od elway » Pia Feb 19, 2016 9:17 am
Ja som teda veľmi zvedavý ako to John Elway zatočí. Dúfam, že Peyton nebude silou mocou chceť hrať ešte rok, lebo už na top quaterbackov nemá a brock potrebuje hrať - podľa mňa Brock má na to, aby sa stal leadrom tímu a quaterbackom, ktorý môže bojovať o titul ak na sebe bude ďalej tvrdo pracovať. Peyton dúfam bude ofenzívny koordinátor, ale neviem či ho colts nebudú ťahať naspäť k nim. Hillman uvidíme či nezmení klub, lebo anderson je lepší proste, ale tak ako druhý v rade nebol zlý. Dúfam, že odíde vernon davis, ktorý sa absolútne nechytil. Ryan Clady prosil Elwaya, že chce ostať bronco a bude súhlasiť aj so znížením platu, tak to by bolo fajn - len nech nie je stále zranený - je to tuším naj left tackle v nfl. No a tá obrana, tak tá bude z polovice rozpustená určite. Vona zaplatíme, ale víde nás určite na pekelné prachy, a myslím že podpísaný bude aj Malik Jackson. Je dosť možné, že ostatní ako Brandon Marschall, Trevathan atď budú chcieť také prachy, že broncos zvolia radšej niekoho lacnejšieho z free agents, alebo z draftu - každopádne obrana už nebude taká ako túto sezónu, no ak bude lepší útok tak sa nenahnevám, lebo miestami to bolo fakt hrozné a je až neuveriteľné, že to obrana prakticky celú sezónu dokázala ťahať sama - ako tak to bolo iba s brockom.
Inak držím palce green bay nech majú zdravých hráčov, najmä jordy nelson nech hrá čo možno najviac, pittsburg keď posilní obranu podľa mňa najväčší ašpirant na budúci superbowl a ešte taká poznámočka, že tak ako som sa stal fanúšikom Tima Tebowa za jeho bojovnosť a srdce aj keď nevie hádzať, tak nikdy nebudem fanúšikom Cama Newtona - tie jeho opičky a arogantnosť mám naňho momentálne riadnu averziu. Snáď sa zmení, no Tom Brady, Aaron Rodgers alebo Big Ben zneho asi nekdy nebude ...
Zbieram:
Ultimate signatures masterpieces
Sign of the times 2007/08 podpisy
Hall of fameri