chcem upozorniť na zberatela menom: Patrik Ježík !!!
niekoľko krát som s ním už menil, ale bohužial tentokrát už čakám na karty od Júna. Bohužial, kedže som v nom mal plnú doveru tak sme to riešili cez maily. Pripájam mailovú komunikáciu:
utorok, 3. júna 2014 10:45
Patrik Ježík
3077114253/0200 suma 35 eur ako sme sa bavili za 350 kariet. z otvarania spravim zase video a poslem. nasledne nafotim a poslem. vyberies si 350 kariet. potom este poriesime postu k tebe.
- Preposlal som 38 koli poštovnému.
streda, 4. júna 2014 20:14
- peniaze mu boli doručené.
Majo Svekus
ahoj ja som SLSP
Patrik Ježík
ahaa prepac ja som si stale myslel ze vub. peniaze mam. vsetko je ok karty vybavene uz len cestovanie
Majo Svekus
ok super teda
takze kedy ti dosli peniaze ?
onac zas si zacal zbierat ? si pamatam ze uz len hossu budes ci ?
Patrik Ježík
dnes prisli. ja tak rozne zbieram. aj hossu ale len radovky uz chicago kazdeho hraca co kedy hral za nich. toewsa radovky , podpisy chicaga a potom radovky tu chalanov z TN
Boli tam nejaké komplikácie:
štvrtok, 7. augusta 2014 9:35
Patrik Ježík
Lot je na colnici. zhabali to colníci je tam nejaký daňový dlh či také niečo. riešim to. dobrá správa teda ,že sa to našlo a je to na slovensku. horšia ,že neviem koĺko a čo je ten dlh. napíšem hneď ako budem mať odpoveď. malo by to byť poďla všetkého 10 percent zo sumy zásielky + 20 percent DPH. uvidíme ozvem sa
sobota, 16. augusta 2014 21:27
Majo Svekus
cauko uz dorazili karty ?
Patrik Ježík
hej vozím ich už 3 dni v kufri v aute
Majo Svekus
parada kedy asi by si to vedel nafotit ?
Patrik Ježík
neviem asi pondelok
sobota, 6. septembra 2014 22:20
Majo Svekus
ahoj no ako ?
Patrik Ježík
Poslem pondelok
Majo Svekus
teraz neveis preposlat co si mi poslal pred tyzdnom ?
Patrik Ježík
Nie neviem...
A nemam cas sa ti venovat
Majo Svekus
ok ale by sme to mohli uzavriet
Patrik Ježík
A v pondelok ti poslem aj to potvrdenie tak prosim uhrad potom peniaze na ucet. Dik cau
utorok, 23. septembra 2014 22:28
Majo Svekus
to nemysliš vážne ze ma budes teraz ignorovat !!!
streda, 24. septembra 2014 8:40
Patrik Ježík
Nicim ta neignorujem a prosim ta nebombarduj ma kazdy den spravami. Ja som bol v zahranici. Viesco ja ti zajtra poslem celu krabicu nechaj si to ja to nemam cas riesit. Mam novy mobil video nemam kedy robit a ani znova fotit neviem kolko kariet. Napis mi adresu do mailu dam to niekomu poslat. Cau
Patrik Ježík
A ospravedlnujem sa... ale je obdobie kedy neviem kde mi hlava stoji. K tomu prerabam dom cize som vytazeny max
- odvtedy nič
- chapem to, kazdy mame svoje zivoty, sme zaneprazdení ale takto sa to tahat predsa nemoze od juna ? ja som tiez zaneprazdneny makam v 2 robotach takze o zaneprazdnenosti neico viem, a preto si svoje peniaze vazim a nechcem byt okrádaný. Nepíšem to tu preto aby som ťa Patrik očiernil ale chcem svoje prachy alebo karty podla dohody !!!
ak máte o nom info dajte mi prosím vás vedieť. Dakujem
Hawk
S pozdravom
Gino