Predstavte sa/Introductions

Re: Predstavte sa/Introductions

Poslaťod rishko » Ned Jún 07, 2015 7:12 pm

ked sa vas nazbieralo uz tolko, tak sa k vam pridam aj ja...

Volam sa Riso,mam 30, ked som bol stvrtak, babka mi kupila prve balicky parkhurst 94/95... mal som tam marka messiera za rangers.. netusil som kto to je, ale kazdy ho odomna chcel, tak som ho vymenil za 2 karty mighty ducks (jedna z nich bola novacikovska karta kariyu) a tak sa zacala moja zbierka, pokracovala kartami Wien96... dalsich 5 rokov som si kupoval karty, ktore boli k dispozicii v stankoch (victory, collectors), potom samozrejme puberta toto hobby prerusila a vratil som sa k tomu, ked som sa prvy krat dostal k inernetu... no a potom som objavil toto forum a uz to islo... vdacim mu za vela.... zbieral som satana, gaborika a rangers, teraz zbieram vsetky pekne karty (ale opatrne)... zaluby: hokej, praca s drevom a papierom ;)
Obrázok užívateľa
rishko
All-Star

Poslaťod Petkoo5 » Pon Jún 08, 2015 8:51 pm

teda predstavím sa trochu aj ja... volám sa Peter, bývam pri Žiline, pracujem s autodielmi a vôbec ma to nebaví :D
karty som zbieral v detstve, potom dlhá pauza a už ani neviem prečo som kedysi dávno dal do googlu "hokejové karty" a vyhodilo mi toto fórum, kde bolo ešte iba pár ľudí, oslovil som Lukáša (Luksus) a s jeho pomocou som sa dovzedel všetko, čo teraz "frčí".. hneď som sačal zbierať obľúbeného brankára žigéra, kde mi Lukáš objednával z eBay, kým som si ho ja nezaložil. Potom som trochu začal podpisové karty zbierať + nejaké sety. V poslednej dobe mi toho moc nechodí, ale však máme čas :) inak spomínate tu hobby, baví ma toho strašne veľa... spomeniem florbal, hokejbal a trošku sa snažím aj s činkami. Chovám agamy kočinčínske a pestujem chilli :) takže tak, zatiaľ všetko.. ďakujem za prečítanie...
J-S Giguere
UD Ultimate 2010/11 Nicknames Auto /25 15/20
Sign Of The Times 2009/10 xx/74
Obrázok užívateľa
Petkoo5
All-Star

Poslaťod nido » Str Jún 10, 2015 10:04 am

Predstavím sa aj ja teda :D :D

Volám sa Jakub, pochádzam zo Zvolena. Zberateľstvu sa venujem od malička boli tam aj menšie prestávky a jedna dlhšia prestávka. Vyštudoval som Stavebnu priemyslovku. Avšak v stavebnictve nerobím tak ako by sa na absolventa stavebnej priemyslovky patrilo. Mám dve práce robím v špedičnej firme, ktorá sa zaoberá zdravotníckym materialom a druhú robotu robím na dohodu v stavebnej firme.

Ku kartám som sa dostal ako malý a to v období keď vo Zvolene začal hrať hokej v Extralige. Zo začiatku so zbieral všetko, ale najmä Colorado Avelanche a Petra Šťastného. Potom prišlo obdobie temna :D :D :D a ja som všetky karty rozdal :bang1 :bang1 :bang1 . a vrátil som sa k tomu po základnej škole na strednej som ma pauzu asi dva roky, ale karty som tentokrát nechal.

Zlom nastal asi v roku 2008 vtedy som zberateľstvo začal brať skutočne vážne a daval som do kariet dosť peňazí. Všetko som v tej dobe smeroval na rodinu Šťastných. Postupne sa, ale nedalo zbierať všetko a ostal som pri Paulovi.

Teraz som začal zbierat aj Lea Komarova a Zvolenčanov.

A po novom som jeden z organizátorov novotvoriacej burzy vo ZVOLENE.

:00002991 :00002991
Obrázok užívateľa
nido
All-Star

Poslaťod halak25 » Str Jún 10, 2015 8:37 pm

Teraz je rad na mne. :D Volám sa Martin som z Bardejov a tiež som kartoholik. Študujem na gymnáziu a mám 18 rokov.Reprezentujem Slovensko v sledge hokeji kde sa celkom aj darí.
ale teraz ku kartám, so zbieraním som začal asi keď som mal 7-8 rokov a to tak že som si kúpil balík Pro-set pri radosti z otvárania ma videl sused, ktorý mi vtedy venoval vyše 1000 kariet. Tie boli nejaké roky v igelitovom sáčku v pivnici čo na nich bolo aj vidno ale aj tam sa našlo pár pekných kúskov. Teraz sa snažím karty skôr vymieňať keďže ešte nemám príjem a na brigádu a moc nehodím, ale to je iný príbeh. Zbieram Ducks a po novom by som chcel aj kartu každého Slováčiska, ktorý sa ukázal v NHL a má oficiálny produkt. ďakujem za pozornosť a budúce výmeny. :beer
Snažím sa pozbierať každého Slováka v NHL aspoň na jednej karte.
halak25
Rookie

Poslaťod resa » Pon Jún 15, 2015 6:13 pm

Zdravím všechny sběratele,

představím se i já, jeden z mála reliktů, který z Čechů zůstal aktivní na toto fóru. Jmenuji se Lukáš, letos budu oslavovat Kristova léta. S manželkou a dvěma dětmi jsme se přestěhovali asi před 14 dny z Olomouce do Třince.
Sbírání karet je pro mne především relax od každodenního starání se o děti, jsem totiž podruhé na rodičovské dovolené.
Ke sbírání jsem se dostal jako malý kluk, první byly tuším Parkhurst 91/92 II. série a pamatuju si přesně, že jsem nechápal, proč ty karty mají tak vysoká čísla (kolem 400) :o
Samozřejmě jako všichni jsem prošel vývojem, přes extraligu, po pauzu kolem roku 1999-2003, přes boxy, až jsem zakotvil u obránců. Bylo to zejména z důvodu, že většinou obránci jsou ve sběratelských kruzích opomíjeni. Vybral jsem si 4 hráče (Mike Green Shea Weber, Erik Karlsson a Roman Polák) a myslím, že mám co dělat ;) Toto sbírání mi zcela vyhovuje, protože například momentálně moc peněz na koníčka není, ale řadovky a nějaké paralelky a slabší jersey se postupně sbírat dají, takže neztrácím kontakt. A až bude třeba někdy více peněz, tak se toho dá využít.
Doufám, že fórum bude funkční na dlouhou dobu a povedou ho pořád tak skvělí lidi :bravo
Mike Green - 578
Filip Hronek - 31
Erik Karlsson - 676
Roman Polák - 84
Shea Weber - 866

http://resa2.rajce.idnes.cz
Obrázok užívateľa
resa
All-Star

Poslaťod NHLfan » Str Jún 17, 2015 9:15 pm

Kedze po dlhsej dobe som sa vratil spat na forum, tak sa predstavim aj ja. Volam sa Tomas, som zo Zvolena, presne pred mesiacom som oslavil 30-ku.. Clenom fora som od roku 2009. Ku kartam som sa dostal ako maly chlapec, ked cca v roku 1993 na "cerstvo nove" Slovensko zavitali prve Score a ProSet 91..samozrejme, ze som mamu prehovoril, aby mi za 20 korun kupila balicek a potom to uz slo same :) V tych casoch som zacal sledovat NHL, v neinternetovej krajine to slo ale tazko, ale strihali sme clanky z casopisov, nahravali na VHS zapasy od tych co mali satelit na streche a podobne.. od roku 1997 som sa viacmenej stal fanusikom Pittsburgh Penguins a ostalo mi to samozrejme az dodnes. V sucasnosti sledujem sutaz uz podrobnejsie, okrem sledovania zapasov, statistik, "studujem" tu biznis stranku, tie "nehrajuce" pravidla, kolektivnu zmluvu, trejdy, podpisy, mlade talenty v juniorkach a pod... Cim sa snazim aj prispiet na toto forum, novinky z prvej ruky z twitteroveho svetu, vsetky mozne rumors, atd. Vo vseobecnosti som lenivy clovek, ale detailista..ja to nazyvam autista bez diagnozy :D Takze aj ked som tu dlhsiu dobu nebol, som rad, ze som spat a snad prispejem niecim zaujimavym na toto forum aj ja, v co najblizsej dobe..a kedze draft tu mame buduci tyzden a vela znalych hovori, ze moze byt lepsi ako trade deadline, takisto aj trh s volnymi hracmi, tak sa mame na co tesit! :00002991
Obrázok užívateľa
NHLfan
All-Star

Poslaťod Dží » Štv Júl 09, 2015 10:02 am

Zdarec rovnakou chorobou postihnutý, hlboko zaľúbený, tak hlásim sa aj ja, po turbulentnom období sa tento rok konečne všetko ukľudnilo ( teda až tak, že budem trojnásobným otcom vo februári :D ) pôvodne som o karty stratil záujem a už som hlboko rozmýšľal nad predajom, dokonca som sa dohodol, že sa peto zastaví a začne sa veľký výpredaj, čo čert nechcel, alebo chcel, keď som tie albumy otvoril, tak som sa do toho opäť dostal a ... som hold späť, chvíľu mi bude trvať, kým sa zorientujem, ale ak máte nejakých zbytočných letcov, viete kde som ;) no a keďže môj najstarší výkvet ( čoskoro 9 rokov ) sa dosť statočne zaujíma o hokej a vyjadril túžbu kartičky zbierať ( nejde však v mojich šľapajách :( ) tak ak sa vám povaľujú hŕby radoviek či lacných inzertov Chicaga Blackhawks, rád budem za správy tiež.
Tak do skakavenia priatelia. :00002991
Obrázok
moja zbierka : http://flyers.webprofil.sk/ momentálny stav: 5940
“Love being in Philadelphia. Absolutely love the fans. I truly do believe in our team.”
- Michael Del Zotto
Obrázok užívateľa
Dží
Semi-Pro

Poslaťod michalidis » Sob Aug 01, 2015 12:57 pm

Zdravim vas pacienti s rovnakou diagnozou:) ak dovolite, tiez sa rad predstavim, volam sa Michal, mam 29 rokov a karticky zbieram od svojich detskych cias. Asi ako vacsina aj ja som si dal pauzu, ale opat som sa k tejto mojej vasni vratil. Dokonca som zacal niektore zbierky aj rozpredavat, avsak potom som objavil caro ebay a bol som spat :) Som fanusikom letcov z Philadelphie, moj najoblubenejsi hrac je pan Lindros Eric, ktoreho karty aj zbieram.
Dakujem vam za pozornost a prajem vsetko dobre :beer
Obrázok užívateľa
michalidis
Semi-Pro

Poslaťod frodo37 » Sob Sep 26, 2015 1:09 pm

Ahojte.Majo méno mé...som z Martina.Karty som zacal zbierať ako malý na škole-asi ako väčšina z mojej generácie..PROSET-ky.Potom dlho pauza/disco,pifko,prázdna hlava/a tak 2 roky do zadu som sa k tomu vratil.Nhl ale sledujem stale.Aj ked teraz donedavna som financne podporoval skorej synka a priatelku na materskej,stale som sledoval UPGRADE kartičiek aj s nejakym malym nakupom.AAAle kedze priatelka konecne ide do prace/ :bravo budu peniazky :bravo /konecne sa mozem znovu k nim vratit.......
Obrázok
2007-08 ITG SUPERLATIVE AUTO. 31/50
2013-14 ITG DECADES 90 AUTO.18/144
2015-16 UD PREMIER LEGENDARY SIGN. 9/15
2013-14 ITG DECADES 90 FRANCHISES 7/14
Obrázok užívateľa
frodo37
All-Star

Poslaťod duro » Sob Nov 14, 2015 4:59 pm

Ahojte, volám sa Juraj, som zo Šale a mám 30 rokov. Asi dva roky som členom na českom fóre, teda s niektorými som už určite poriešil aj nejaý obchod.

Asi ako väčšina som sa prvýkrát dostal k hokejovým kartám po vzniku SR so seriou ProSet. Vážnejšie to bolo ale asi až pri serii Wien 96 a potom nejak do ukončenia základnej školy. Potom som mal dlhú prestávku. Späť k zbieraniu som sa dostal vstupom Slovana do KHL, keď som sa dostal ku kartám SeReal a potom pár návštevami burzy v BA som začal oprašovať staré karty, doplňať a rozširovať zbierku aj o nové karty.

Zameriavam sa hlavne na zbieranie Slovákov a brankárov v NHL (na vybraných sériách).
K brankárom a slovákom zo starších ročníkov, ktoré sa mi doma povalovali som sa rozhodol dozbierať aj nejaké insertné karty - ide najmä o serie Collectors Choice a Score z 90.rokov. Taktiež mi chýbajú nejaké karty aj do skompletovania celej serie kariet ProSet 91-92 (ktoré boli už spomínané vyššie).

Som fanúšikom Slovana Bratislava (hokej/futbal) (teda sa poteším hocijakej karte aj tohto klubu) a z NHL Philadelphie Flyers.
duro
Semi-Pro

Poslaťod maracik » Sob Nov 14, 2015 5:02 pm

Juraj, vitaj medzi nami :bravo
Obrázok
Brodeur:1758, Biron: 509
Obrázok užívateľa
maracik
site admin

Poslaťod Petkoo5 » Uto Dec 01, 2015 9:13 pm

Vítaj a cíť sa tu dobre :)
J-S Giguere
UD Ultimate 2010/11 Nicknames Auto /25 15/20
Sign Of The Times 2009/10 xx/74
Obrázok užívateľa
Petkoo5
All-Star

Poslaťod Energy » Uto Dec 01, 2015 9:27 pm

ahoj, dúfam, že sa ti tu bude páčiť
na zápase Košíc som bol naposledy keď hrali doma s Trenčínom, boli sme taká výprava z práce, super atmosféra :D :-)
Energy
All-Star

Poslaťod Collector » Pon Dec 14, 2015 11:39 pm

Verim Rado ze sa vidime na burze v Kosiciach
Zbieram hlavne karty NFL. Ak máte - píšte.
Zo Slovenska Marek Bartánus, Liptovský Mikuláš, Rudo Huna
Z NHL Jeff Skinner, Steve Yzerman a CGY (Gaudreau,Monahan,Tkachuk,Hanifin,Bennett,Giordano)
Obrázok užívateľa
Collector
Semi-Pro

Poslaťod sazinek1 » Ned Jan 10, 2016 1:23 pm

ahoj.jmenuji se míra

asi jako většina členu jsem karty začal sbírat na základní škole.poté karty skončili v krabici ve skříni a po dlouhých letech (cca před 4 roky) jsem krabici vyndal a ke sbírání se vrátil.s roční pauzou kdy jsem měl nějaké osobní problémi sbírám karty tedy 3 roky.
moje hlavní sbírkou jsou karty D haška. momentální sbírka činí 642karet.snažím se spíše sbírat ty "levnější karty"
zde mužete nakouknou na sbírku http://sazinek1.rajce.idnes.cz/MOJE_SBIRKA_KARET_D.HASKA/
budu rád za každou nabídku haška :-)
to je asi vše tak tedy míra :00002991
Obrázok užívateľa
sazinek1
Rookie

PredchádzajúciĎalší

Späť na Predstavte sa/Introductions

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

TOPlist