Síce som už písal do predstavenia na českom fóre, ale asi nie sú všetci aj tam, tak ak by niekoho zaujímalo...
Mám 29 rokov a hokejové kartičky som začal zbierať, keď som mal nejakých 8-9 rokov (myslím, že to bola sezóna 94/95). Vtedy to zbieral každý a ja som nebol výnimkou. Začal som s tým, že som u mamy vyprosíkal 2 balíčky kartičiek Parkhurst a keby ste ma zhypnotizovali, tak si hádam spomeniem aj na presný obsah tých prvých dvoch balíčkov
Zbieral som hlavne série Parkhurst a Score, neskôr UD Choice, MVP, Victory. Samozrejme čím som bol starší, tým šla táto záľuba trošku bokom, ale nikdy som neprestal. Vždy, keď som niekde zbadal vo výklade tie lákavé malé balíčky, tak som si musel pár kúpiť. A tak to šlo až do dnešných čias kedy už som kartičky v žiadnom výklade nevidel hádam 2-3 roky a tak som začal hľadať na webe nejaké rozumné spôsoby ako pokračovať v tejto záľube. No a tak som sa zaregistroval najprv na českom a potom aj na slovenskom fóre. Samozrejme ma to dosť navnadilo a tak som hneď po prvej výplate otvoril svoj prvý box Panini Pinnacle 10/11. Na českom fóre som dával aj skeny z toho, čo som tam objavil. Na vyžiadanie hodím box break aj sem