Vitajte

vitajte na hokejovekarty.sk, v tejto sekcii sú informácie a pravidlá, všetci noví užívatelia povinné čítať !!!

Re: Vitajte

Poslaťod Winner Masat » Ned Máj 11, 2008 11:32 pm

Zdravím všetkých nadšencov, dizajn a nápad super, nech je čím viacej príspevkov a nových nápadov. :P
Obrázok

Zbieram karty Petra Bondru, rookie sezónu Andreja Mészarosa, podpisovky Petra Šťastného a game worn dresy Slovenských hráčov v NHL súčasních aj bývalích.
Winner Masat
Semi-Pro

Poslaťod Dee91 » Pon Máj 12, 2008 11:09 am

Cawte!
Aj zdravim vsetkych zberatelov hokejovych karticiek :) Ja zbieram karty tymu Detroit Red Wings a karty mojho oblubeneho hraca Sergeia Fedorova. Moja zbierka zatial nie je az tak velka 390-400 z Detroitu a "len" 42 Fedorova mam ale dufam ze moja zbierka bude rozsirovat.

Inak chcel by som ziskat aj par basketbalovych karticiek mojho oblubeneho hraca Shawna Kempa ked este hral za Seattle.
Detroit Red Wings
Young Guns 28 / 58
Dee91
All-Star

Poslaťod Quido » Pon Máj 12, 2008 11:29 am

Dee91 píše:Cawte!
Aj zdravim vsetkych zberatelov hokejovych karticiek :) Ja zbieram karty tymu Detroit Red Wings a karty mojho oblubeneho hraca Sergeia Fedorova. Moja zbierka zatial nie je az tak velka 390-400 z Detroitu a "len" 42 Fedorova mam ale dufam ze moja zbierka bude rozsirovat.

Inak chcel by som ziskat aj par basketbalovych karticiek mojho oblubeneho hraca Shawna Kempa ked este hral za Seattle.

Ahoj !

Mám nejaké karty Fedorova a množstvo kariet Detroitu - aspoň 5Oks rôznych Yzerman. Tiež sa u mňa nájdu karty Shawna Kempa. Samozrejme majú viac ako 10 rokov, väčšina obyčajné karty, ale mám jednu so zlatým podpisom. Ak by si mal záujem mohol by som to oskenovať a poslať ti to na e-mail, alebo to múžem zverejniť aj priamo tu.
Výpredaj (jersey od 1kč) na odklepnuto: http://www.odklepnuto.cz/my-offer-run.php
Moja zbierka na : http://www.christiansofia.com/
E-mail:rastislav@christiansofia.com
Quido
Rookie

Poslaťod Misa015 » Str Máj 14, 2008 5:15 pm

Ahoj,
taky zdravím všechny sběratele hokejových kartiček. Já sbírám Tomáše Kaberleho (myslím, že není moc lidí ho nesbírá). Moje sbírka jeho kartiček je zatím 77, ale doufám, že brzy přibudou další :).
Sbírám Tomáše Kaberleho: 268/?, Lukáše Mensatora: 25/?, Martina Ručinského 64/?, Tomáše Rolinka: 11/? a Václava Nedomanského 7/?
Obrázok
Misa015
All-Star

Poslaťod eazyi » Štv Máj 15, 2008 10:17 pm

nazdar Misa!
tak nech sa ti podari rozsirit zbierku mozno aj prostrednictvom tejto stranky
Zbieram Kirilla Kaprizova
Bývalý zberateľ basketbalistu Larryho Hughesa (ešte ostalo mnoho jeho aj iných basketbalových kariet, kto má záujem kontaktujte ma). Hokejový tradelist sa pomaličky bude rozrastať tiež :)
https://eazyi.rajce.idnes.cz/
Obrázok užívateľa
eazyi
All-Star

Poslaťod Dzousip » Pia Máj 16, 2008 3:39 pm

Zdravim vsetkych zberatelov sportovych kariet. :P
Ako pozeram, tak sa nas tu objavuje coraz viac a viac,co ma tesi.
Ja som zberatelom hokejovych kariet slovenskych hracov v NHL,moja
zbierka ma zatial okolo 1400ks slovenskych hracov, z toho okolo 280 jersey,patche a podpisoviek.
Kartam sa venujem intenzivnejsie vyse roka.
Prajem vela stastia v chode tejto stranky a vela uspechov v zbierani kariet.
Dzousip 8-)
Obrázok užívateľa
Dzousip
Semi-Pro

Poslaťod TomHenry » Sob Máj 17, 2008 7:24 pm

Ahoj, jmenuji se Tom a jsem z východních Čech. Odkaz na toto fórum jsem zaregistroval hned na začátku a mohu říct, že tu jsem několikrát denně. Je to skvělý nápad a moc za něj děkuji. Hokejové karty jsem začal sbírat v době jejich velkého boomu kolem roku 98. Ovšem po pár letech mě toto hobby přestalo zajímat. Karty jsem si ale nechal a nyní jsem se k nim v posledních 3 měsících vrátil. No nestačil jsem se divit :o , co se v tomto světě za tu dobu událo. Je to nádherný koníček.
Jinak se věnuji kartám Patricka Roy, takže pokud máte, tak sem s nabídkami :D . Druhou mojí zálibou jsou UD The Cup, ale to jen občas si udělám malou radost. Nevlastním však žádné takové karty jako máte vy. Zatím ještě studuji a tak na lepší karty nejsou finance. Ovšem bylo zde někým řečeno, že stejnou radost mohou vykouzlit různé karty. Proto jsem rád za každou novou kartu, která se mi hodí do sbírky nebo která se mi prostě jen líbí. A o tom si myslím je celé sběratelství. Takže hodně zdarů při sbírání a ať to tu na tomto fóru žije. ;)
Obrázok
Obrázok užívateľa
TomHenry
Rookie

Poslaťod nick003 » Sob Máj 17, 2008 8:11 pm

TomHenry:
Sem na tom nejak podobne jako ty. Taky sem hodne sbiral kdyz to bylo "IN" a pak me to prestalo bavit a odlozil sem to.Mam hodne karticek ale zadna nema ani zdaleka hodnotu jak ty co jsou tady . Ale kdyz sem videl jakej pokrok v kartickach nastal az se mi tomu nechtelo verit. A dokonce premyslim o nakupu nejakyho boxu at sem v obraze :D
nick003
Rookie

Poslaťod TomHenry » Sob Máj 17, 2008 8:26 pm

To Nick003:
No o boxech bych přemýšlel tehdy, když bych chtěl sbírat nějaké sety, jako tomu bylo u mě dříve (95/96 Ultra Fleer - klasika) :D . Poslední sety Fleer se mi moc libí. Řekl jsem si ale, že se budu soustředit na jednoho hráče a při studiu si raději koupím několik karet Roy než box. Kdybych ale měl peníze navíc, tak bych si box určitě pořídil. Je to něco neuvěřitelného, když rozbaluješ každý balíček a nevíš, co tě v něj čeká. ;)
Obrázok
Obrázok užívateľa
TomHenry
Rookie

Poslaťod nick003 » Sob Máj 17, 2008 8:30 pm

jj tak ja taky studuju takze nemam penize na rozhazovani. Ale lámu do toho bráchu takze na půl by to bylo hned lepsi. Ale uvidime. Jinak pust si na youtube videa z otvirani balicku taky slusny :D
nick003
Rookie

Poslaťod kidder » Sob Máj 17, 2008 8:31 pm

nick003 píše:TomHenry:
Sem na tom nejak podobne jako ty. Taky sem hodne sbiral kdyz to bylo "IN" a pak me to prestalo bavit a odlozil sem to.Mam hodne karticek ale zadna nema ani zdaleka hodnotu jak ty co jsou tady . Ale kdyz sem videl jakej pokrok v kartickach nastal az se mi tomu nechtelo verit. A dokonce premyslim o nakupu nejakyho boxu at sem v obraze :D

Zdravim :)
Jsem na tom stejne jako vy :) Ke kartam jsem se vratil asi po 6 letech, stali se mi lekem na zlomene srdce a drzi me dodnes. I ja jsem byl prekvapen skokem karet, tenkrat byla jersey karta rarita a dnes? Ale z urciteho uhlu pohledu je to dobre. Ja uz jsem si par boxu koupil, ale vetsinou jen levnejsi karty a jak jsem zjistil tak vsechny boxy byly retail... hobby jsou lepsi akorad drazsi. Me nejde ani tak o patche a ruzne podpisy, sbiram Kidda, ten ma par jersey karet a vystacim si i s obyc. jersey kartou cechu, rookie kartami cechu a obcas jersey kartou nejake star (Fuhr, Ranford, Hextall...) Drzim Vam vsem palce pri sbirani a hlavne pri otevirani boxu a balicku :)
Takze karte zdar ;-) a omluvte chyby :))
Sbírám - T.Kidd (495/590), J.Hlinka (Col), 02/03 BTP Memorabilia, team Carolina, nabídka - http://www.hokejovekarty.sk/viewtopic.php?f=79&t=2751
Obrázok
http://www.kidder.estranky.cz
Obrázok užívateľa
kidder
All-Star

Poslaťod TomHenry » Sob Máj 17, 2008 8:40 pm

To nick003:
Na Youtube jsem projel za poslední 2 měsíce snad všechny videa s otvíráním The Cup a nyní i ITG Superlative. Dostává mě, jak to ti Amíci roztrhávají, projedou karty, ukážou do kamery a je hotovo. :D Pro mě by to byli druhé Vánoce.

To kidder:
To se máš, že Kidd nemá takové množství jersey karet a tak... V poslední době jsem se rozhodl, že zaměřím svou pozornost na veškeré řadové karty Roy (je jich omezené množství) 8-) . A k tomu budu normálně sbírat paralelky a inserty. Jersey, patch a auto karty pro mě budou jen velkým bonusem. :P
Obrázok
Obrázok užívateľa
TomHenry
Rookie

Poslaťod Misa015 » Sob Máj 17, 2008 8:42 pm

TomHenry píše:To nick003:
Na Youtube jsem projel za poslední 2 měsíce snad všechny videa s otvíráním The Cup a nyní i ITG Superlative. Dostává mě, jak to ti Amíci roztrhávají, projedou karty, ukážou do kamery a je hotovo. :D Pro mě by to byli druhé Vánoce.

To kidder:
To se máš, že Kidd nemá takové množství jersey karet a tak... V poslední době jsem se rozhodl, že zaměřím svou pozornost na veškeré řadové karty Roy (je jich omezené množství) 8-) . A k tomu budu normálně sbírat paralelky a inserty. Jersey, patch a auto karty pro mě budou jen velkým bonusem. :P

Já na to otvírání boxů na Youtube taky koukala. Fakt mi rvalo srdce jak to tam vezmou a ten obal balíčku roztrhaj.
Sbírám Tomáše Kaberleho: 268/?, Lukáše Mensatora: 25/?, Martina Ručinského 64/?, Tomáše Rolinka: 11/? a Václava Nedomanského 7/?
Obrázok
Misa015
All-Star

Poslaťod nick003 » Sob Máj 17, 2008 8:44 pm

TomHenry píše:To nick003:

JJ proste jen otevrou jestli nevidi "rare" tak jdou dal a vůbec je to nezajima. :D To se mi taky libi :D ale ty ITG sou hodne luxusni kousky. Takovej Crosby gold by byl luxusni "hit" ale cena je jaksi nad moji uroven :D
nick003
Rookie

Poslaťod tom_182 » Sob Máj 17, 2008 11:59 pm

Ahojte!!
tak pozerám,že som na tom tiež nejak podobne ako vy!! :D Ku kartám som sa dostal ešte na ZŠ a potom prišlo dlhooo dlhooo nič,len mi karty kdesi na povale oddychovali,ale tak zhruba pred 2 rokmi pomalinky som sa k nim vrátil...VAU a fakt tiež som sa nestačil čudovať,ako kartičky išli dopredu..veď donedáva som jersey ani v ruke nedržal :lol: :lol: je fajn,že tomuto hobby sa začína opäť venovať niekoĺko ľudí, pamätám si,že v mojom okolí skoro všetci zbierali karty a dnes som ostal sám :? Tak až to tu žije....
Obrázok užívateľa
tom_182
All-Star

PredchádzajúciĎalší

Späť na Úvod a pravidlá

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

TOPlist