od eazyi » Sob Apr 18, 2009 11:45 pm
VYCHOD
Cleveland-Detroit: rad by som bol, keby Pistons sli dalej, no horko tazko vyhraju 1 zapas, jasna seria pre Cavs
Boston-Chicago: uz prvy zapas ukazal, ze Bulls urcite nie su bez sanci, najma kedze im v poslednej dobe islo. seria pojde podla mna na 7 zapasov, a Bykom davam 40-% nu sancu
Orlando-Philadelphia: mlademu, energickemu tymu Sixers by mal styl Magic vyhovovat, lebo Orlando urcite nie je nejaky obranny tym, ziju z trojek a Supermana Howarda, co v playoff vacsinou nevesti nic dobre, no na prve kolo by to malo stacit
Atlanta-Miami: jasny favorit pre mna je Atlanta, Miami je viac-menej Wade a banda pomocnikov (no nie taka ako pri titule v r. 2006), Hawks su vsak uz dost vyzretym, stale vsak mladym a atletickym tymom, vsade dobre obsadeni a na kazdom poste i nejaky dobry hrac z lavicky
ZAPAD
Lakers-Utah: Jazz maju tu smolu, ze chytili jediny tym Zapadu, ktory nie je hratelny (aspon nie v prvom kole), mozu si za to sami, nechali sa predbehnut Dallasom v zavere zakladnej casti. Jazz boli v poslednych sezonach na vzostupe, i tuto to vyzeralo najprv dobre, no tento tym nema dobru klimu (myslim medzi hracmi to neklape), to je jeho problem. no stale, doma je Utah silny, no v LA nema sancu ukradnut zapas!
Denver-New Orleans: tak vidis Marek, tvoj cierny kon pred sezonou, pravdupovediac aj ja som im veril, no su az siedmy
(Hornets). no tato dvojica nie je taka jednoznacna, ako to hovori nasadenie (druhy vs. siedmy), aj ked co urobil prichod Billupsa pre Nuggets je uzasne, Hornets su nebezpecni, a maju Paula. ak to vsak Denver nepodceni, ide dalej. ved Mr. Big Shot je pre playoff ako stvoreny
San Antonio-Dallas: texaske derby bez favorita! oba tymy vedia vyhrat u toho druheho, co neraz potvrdili, Spurs bude chybat Ginobili, naopak Mavs sa vratil este v zakladnej casti Howard, mierne som nakloneny pre Dallas (aj ked, je neparny rok, znalci vedia, co to v spojeni so SA znamena!)
Portland-Houston: najvyrovnanejsia dvojica, no zaroven, kto nanuti tomu druhemu svoju hru, ma velku sancu uspiet. Houston je obrana, maju par expertov, ktorych pouziju na Roya, no Blazers su viac nez on (narozdiel od Miami a Wadea), takze Rockets budu musiet podrzat T-Mac a Yao, no pridat sa i ostatni, ak chcu mat sancu. tu bude klucova vyhoda domaceho prostredia, preto sa priklanam k Portlandu, no na plnych 7!
Zbieram Kirilla KaprizovaBývalý zberateľ basketbalistu Larryho Hughesa (ešte ostalo mnoho jeho aj iných basketbalových kariet, kto má záujem kontaktujte ma). Hokejový tradelist sa pomaličky bude rozrastať tiež
https://eazyi.rajce.idnes.cz/