08/09 EXQUISITE COLLECTION

čo nové je v kartičkárskom svete / what's new in card's world

Re: 08/09 EXQUISITE COLLECTION

Poslaťod eazyi » Ned Júl 12, 2009 12:07 pm

dobre, trochu do toho vstúpim, lebo pár vecí treba vysvetliť. v prvom rade, nechcem sa hrať na žiadneho super znalca, lebo určite sú vo svete iní borci, ktorí o exquisitkách pár vecí vedia, no chcem, aby ste získali trochu triezvejší pohľad na vec.
väčšinu informácií mám z miest, kde o týchto veciach diskutujú naozaj ľudia, ktorí majú skúsenosti a už všeličo videli a zažili. ide o to, že samozrejme že by bolo úžasné a jedinečné, keby takto hráči bohacovali tie karty svojími výnimočnými poznámočkami s podpismi, a nevravím, že sa tak niekedy nedeje (nar. David Robinson bežne vkladá nejaký ten odkaz na Bibliu...), no mnohokrát sú tieto štatistiky atď. dopisované ľuďmi z UD. táto istá vec je i pokiaľ ide o podisové karty, ktoré majú ručne písanú limitáciu. sám som žil nejaký čas v ilúzii, a myslel som si, že keď je podpisovka limitovaná do 20 kusov napr., tak hráč pri každom tom podpise dopíše limitáciu, teda od 1/20 až kým nepodpíše poslednú 20/20. nie je to tak! dopisujú to iní ľudia.
práve keď si všimnete tie štatistiky, tak musí byť hneď jasné, že to nepísal hráč. ktorý podpisoval kartu: LeBron 55 bodov proti Bucks, ako je napísaná dvojka v dátume? a teraz pozrite tú dual podpisovku s Kobem, kde je 52 bodov v MSG. no? nechce sa mi vypisovať viac, no každý si to môže pozrieť sám.
inak nechce sa mi veriť, že by si dal hráč takú námahu to napísať, keď vidím, ako sú niektorí schopní odfláknuť "obyčajnú" 1/1 podpisovku, kde by teda človek čakal, že keď vidí, čo podpisuje za kartu, že si dá naozaj záležať. :confused00241
a pritom mi bežní ľudia to nechápeme, aspoň ja teda nie, lebo to je fakt to najmenej podľa mňa, za to, koľko za to dostanú peňazí. žiaľ, to je dôsledok nadprodukcie podpisových kariet. keby mali hráči podpisovať len pár desiatok, nanajvýš niekoľko málo stoviek kariet, bolo by to možno iné.
Zbieram Kirilla Kaprizova
Bývalý zberateľ basketbalistu Larryho Hughesa (ešte ostalo mnoho jeho aj iných basketbalových kariet, kto má záujem kontaktujte ma). Hokejový tradelist sa pomaličky bude rozrastať tiež :)
https://eazyi.rajce.idnes.cz/
Obrázok užívateľa
eazyi
All-Star

Predchádzajúci

Späť na Novinky vo svete kariet / News in world of cards

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

TOPlist