Dee91 píše:Cawte!
Aj zdravim vsetkych zberatelov hokejovych karticiek Ja zbieram karty tymu Detroit Red Wings a karty mojho oblubeneho hraca Sergeia Fedorova. Moja zbierka zatial nie je az tak velka 390-400 z Detroitu a "len" 42 Fedorova mam ale dufam ze moja zbierka bude rozsirovat.
Inak chcel by som ziskat aj par basketbalovych karticiek mojho oblubeneho hraca Shawna Kempa ked este hral za Seattle.
nick003 píše:TomHenry:
Sem na tom nejak podobne jako ty. Taky sem hodne sbiral kdyz to bylo "IN" a pak me to prestalo bavit a odlozil sem to.Mam hodne karticek ale zadna nema ani zdaleka hodnotu jak ty co jsou tady . Ale kdyz sem videl jakej pokrok v kartickach nastal az se mi tomu nechtelo verit. A dokonce premyslim o nakupu nejakyho boxu at sem v obraze
TomHenry píše:To nick003:
Na Youtube jsem projel za poslední 2 měsíce snad všechny videa s otvíráním The Cup a nyní i ITG Superlative. Dostává mě, jak to ti Amíci roztrhávají, projedou karty, ukážou do kamery a je hotovo. Pro mě by to byli druhé Vánoce.
To kidder:
To se máš, že Kidd nemá takové množství jersey karet a tak... V poslední době jsem se rozhodl, že zaměřím svou pozornost na veškeré řadové karty Roy (je jich omezené množství) . A k tomu budu normálně sbírat paralelky a inserty. Jersey, patch a auto karty pro mě budou jen velkým bonusem.
TomHenry píše:To nick003:
Na Youtube jsem projel za poslední 2 měsíce snad všechny videa s otvíráním The Cup a nyní i ITG Superlative. Dostává mě, jak to ti Amíci roztrhávají, projedou karty, ukážou do kamery a je hotovo. Pro mě by to byli druhé Vánoce.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia