Predstavte sa/Introductions

Re: Predstavte sa/Introductions

Poslaťod Energy » Ned Júl 10, 2016 5:41 pm

Ahoj Lucka :00002991
Energy
All-Star

Poslaťod penguins 1 » Ned Júl 10, 2016 10:00 pm

Luci vytaj medzi nami
Obrázok užívateľa
penguins 1
Semi-Pro

Poslaťod maracik » Str Aug 17, 2016 8:32 pm

Vitaj medzi nami Jirka! :bravo
Obrázok
Brodeur:1758, Biron: 509
Obrázok užívateľa
maracik
site admin

Poslaťod tidit11 » Štv Dec 01, 2016 12:27 pm

Ahojte,

tak sa predstavím aj ja. Ako väčšina z Vás som zbieral karticky v 2 polovici 90tych rokov. Potom neviem prečo som prestal a to som mal krásnu zbierku collectors a ani neviem kde skončila,asi som ju niekomu daroval...

Ku zbieraniu kariet som sa vratil počas svetoveho pohára 2016 ktorý má svojou kvalitou na to navnadil. A trošku aj kvôli môjmu 7 ročnému synovi, ktory zacal skusat hokejove treningy...

A čo zbierať? Akého hráča keď ich je plno dobrých a nebudem ako každý druhý predsa zbierať sašu alebo sidneyho...! Alebo ktorý tím keď sa to mení od NYR cez tie kde hralo veľa Slovákov až po momentálne EDM...Tak zbieram viacerých hráčov so záverečnými štatistikami. Ide prevažne o hráčov z 80 a 90tych rokov kedy sa podľa mňa za éry oilers hral najkrajší útočný hokej!!! Dúfam že sa to teraz aspoň trochu vráti :cheer21

Takže toľko v skratke, za 2 mesiace som toho veľa nenazbieral ale mne vyhovujú base keďže game used a auto sú zbytočné predražené...keď už podpis tak získaný priamo mnou ;)
Naposledy upravil tidit11 dňa Ned Apr 02, 2017 12:40 pm, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
tidit11
Semi-Pro

Poslaťod Petkoo5 » Štv Dec 01, 2016 1:18 pm

Ahoj a vitaj :) Držíme palce v rozširovaní zbierky :bravo
J-S Giguere
UD Ultimate 2010/11 Nicknames Auto /25 15/20
Sign Of The Times 2009/10 xx/74
Obrázok užívateľa
Petkoo5
All-Star

Poslaťod Stuler » Štv Dec 08, 2016 1:09 pm

Ahojte,

volám sa Peter a k zbieraniu hokejových kartičiek som sa vrátil po cca 10 rokoch. Začínal som zbieraním všetkého podobným štýlom ako asi všetci, ale zozačiatku som býval fanúšikom Johna Vanbiesbroucka a teamu Florida Panthers. Od sezóny 2000/2001 som vášnivým fanúšikom Flyers. Čo sa týka zbierky, začal som pred pár dňami kúpou komplet base setu UD SPx 2015/2016. Svoju zbierku zatiaľ chcem smerovať k teamu Flyers a obrancovi Gostisbeherovi. Keďže som v zberateľstve zatiaľ stratený, zaregistroval som sa na toto fórum, aby som sa niečomu priučil a v neposlednom rade aj preto, aby som našiel ľudí so spoločnou krvnou skupinou ;-)
Stuler
Rookie

Poslaťod MHossa18 » Štv Dec 08, 2016 3:21 pm

Vitaj, Peter, verím, že aj prostredníctvom tohto fóra sa Ti podarí rozbehnúť túto krásnu záľubu :bravo
Zbierka:
Connor McDavid & Aleksander Barkov
Obrázok užívateľa
MHossa18
site admin

Poslaťod penguins 1 » Štv Dec 08, 2016 3:45 pm

Peto prajem veľa krásnych zberateľských kúskov do zbierok
Obrázok užívateľa
penguins 1
Semi-Pro

Poslaťod maracik » Sob Jan 07, 2017 1:07 pm

Hey pawwko,

welcome to the board!
feel free to PM me if you will need any help.
Obrázok
Brodeur:1758, Biron: 509
Obrázok užívateľa
maracik
site admin

Poslaťod Baty » Uto Feb 21, 2017 9:36 pm

Nazdárek :)

prečítal som si predchádzajúce príspevky, budem sa opakovať :)

Ako chalan na ZŠ a SŠ som ráno vstával a hned sledoval výsledky NHL, zapisoval som si výkony Buffalo Sabres, kvôli asistenciám som kupoval denník šport :) ešte sme nemali net :)

Rovnako aj repre - pred každým zápasom zošit nachystaný a puding tiež :)

Mal som aj karty, veľa ich nebolo, predsa peniaze sa nekotúľajú na zemi.

Párkarát sme napísali klubom NHL, ktoré nám poslali nejaké suveníry. Pani poštárka doniesla aj podpis Paula Kariyu, doteraz neviem či je pravý :)

Pár mesiacov dozadu brácho obnovil kartičkovú tému, slovo dalo slovo, kúpili sme si po boxe, pár kariet z netu, skúsili prvý GB, navštívili burzu v Ke. Neplánujem tlačiť výplaty do kartičiek ani nejako kšeftovať, sám neviem čo budem zbierať. Chvíľu bude trvať kým sa zorientujem, toľko typov kariet a pojmov, na to treba VŠ :)

Radšej karty vymením ako predám, skúsim neskôr pofotiť a hodiť to do príslušnej sekcie.

Beriem to ako malé hobby, rád spoznávam nových ľudí, ktorí sa niečomu venujú. Aspon sa priučím.

športu zdar :bravo
Zbieranie je moje HOBBY, nie KŠEFT :)
Obrázok užívateľa
Baty
Rookie

Poslaťod Petkoo5 » Uto Feb 21, 2017 9:55 pm

ahoj a vítaj :beer

som zvedavý, koho, alebo čo si vybereš ako zbierku :)
J-S Giguere
UD Ultimate 2010/11 Nicknames Auto /25 15/20
Sign Of The Times 2009/10 xx/74
Obrázok užívateľa
Petkoo5
All-Star

Poslaťod VallaStanislav » Uto Feb 21, 2017 9:56 pm

Tak medzi nami vitaj :beer
INSTAGRAM : Game_worn_jersey
Obrázok užívateľa
VallaStanislav
All-Star

Poslaťod MHossa18 » Uto Feb 21, 2017 10:02 pm

Vitaj medzi nami a úžasný podpis si si zvolil :beer
Zbierka:
Connor McDavid & Aleksander Barkov
Obrázok užívateľa
MHossa18
site admin

Poslaťod Vladino17 » Štv Mar 02, 2017 12:58 pm

Ahojte,

Na fore som uz dva roky, a velmi som si ho oblubil. Preto sa patri sa aj predstavit :) volam sa Vlado a moje zberatelstvo sa vyvijalo podobne, ako u vacsiny z vas. S kartickami som zacal na zakladnej skole. Kedze som z prvych balickov 1994-95 Parkhurst SE vytiahol niekolko hracov Flyers, stali sa mojim oblubenym timom. Okrem toho som si oblubil aj hru Ziga Palffyho, ktory sa vtedy rozbiehal v NHL a zacal ziarit aj na MS v hokeji, pretoze Islanders sa v tom case dlhodobo nedarilo prebojovat sa do Play Off. Popri tom som zbieral karty bratov Stastnych a predovsetkym Petra. Kazdy mesiac som sa nemohol dockat burzy v DK Zrkadlovy haj a ratal som dni do jej konania.

Na strednej skole som sa tomuto konicku postupne prestal venovat a vratil som sa k nemu az niekolko rokov po vysokej. Na jar 2013 som sa po dlhej dobe vratil na bratislavsku burzu, ktorej miesto konania sa medzitym premiestnilo do Valciku. Tam som stretol mnohych z vas a postupne sa s vami spoznal. Zacal som sa opat venovat zbieraniu kariet Ziga Palffyho a predovsetkym dozbieraniu jeho kariet za Islanders, ako aj kariet s nizkym limitom. Za tie doby sa vsak aj karticky velmi zmenili a ja som si oblubil karty so zaujimavym patchom a podpisom. A to predovsetkym slovenskych hracov, hracov Flyers, legiend NHL a nadejnych novacikov. Toto je uz vsak velmi nakladny konicek a treba dlho rozmyslat, co z tej sirokej ponuky ma naozaj taku hodnotu, aku si predajcovia za niektore kusky pytaju. Preto skor uprednostnujem aukcie, kde bud uspejem alebo ma prebije iny fanatik so svojou ponukou. Myslim si, ze sa z tohto hobby nema robit biznis. Z niektorych cien kariet predajcov na webe a boxov od vyrobcov preto naozaj nechapem :confused00241 Casto mam pocit, ze je lacnejsie kupit si hrany dres, ci inu memorabiliu daneho hraca, ako jeho kartu s kuskom takejto veci. Je to ale velka vasen, otvorit si boxik a zivit tu nadej, ze sa tam objavi vysnivana karta. O to vacsiu radost mam, ked sa to niekomu podari a ukaze ostatnym svoj zasluzeny ulovok :cheer21

Drzim teda vsetkym zberatelom palce, aby sa im darilo kompletizovat svoje zbierky a aby mali z tohto konicka radost!

:beer

Ahoj!

Vlado
Zbieram karty Ziga Palffyho
Vedlajsie zbierky: NHL karty Slovakov, Sereal karty HC Slovan Bratislava, auto patch karty (novacikov, hviezd NHL, hracov Flyers)
Ponukam: http://s1318.photobucket.com/user/Vladi ... t=2&page=1
Obrázok užívateľa
Vladino17
Rookie

Poslaťod Anderas » Uto Mar 28, 2017 6:33 pm

Cavte
Volam sa Andrej, som Nitrančan nie Nitran :D to je salama :D
Karty som zacal zbierat asi pred rokom tak pomalicky nejak to prislo. Aj nejaky ten podpis sem tam vystojim.
Aktivne sa venujem RC modelom jazdim elektriku Xray.
Velmi rad chodim na hokej (domace-Nitra samozrejme), na vyjazdy nechodim, zdravicko mi to nedovoluje je to u mna komplikovane nechce sa mi to tu rozoberat.
Zatial takto odo mna :bravo

Andrej
Pc Halak
Collect Hasek, Jagr, yg, Splendor
Trade list https://anderas.rajce.idnes.cz/Predaj_V ... ell_Trade/
Anderas
Semi-Pro

PredchádzajúciĎalší

Späť na Predstavte sa/Introductions

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

TOPlist