Ahojte, pokúsim sa Vám odprezentovať moju dnešnú otváračku 3 boxíkov Panini Football 2016. Produkt som si vybral z dôvodu že karty vyzerajú super, nemám dokončenú základnú zbierku a takisto plnenie boxu sa minimálne vyrovná nákupnej cene. Dosť kecania, ide sa prezentovať
Začneme paralelkami a dvomi Bravery /199 limited kartami.
Rookies, potešili Fuller, Booker a Prosise ktorý sa už stihli presadiť.
Insertné série
a sľúbené memo karty, 1 na box (podpis sa nekonal)
Tak a od teraz ideme už len na to najlepšie čo sa našlo. Žiadny mega hit ale karty čo potešili a stáli za kúpu
Paralelka Antonia Browna - relatívne najlepší WR v NFL, Forté na zaujimavej Chainmail Armor karte a Draft Combine rýchlik Texans Fuller
Knight School a najlepší Rookie WR minulej sezóny Michael Thomas, Steve Young na vzácnom inserte Knights of the Round a Decorated čo k nemu napísať, proste - Tom Brady a.k.a GOAT
To najlepšie z nováčkov
Tank Cowboys Zeke (podaril sa už druhý krát takže tento bude slúžiť ako tromf pri výmenách)
Paralelka víťaza Heismenovej trofeje Derricka Henryho a Defenzívny nováčik roka Joey Bosa
Jednotka draftu 2016 , franchise QB Rams (veľmi diskutabilné keďže chalan skôr ukázal že nato nemá ako má) - Jared Goff na /199 limite
a posledná chýbajúca memo karta
QB Broncos
Paxton Lynch
Žiadny big hit sa teda nekonal ale zato veľa kvalitných a cenných kariet, u mňa spokojnosť a ide sa s úsmevom zakladať karty do albumu