k zbieraniu vrátil. S nejakými prestávkami ma to drží do dnes. Najťažšia voľba bola rozhodnúť sa, čo vlastne chcem zbierať, kedže sa mi páčia skoro všetky druhy kariet, inserty či sety. Rozhodol som sa zbierať karty Wayne Gretzkeho, ale časom ma to trochu demotivovalo (kvôli počtu a cene jeho kariet). Momentále mám v zbierke okolo 400 kusov, nejaké lepšie inserty sa v zbierke nájdu, ale nič prevratného. Vedľajšia zbierka je môj obľúbený hráč súčasnosti Pavel Datsyuk. V poslednej dobe sa snažím dať dokopy set 1997-98 Pinnacle Epix, k dnešnému dňu mám v zbierke 123/288 kusov. Rozhodnutie zozbierať starší set vzniklo hlavne z dôvodu, že súčasné karty troch strácajú to "čaro" (pár výnimiek) a tak isto sa mi nepáči politika nových hokejových kariet, kúsky dresov, nalepené podpisy a limity na každej druhej karte, šialenstvo okolo nováčikov - horibilné sumy za ich RC karty. Sem tam si doprajem nejaký ten box, hlavne pre ten neopísateľný pocit z rozbaľovania balíčkov :)
TRADELIST
WANTLIST:1997-98 Pinnacle Epix (187/288), P.Datsyuk, W.Gretzky
Obrázok užívateľa
miro601
Rookie

Poslaťod Tomas_PN » Pon Jún 01, 2015 7:11 pm

Tak predstavím sa aj ja, moje meno je Tomáš mám 24 rokov a pochádzam z malej dediny pri Piešťanoch.
Kartičky som zbieral ako malý chlapec v 90-tych rokov ako každý snáď, potom nadšenie opadlo a tak skončili v skrini..a po nejakých 13 rokoch som sa k tomu opäť vrátil, keď že som od mala veľký fanúšik hokeja a dopomohlo mi k tomu aj toto fórum ktoré som objavil :bravo , a ktoré som dlho sledoval ako neregistrovaný užívateľ.
A ako som sa k tomu vrátil hneď som aj mal jasno v tom čo budem zbierať, voľba padla hneď na tím Buffala Sabres ktorému fandím už od cca. roku "97 :tlap , potom som neodolal a začal zbierať aj karty Martina Birona ktorý bol pre mňa hviezda v bránke Buffala a patril medzi to naj čo kedy Buffalu medzi žrďami stálo, a pomaličky sa mi začala rozrastať aj zbierka Nikolaia Chabibulina, ktorý sa mi páčil už od roku 2004 kedy čaroval vo finále Stanley cupu a nakoniec ho bleskom aj vychytal. A som strašne rád že som sa na zbieranie opäť dal, stalo sa to mojou veľkou záľubou, a som aj vďačný za toto fórum, ľudom ktorý mi pomohli v začiatkoch a neodbili ma, ľudom ktorý to berú ako vášeň a pri výmenách nedávajú horibilné ceny podľa beckettu a ebayu.

Tomáš.
Obrázok užívateľa
Tomas_PN
Semi-Pro

Poslaťod Jablin » Pon Jún 01, 2015 9:25 pm

Caute,
volam sa Mato, mam 24 rokov a som z Michaloviec. V roku 2012 som sa vratil k zbieraniu kariet a zbieram stare slovenske APS karty 95 a 96 a ostatnych par rokov ma velmi chytilo zbieranie podpisov, takze bud TTMkujem alebo sa ich snazim zbierat osobne.
V NHL je mojim oblubenym klubom Chicago Blackhawks, na Slovensku fandim Kosiciam.. :00002991
Jablin
All-Star

Poslaťod leebour » Pon Jún 01, 2015 11:17 pm

Ahoj volám sa Libor a som fanúšikom Boston Bruins. O karty sa zaujímam cca od roku 1994 s vynútenými "finančnými" prestávkami. Tentokrát som sa rozhodol definitívne ku nim vrátiť aj keď možno pod sloganom "menej je viac" no natrvalo.
Ten malý kreatívny kúsok popísaného papiera s peknou fotografiou, zaujímavým designom, rôznorodými efektami, či nebodaj
s podpisom konkrétneho plejera alebo kúskom memorabilie je pre mňa hotový liek. Listovanie v albume je ohromným relaxom
a otváranie boxu úžasným adrenalínom. Rád čítam všetky príspevky na fóre a zistenie, že tento príjemný koníček "prevádzkuje" nemalá skupina inteligentných ľudí rôzneho veku, pohlavia a zápalu ma napĺňa radosťou :D . A tak DOZBIERANIA priatelia. :00002991
Obrázok
Obrázok užívateľa
leebour
All-Star

Poslaťod Pop » Uto Jún 02, 2015 10:03 am

aj ked sa uz s vela ludmi poznam, tak sa predstavim aj ja, nakolko mi tato tema predtym usla :D .... volam sa Andrej, som zo Sale, mam 23 rokov a za tyzden by som mal mat 24 a (dufam) ukoncenu skolu k tomu :D .... zbieraniu sa venujem viacmenej cely zivot, karticky to boli hlavne v tom mladsom veku, tak do roku 2003, potom som presiel na ine veci (wrestlingove a Star Wars figurky) a ku kartickam som sa dostal spat niekedy pred rokom a pol .... povodne som len doma objavil karticky a chcel som sa ich zbavit, no a popritom ako som ich triedil ma to znova chytilo a zacalo bavit, tak som sa do toho pustil :D pri tom som objavil aj toto forum a bol som milo prekvapeny, aka mila komunita tu je, hlavne ked som dosiel na burzu a vsetci mi ochotne a radi vysvetlili ako to tu chodi a tym mi pomohli dostat sa spat do kolotoca zberatelstva :) .... zbieram hlavne Ducks, Nugent-Hopkinsa, Gretzkyho a momentalne rozbieham novu zbierku Mikea Smitha :) zbieraniu sa venujem spolu s otcom, ktoreho niektori poznate z burz, on zbiera bratov Stastnych, golmanske legendy zo 70.-80. rokov a CSSR legendy....mimo kariet zbieram hry na vsetky generacie Playstation, knihy a filmy s hororovou tematikou, lp platne a najnovsie som zacal zbierat figurky Funko Pop :)

:beer
Obrázok užívateľa
Pop
All-Star

Poslaťod peterko » Str Jún 03, 2015 10:27 am

Čaute,tak dám aj ja:
Volám sa Peter,som z Trnavy,mám "už" 34 rokov a ku kartám som sa vrátil cca pred 4 rokmi,keď som objavil toto super fórum.
Keďže odjakživa je môj oblúbený klub Capitals,tak aj moja hlavná zbierka je z tohto klubu a to Peter Bondra a Olaf Kolzig.Karty pribúdajú už pomenšie,keďže mám dve deti a treba hlavne ich živiť!! :)
zbieram:
Olaf Kolzig- 6300
Peter Bondra- 656
Alex Ovečkin- 287
Martin Feherváry- 34
peterko
Semi-Pro

Poslaťod steve81 » Str Jún 03, 2015 11:19 am

Ahojte tak volam sa Stevo

zbieral som karty este do roku 2000 potom som nejak prestal a kedze mam teraz malého syna a bez hokeja nevie zit aj ked este poriadne nevie rozpravat ani chodit hra ho rano poobede vecer tak nejak sme sa vratili spat ku kartickam kedze ho bavi si ich prezerat tak nejak ma to chytilo zase. Oblubeny team mam Detroit aj ked ho vôbec nezbieram :-) vo futbale jednoznacne Man UTD odkedy Cantona predvadzal kung fu na travniku :beer A co zbierame ? Zatial Slovakov a nejake serie co mam uvedebe v podpise zatial mala zbierka hlavne base karty ale pomaly chceme aj lepsie pozbierat dufam ze toho Gaborika co mame odlozeneho to nastartuje :-)
zbierka Tatar - Reway - Juuse Saros - Barry Brust
Detroit - auto sign 10 / xxx
Miro Satan & Lubo Visnovsky
YGuns Goaltenders
Obrázok užívateľa
steve81
Semi-Pro

Poslaťod freeze » Str Jún 03, 2015 11:46 am

Ahojte.
Volám sa Peter, mám už pár rokov po 30-tke a ku kartám som sa dostal úplnou náhodou počas MS 2011. Odvtedy sa tomu niekedy intenzívnejšie a niekedy menej venujem. Po čase som sa rozhodol zbierať si pomaličky a potichúčky brankára Cama Warda a nášho útočníka Tomáša Jurča. Takisto si bokom odkladám po jednej či dvoch kartách "relevantných" hráčov minulosti i súčasnosti, ktorých mám šancu osobne stretnúť a nechať si ju podpísať. Asi toľko.
Tomáš Jurčo @ Cam Ward

00-01 UD Vintage National Heroes
05-07 UD Hometown Heroes
11-15 UD Hockey Heroes 50s, 60s, 70s, 80s, 90s, 2000's a 2010's

tradelist: viewtopic.php?f=79&t=19017 + ďalšie
Obrázok užívateľa
freeze
Rookie

Poslaťod penguins 1 » Str Jún 03, 2015 7:02 pm

Zdravim vás .
Volám sa Jozef ,som z Bytče a mám 37 rokov .
Karty som začal zbierať ako sa knám dostali serie proset a score .Vtedy z prvého balíčka na mňa vykukol mark retchy z pens a hned som si oblubyl tým penguins pa drží ma to do dnes. Je to pre mna relax a unik od reality.
Obrázok užívateľa
penguins 1
Semi-Pro

Poslaťod crosbyXXX » Str Jún 03, 2015 9:03 pm

pridam aj ja par riadkov :)

volam sa Ladislav mam 31 a zbieranie kariet je mojou zalubou asi tak od roku 2011...samozrejme ako vecsina z nas aj ja som zbieral karty v mladosti a prave pozostatky zbierky sa stali startovacim motorom k opetovnemu zbieraniu kariet...podla nicku by sa mohlo zdat ze budem zbierat karty Penguins no opak je pravdou :D rozhodol som sa zbierat karty Capitals a ked by mi pred 3-4 rokmi niekto povedal ze budem na takejto mete ako momentalne tak by som mu neveril :confused00241 zameriavam sa hlavne na base ci paralel karty ale v zbierke sa najde aj par jersey ci podpisoviek...okrem zbierania Capitals mi k srdcu za tie roky ktore sledujem NHL prirastli k srdcu uz momentalne "vyhynuty druh" zvany bitkari a tak mi okrem videi na youtube zostane ako spomienka setik podpisoviek ITG Enforcers Autograph...velmi rad by som sa niekedy ukazal na nejakej burze tak snad sa mi to niekedy v buducnosti podari...zbieraniu zdar :00002991
Washington Capitals 2913

ITG Enforcers Autographs - 20/85
ITG Enforcers Autographs II - 35/60

http://crosbyxxx.rajce.idnes.cz/Trade_list
Obrázok užívateľa
crosbyXXX
Semi-Pro

Poslaťod Chrostik » Štv Jún 04, 2015 5:58 am

crosbyXXX - prid na dalsiu zvolensku burzu, nebudes lutovat :bravo

Ok, takze teda aj ja... volam sa Michal, mam 28 rokov, zbieraniu sa venujeme spolu s mojim ocinom, hlavne zbierky su Eric Lindros (ocinova) a Private Signings (moja), vedlajsich zbierok je potom viac (95-96 Parkhurst International, 99-00 UD MVP Stanley Cup Edition, brankari, Slovaci, inzertne serie, atd...), karty zbierame pre potesenie, taky velmi prijemny relax len tak listovat v zbierke :)
Vo volnom case sa mimo zbierania kariet venujem mojej snubenici a geocachingu :beer
Chrostik
All-Star

Poslaťod mato183810 » Štv Jún 04, 2015 3:30 pm

Ahoj,
volám sa Martin, Maťo a som z Trenčína. Momentálne ale bývam v Salzburgu. Väčšina chalanov má pozná z burz v BA, TN, MT.

Ku kartam som sa dostal prvý krát keď som mal 8 rokov. Mama mi kúpila dva balíčky starších kariet MVP v Bytči. Postupne som ich začal zbierať aj spolu s reidmerom mojím bratrancom, ktorý našiel toto fórum. V detstve sa najviac vymienalo cez prestávky v škole. Pamätám si ako nám učiteľka zakázala nosiť karty aj do školy. :D Kupoval som najviac prosetiek z roku 92/93 ktoré boli bez štatistík zo zadnej strany a chalani ich moc v láske nemali. Nové karty ako Mvp 02/03 stáli v stánku 200Ks a tie som si nemohol dovoliť. Raz som si kúpil Victory 03/04 za stovku a mal som tam redemption na nováčika. Bol som z toho sklamaný pretože namiesto šiestich kariet som mal len päť :D. Z odstupom času to chalanov v škole prestalo baviť a ostal som už len ja.
Od roku 2009 som zbieral kadečo. Dallas, Brankárov montrealu, Mvp 08/09, Turca, S. Koivu, Alfredssona atď. Momentálne sa sústredím na sety inzertov a na karty hráčov od ktorých by som chcel mať aspoň pár kúskov. Uvažoval som aj o zbierke kariet, ktorá by obsahovala karty všetkých tímov vo všetkých dresoch čo nastúpili. Aspoň nejaká možnosť vyťažiť z množstva radoviek nejakú zbierku, keďže base sety nezbieram.
:cheer21 :beer
Dukla Trencin
Victory inserts 2003-2012 475/740
Panini Classics Banners 52/75???
Brankári v NHL 737/????
Obrázok užívateľa
mato183810
All-Star

Poslaťod Senator z Ottawy » Pia Jún 05, 2015 6:12 pm

Ahojte všetci,

volám sa Andrej, som z Prievidze, mám stále 29 rokov, no onedlho sa to zmení :D niektorí ma poznáte osobne, keď boli burzy v BA, v TN. Na toto fórum som sa dostal náhodou cez reidmera, ktorý mi o tomto povedal, a odvtedy som tu skoro každý deň. S kartami som sa zoznámil ešte v 90. rokoch, vtedy boli v kurze Wien96, moja mama mi kúpila prvé dva balíčky, kde som vytiahol Zdena Cígera, Roberta Švehlu a Wayna Gretzkeho týchto troch som si zapamätal, no postupne som sa zoznamoval aj s inými napr: Parkhurstkami 1994/95, Scorkami 1997/98, Collectorskami 1997/98, toto boli moje prvé balíčky. Pravdaže cez moje ruky prešlo mnoho iných kariet, ktoré som buď menil, či kupoval na zimáku. Ako všetci vieme, vtedy sme sa nestarali o to v akom sú stave. Zbieral som New York Islanders, Washighton Capitals, Ottawa Senators, New Jersey Devil a Colorado Avalanche, napokon som sa rozhodol, že budem zbierať len senátorov, ani neviem prečo, proste to tak náhle prišlo a už je to 19 rokov čo som fanúšik Sens. GO SENS GO!!!
Naposledy upravil Senator z Ottawy dňa Štv Júl 09, 2015 2:04 pm, celkovo upravené 1
Webová stránka: https://senshockeycards.com/
Ottawa Senators - 9106 kariet
Obrázok užívateľa
Senator z Ottawy
All-Star

Poslaťod garu234 » Ned Jún 07, 2015 1:54 pm

Ahojte,

volam sa Jaro, mam 19 rokov, tento rok som maturoval a od buduceho roku nastupujem na Masarykovu Univerzitu v Brne. Medzi moje hobby patrí zbieranie podpisov či už osobne alebo poštou. Tak som sa aj dostal k tomuto foru, ked som hladal kde by sa dali zohnat hokejove karty. Medzi moje oblubene sporty patria samozrejme hokej, v ktorim fandim Capitals a moj najoblu enejsi hokejista je Ovechkin, potom basketbal, tam je moj oblubeny tim LA Lakers a oblubeny hrac je John Wall. Potom samozrejme nepohrdnem ani futbalom ci uz klasickym alebo americkym. To by bolo asi tak vsetko z mojej strany.
garu234
Semi-Pro

Ďalší

Späť na Predstavte sa/Introductions

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

TOPlist