Ahoj, s veľkou radosťou Vám skúsim odprezentovať moju včerajšiu odbaľovačku.
2016 Panini football som zvolil zo zvedavosti a z dôvodu že tento ročník ešte nemám žiadne karty, isteže lákadlo vytiahnuť kartu elliotta, prescotta, wentza alebo joey bosu na nováčikovskej karte a taktiež sľubovaná memorabilia karta na box. Vzal som teda tri Ako druhé som zvolil Rookies and Stars 2014 keďže som chcel dokončiť base ako aj rookies set. Plus sľúbené 4 hity na box a ak ste videli moju poslednú otváračku, mal som veľmi solídne plnenie.
Boxíky som otváral u priateľky, minule sa tam nadmieru darilo, tak že budem pokračovať v prostredí kde to ide
Base karty som nefotil, začíname paralelkami , obzvlášť krásne vyzerá karta Colstona
Rookies, podaril sa aj Zeke a Wentz
Limitované base /199 a /99
Insertíky
a sľúbené Memo karty, no a kde sa vzal tu sa vzal Marcus Mariota Patch limit 25, myslím že je to časť menovky. Obrovská radosť sa dostavila ihneď keďže túto kartu považujem za najlepšiu aká sa mi vo futbale podarila vytiahnuť. Jersey karta Joeyho Bosu potešila tiež veľmi keďže je to 2016 defenzívny nováčik roka.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Neskôr som si dal polhodinku na radosť a strávenie Mariotu a vrhli sme sa na hobby boxík Rookies and Stars.
Base karty som nefotil, začínam paralelkami a limitkami
Inserty
Moje obľúbené Crusade inserty
a dostávame sa k sľúbeným hitom......
Prvý bol vytiahnutý dres/podpis /299 Logan.... nálada klesla
druhý prišiel sammy watkins - meno slušné .... tu som si už nejako uvedomoval že proste mal si šťastie a máš mariotu, to ti musí na dnes stačiť.......
a potom uzrel svetlo sveta
Washington Redskins
QB číslo 12
Kirk ´you like that´Cousins
1/10 limit
na neskutočnej karte ktorá prekonala všetky moje očakávania. a takisto aj môj osobne najlepší hit v podobe Mariotu, ktorý sa z toho ocenenia tešil kratučkých 30 minút.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Otváračku som si maximálne užil, môžem povedať že moja najlepšia doteraz. Dufam že Vás príspevok bavil a užili ste si ho aspoň trošičku tak ako ja tú otváračku. Ďakujem za pozornosť:00002991
Kto je Váš víťaz???