Zápas nádhernej to se musí nechat, ale sem úplně rozčarovanej. První půle úžasný škoda že z toho nebyl alespoň jeden gól, ale takovejhle fotbal jsem už dlouho neviděl. Druhá půle absolutní tragérie, dva super góly Ibry, kterýmu děkuju, nebylo by to tak dobrý bez něj a A.Wengera, kterej dal na stopera Songa čímž zazdil jeho super vlastnosti v záloze, na druhou stranu být tam Cambell tak nestíhá, ale podle mě by nerozbijel ofsajd past když Vermi vylejzal. Potom přišel nájezd Wallcot chyba Maxwella, na takovéhle akce by se více hodil Abidal, ale jinak mám Maxe radši a škoda že to Viky nechytil měl k tomu blízko a já bych řekl že to chytil měl. No a pak to co mě absolutně nasralo. F......s kope do míče kterej by neměl ani hlavou vběhne tam Carles a už skáčem je mi jasný že budou všichni proti mému názoru, ale todle by se v české lize nepískalo
A pak to co mě dodělalo C..c kopne v pohodě penaltu rána jak sviňa málem protrhne síť doběhne pro míč a najednou ho nožička začne bolet, koukal jsem na časomíru od gólu 3,5 minuty než se rozehrálo
A rozhodčí po 4 gólech a ne fair play Fabregase nastaví 3 minuty. Nutno taky říci, že Pepa to dobře zazdil když stáhnul Ibru, dneska to byl jeho zápas neměl jít dolu a ten co šel místo něj byl myšlenkama někde úplně jinde, při takovémhle výkonu si nezasloužil vrátit se zpět. F......s dostal žlutou takže on se na Camp nevrátí, v první půly mi ho bylo trochu líto, ale teď mu to moc přeju
Byl hodně nebezpečnej spolu s Nasrim nejlepší hráč Arsenalu jo a ještě ten rychlej co sem nestih přečíst jeho jméno na dresu
Ale C..c vám u nás bude chybět hodně citelně. Na druhou stranu bez Karla a Piquem to taky nebude snadný ale Gabi s Yayou (doufám že oni dva) to zvládnou.
To je snad vše co jsem měl na srdci, omluvám se za to že jsem se rozepsal a za to že je tu zase víc lidí co by mě
, ale už nemám co ztratit.
Jinak těším se na odvetu, protože pomsta bude sladká
a doufám že uvdímě stejně NÁDHERNÝ FOTBAL jako včera