Irbe píše:Dane a jen, kde máš nějakou lavičku na hráče? Vidím možnost vybrat 15 hráčů, ale nevidím bench
teď na to koukám a bench mám nastaveno na 6 hráčů
Irbe píše:Dane a jen, kde máš nějakou lavičku na hráče? Vidím možnost vybrat 15 hráčů, ale nevidím bench
Bondra12 píše:je tam nastaveny Sunday, Aug 30, 2015 at 9:00pm EDT, to je vychodoamericky cas. Posun je 6 hodin na nas cas.
Treba to zmenic na CEST – Central European Summer Time
crosbyXXX píše:ja zase neviem kde tu ligu mam hladat a ako sa k nej dostat
Irbe píše:Dá se draftovat i na tabletu? Mám tam fantasy aplikaci, ale loni jsem draftoval z PC, které již nemám tak nevím jak to funguje. Mám jen noťas, ale v 21h to malej ještě zabere
Daniel.kr88 píše:crosbyXXX píše:ja zase neviem kde tu ligu mam hladat a ako sa k nej dostat
Jakmile se přihlásíš do fantasy v NFL, pak klikneš na fantasy v levo nahoře a tam by si měl mít seznam všech tvých týmu a když tak tady v tématu je odkaz i na naší ligu
crosbyXXX píše:Daniel.kr88 píše:crosbyXXX píše:ja zase neviem kde tu ligu mam hladat a ako sa k nej dostat
Jakmile se přihlásíš do fantasy v NFL, pak klikneš na fantasy v levo nahoře a tam by si měl mít seznam všech tvých týmu a když tak tady v tématu je odkaz i na naší ligu
lenze mne v mojej fantasy neukazuje ze by som bol prihlaseny v nejakej lige pise mi len Sign up for fantasy 2015 a ked sa skusam prihlasit cez odkaz tu z temy tak mi napise ze liga je plna a ze davam zle heslo
Späť na Americký futbal / American football
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia