Čakám ešte niečo, ale nebudem prezrádzať dopredu, nech je to prekvapko len dúfam, že mi to príde lebo tieto dve karty som bral neskôr a už sú tu, kdežto tie predtým už majú týžden meškanie snáď prídu v poriadku
Zbieram: Ultimate signatures masterpieces Sign of the times 2007/08 podpisy Hall of fameri
Čaute, tak konečne mi to prišlo Vona a Terrella som už mal, ale prehodil som ich sem, nakoľko tiež podľa mňa patria medzi hviezdy a legendy nfl dúfam, že sa vám budú páčiť a za nejaké komentíky ďalšie budem veľmi rád
Zbieram: Ultimate signatures masterpieces Sign of the times 2007/08 podpisy Hall of fameri
Hej videl som ich, len nie je moc oblubeny v porovnaní najmä s Jerry Riceom, no bol to jeden z naj cornerov všetkých čias, možno príde aj on na radu, len teraz ešte čakám 4 karty QB - ale iba dve prídu teraz no, dve zvyšné až na konci septembra, prakticky do konca októbra dávam pauzu bo financne je to náročnejšie aj keď sa snažím zjednávať za dobré ceny
No okrem Martavisa Bryanta nemám žiadny podpis od Steelers, tak možno nejakého Big Bena abo Antonia Browna by som tiež skúsil pohľadať, je strašne veľa dobrých hráčov