PLAYOFF 2009

PLAYOFF 2009

Poslaťod eazyi » Sob Apr 18, 2009 9:54 pm

prave sa skoncil prvy zapas, obhajca Boston Celtics doma prehrali s Chicagom Bulls po predlzeni, za hosti Derrick Rose 36 bodov a 11 asistencii vo svojom prvom playoff zapase v kariere!
pekne sa nam to rozbieha!
Zbieram Kirilla Kaprizova
Bývalý zberateľ basketbalistu Larryho Hughesa (ešte ostalo mnoho jeho aj iných basketbalových kariet, kto má záujem kontaktujte ma). Hokejový tradelist sa pomaličky bude rozrastať tiež :)
https://eazyi.rajce.idnes.cz/
Obrázok užívateľa
eazyi
All-Star

Re: PLAYOFF 2009

Poslaťod metallica » Sob Apr 18, 2009 9:55 pm

mohol by si napisat pohlad ako vidis jednotlive serie a ja to vyuzijem k tipovaniu :pisk
Obrázok užívateľa
metallica
site admin

Poslaťod eazyi » Sob Apr 18, 2009 10:06 pm

skusim, predsa len nba sa da aspon trochu predvidat, na rozdiel od nhl serii
Bývalý zberateľ basketbalistu Larryho Hughesa (ešte ostalo mnoho jeho aj iných basketbalových kariet, kto má záujem kontaktujte ma). Hokejový tradelist sa pomaličky bude rozrastať tiež :)
Obrázok užívateľa
eazyi
All-Star

Poslaťod metallica » Sob Apr 18, 2009 10:07 pm

vdaka :tlap
Obrázok užívateľa
metallica
site admin

Poslaťod eazyi » Sob Apr 18, 2009 11:45 pm

VYCHOD

Cleveland-Detroit: rad by som bol, keby Pistons sli dalej, no horko tazko vyhraju 1 zapas, jasna seria pre Cavs

Boston-Chicago: uz prvy zapas ukazal, ze Bulls urcite nie su bez sanci, najma kedze im v poslednej dobe islo. seria pojde podla mna na 7 zapasov, a Bykom davam 40-% nu sancu

Orlando-Philadelphia: mlademu, energickemu tymu Sixers by mal styl Magic vyhovovat, lebo Orlando urcite nie je nejaky obranny tym, ziju z trojek a Supermana Howarda, co v playoff vacsinou nevesti nic dobre, no na prve kolo by to malo stacit

Atlanta-Miami: jasny favorit pre mna je Atlanta, Miami je viac-menej Wade a banda pomocnikov (no nie taka ako pri titule v r. 2006), Hawks su vsak uz dost vyzretym, stale vsak mladym a atletickym tymom, vsade dobre obsadeni a na kazdom poste i nejaky dobry hrac z lavicky

ZAPAD

Lakers-Utah: Jazz maju tu smolu, ze chytili jediny tym Zapadu, ktory nie je hratelny (aspon nie v prvom kole), mozu si za to sami, nechali sa predbehnut Dallasom v zavere zakladnej casti. Jazz boli v poslednych sezonach na vzostupe, i tuto to vyzeralo najprv dobre, no tento tym nema dobru klimu (myslim medzi hracmi to neklape), to je jeho problem. no stale, doma je Utah silny, no v LA nema sancu ukradnut zapas!

Denver-New Orleans: tak vidis Marek, tvoj cierny kon pred sezonou, pravdupovediac aj ja som im veril, no su az siedmy
(Hornets). no tato dvojica nie je taka jednoznacna, ako to hovori nasadenie (druhy vs. siedmy), aj ked co urobil prichod Billupsa pre Nuggets je uzasne, Hornets su nebezpecni, a maju Paula. ak to vsak Denver nepodceni, ide dalej. ved Mr. Big Shot je pre playoff ako stvoreny

San Antonio-Dallas: texaske derby bez favorita! oba tymy vedia vyhrat u toho druheho, co neraz potvrdili, Spurs bude chybat Ginobili, naopak Mavs sa vratil este v zakladnej casti Howard, mierne som nakloneny pre Dallas (aj ked, je neparny rok, znalci vedia, co to v spojeni so SA znamena!)

Portland-Houston: najvyrovnanejsia dvojica, no zaroven, kto nanuti tomu druhemu svoju hru, ma velku sancu uspiet. Houston je obrana, maju par expertov, ktorych pouziju na Roya, no Blazers su viac nez on (narozdiel od Miami a Wadea), takze Rockets budu musiet podrzat T-Mac a Yao, no pridat sa i ostatni, ak chcu mat sancu. tu bude klucova vyhoda domaceho prostredia, preto sa priklanam k Portlandu, no na plnych 7!
Obrázok užívateľa
eazyi
All-Star

Poslaťod eazyi » Ned Jún 21, 2009 3:36 pm

Tak trochu s oneskorením gratulujem Lakers k titulu, myslím, že ho získali zaslúžene. Bol som trochu sklamaný z Howarda vo Finále, má ešte čo doháňať najmä v ofenzíve, popracovať na 2-3 dobrých podkošových pohyboch by mu cez leto nezaškodilo! V playoff bolo jasne vidieť, čo spraví naplnenie cieľa v podobe zisku titulu s mužstvom. Svoje zohrali i zranenia, no myslím, že ani s Garnettom by nehral Boston tak ako pred rokom, keď boli hladní po úspechu. Naopak, Lakers boli nabudení ako nik, takže som veľmi zvedavý, či im to odhodlanie a silná motivácia ostanú i budúcu sezónu.
Obrázok užívateľa
eazyi
All-Star

Poslaťod metallica » Ned Jún 21, 2009 6:24 pm

kobe bol vo finale famozny
Obrázok užívateľa
metallica
site admin

Poslaťod Daniel.kr88 » Uto Jún 23, 2009 7:49 pm

tak od Kobeho je to už standard,jsme na to u něj zvyklí
Sbírám:
Od každého hráče, který hrál v NHL 1 kartu:
/+- 6500
Obrázok užívateľa
Daniel.kr88
All-Star

Späť na Diskusia / Discussion

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia

TOPlist