Ahojte, na fore som uz nejaky ten piatok (aj ked to tak nevyzera), ale rozhodol som sa zacat nanovo a s tym suvisi aj nova zbierka -
[b]Colorado Avalanche[/b]...a kedze som predtym zbieral
Landeskoga, ten ostava a AVS sa mi hodia nielen v GB
Colorado má moje sympatie uz dlho, oblubene legendy v NHL su prave Sakic a Foppa...A ze to je spravda volba, ma iba usvedcil hokejovy fanklub Eurolanche, ktory organizuje super akcie pocas celeho roka - jednej som sa aj zucastnil, stretnutie s Davidom Aebischerom vo Svajciarsku...
Okrem spominanych sa mi paci hra troch koruniek a hraci ako su Sundin, Lidstrom ci mlady Forsberg s Arvidssonom...
Sekundarne fandim aj Rusom, ale to skor v NHL - Ovechkin, Malkin, Kucherov...ale predovsetkym si ma ziskali
Bobrovský (pre mna najlepsi brankar sucasnosti) a
Datsyuk (najlepsi hokejový mág aj po rokoch) - a prave tymto dvom venujem svoju druhotnu zbierku, kde chcem vyzbierat co najviac base kariet + insertov, nejaka ta duha, ROOKIE, memo a autogram, sen je urcite 1 of 1 karta...Okrem Datsyuka a Bobrovskeho, podobne zbieram aj
Matta Murraya a oblubeneho hrdinu detstva -
Danyho HeatleyhoChcem sa tiez odpichnut v zbierani
TTM, ak by niekto mal nejake rady/tipy, uvitam kazdu SS
Postupne by som chcel zbierat aj
hviezdy a legendy NHL, Slovakov, atd...od kazdeho podpis + nejaka jersina...
Ked si dam albumy dokopy a pozbieram nejake karty, urcite hodim do ,,Moja zbierka,,
Este doplnim nieco o mne...mojim hokejovym snom je ist na vylet s najlepsim fanklubom NHL - Eurolanche na tzv. Eurolanche Invasion...vylet do USA zamerany nielen na zapasy Lavín...a okrem toho sa stretnut s Gabrielom Landeskogom osobne, urobit si nejaku selfie, prehodit par slov a podpisana karta ,,in persona,,
(a samozrejme nejake game-used memorabilie a v neposlednom rade 1 of 1 karta
Dakujem kazdemu co si to precital, kludne piste ak by ste mi vedeli nieco poradit/odporucit alebo ked chcete len pokecat o hocicom
PS: Hrubou som vyznacil co zbieram, takze ak mate nieco z toho, piste, viac uz v sekcii PKV