MARCOVÁ POŠTA

čo zaujímavé ste dnes našli v poštovej schránke ? / what did you find in your mailbox today ?

MARCOVÁ POŠTA

Poslaťod eazyi » Pon Mar 01, 2010 6:24 pm

Metal Fusion Titanium /250 a Bowmans best atomic refractor /100
Obrázok

ionix reciprocal RC /100
Obrázok

ovation standing ovation /50
Obrázok
Zbieram Kirilla Kaprizova
Bývalý zberateľ basketbalistu Larryho Hughesa (ešte ostalo mnoho jeho aj iných basketbalových kariet, kto má záujem kontaktujte ma). Hokejový tradelist sa pomaličky bude rozrastať tiež :)
https://eazyi.rajce.idnes.cz/
Obrázok užívateľa
eazyi
All-Star

Re: MARCOVÁ POŠTA

Poslaťod ovechkin88888888 » Pon Mar 01, 2010 8:46 pm

Pekne , asi začnem pozerať pravidelne aj túto sekciu , hokejové kartičky nie sú jediné čo vedia Amíci robiť precízne , až na UD , tí robia precízne asi len ten Basket....
Obrázok
Obrázok užívateľa
ovechkin88888888
All-Star

Poslaťod forsbitch » Štv Mar 25, 2010 1:00 pm

sorry eazyi, sem tohle tema nejako prehlizel a trklo me to az ted kdyz se zas vynorila jersey karta Forsberg / Hill (kdybys o ni nahodou slysel ve svych basketovych kruzich, dej vedet, tu musim mit i kdybych mel prodat kuchynskej stul :D )

ale tobe gratuleace ke svelym ulovkum, to je posta s velkym "POST"
teda nevim jak Larryho karty, ale ja bych tohle asi musel nakoupit na uver :joker2

jakej rocnik je ta metalka? neco okolo 95-97?

p.s. uz aby venku slunilo co? musim sice koupit novou loptu, ale protoze sem cerstve prestehovanej, uz se tesim co tu na hristi predvedou domorodci
Obrázok užívateľa
forsbitch
Semi-Pro

Poslaťod eazyi » Štv Mar 25, 2010 3:21 pm

metal je 98/99, novacikovsky rocnik
a mas pravdu, uz je akurat ten cas vytiahnut lopty a ist si zahadzat von! dnes idem :bravo
Bývalý zberateľ basketbalistu Larryho Hughesa (ešte ostalo mnoho jeho aj iných basketbalových kariet, kto má záujem kontaktujte ma). Hokejový tradelist sa pomaličky bude rozrastať tiež :)
Obrázok užívateľa
eazyi
All-Star

Poslaťod eazyi » Pia Mar 26, 2010 3:43 pm

prepacte, ze si pomozem skenom od ineho zberatela, dnes dorazila tato karta a z urcitych dovodov bude chvilu trvat, kym ju budem moct odfotit :bravo

moja je 07/10, velmi pekna!

Obrázok

och, ano, a Larry uz zase po zraneni a vymene klubov hra. nastupuje za charlotte bobcats, ktori by si mali zahrat i v playoff, takze skvele. sice zatial nastupuje tak na 10 minut +/-, ale hlavne ze hra! jupiiii!
Obrázok užívateľa
eazyi
All-Star

Späť na Čo dnes priniesla pošta / Mailbox

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

TOPlist