Ryan je super stabilny hrac, dobre, ze ste ho zobrali, a za cj som fakt rad, ze aspon jeho sme udrzali mrzi ma ale velmi ten martavis, bol to moj mozno aj najoblubenejsi receiver spolu s jordy nelsonom
Zbieram: Ultimate signatures masterpieces Sign of the times 2007/08 podpisy Hall of fameri
Kto patrí podľa vás medzi top 5 QB všetkých čias? Môj rebríček je zatiaľ takýto: 1. Tom Brady 2. Aaron Rodgers 3. Peyton Manning 4. Joe Montana 5. Brett Favre, John Elway, Terry Bradshaw
Zbieram: Ultimate signatures masterpieces Sign of the times 2007/08 podpisy Hall of fameri
Tohle je jako peklo: Bryant celá sezona Bell suspendace první 4 zápasy a pořádnej CB Golson missed out 12 weeks ten jestli se někdy objeví v NFL to bude zázrak první sezonu byl out celou. sezona ještě nezačala a už takový ztráty.
Je to tu dnes nam odstartovali pripravne zapasy jeste ve stredu sem si rozbalil box score 2014 sice se mi nepovedlo moc karet do sbirky, ale prece jen jedna lepsi karta se tam nasla vysledek bude az v nedeli az budu doma nyni jsem v Treboni Jizni cechy
Komu stačí jen condensed game tak ke stažení tu je to sestříhaná verze bez reklam, střídání, jen všechny akce cca 45min https://openload.co/f/gTMQkjigVpY#